Tonton Pengunjung Telusuri, Priksa, Tuku ing Real Time!

lexity urip nyata e-commerce

Analytics ora mesthi nyedhiyakake statistik jero lan antrian prilaku sing dibutuhake kanggo nambah pengalaman blanja online. Lexity duwe siji aplikasi, Lexity Live, sing ngidini sampeyan ndeleng pelanggan browsing, mriksa lan tuku kanthi nyata. Lexity Live minangka aplikasi gratis sing ndhukung platform e-commerce sing utama ing pasar.

Iki minangka rincian Lexity Live saka situs kasebut (manawa sampeyan bisa ndeleng Urip Demo):

  • Pantau kegiatan pelanggan kanthi nyata - Lexity Live minangka alat analisis lalu lintas situs web gratis sing dirancang kanggo e-commerce, kanthi pelacakan pengunjung wektu nyata. Piranti liya kaya Google Analytics bisa mbutuhake wektu pirang-pirang jam kanggo ngolah data, kasep kanggo sampeyan menehi reaksi. Kanthi Lexity Live, informasi wektu nyata babagan pengunjung situs saiki supaya sampeyan bisa ndeleng pelanggan browsing situs web lan kaca kategori, sinau babagan produk saka kaca produk, lan wiwit checkout kanggo tuku, kabeh kedadeyan.
  • Lacak lalu lintas toko sampeyan - Delengen carane lalu lintas sampeyan saya suwe saya suwe, lan nalika jam kerja utama, nalika nelusuri asal-usul pelanggan lan apa sing digoleki. Deleng laporan babagan pengunjung unik, tampilan kaca, tren tembung kunci, situs sing paling apik, mesin telusuran, lan geolokasi.
  • Delengen ing endi pelanggan mbuwang wektu - Kaca apa sing dideleng pelanggan lan suwene suwene? Endi sing padha budhal? Temokake kanthi nglacak saben pelanggan individu lan ndeleng prilaku realtime ing toko e-commerce sampeyan. Laporan analisis path lan kaca rinci kanggo pengunjung unik kalebu wektu ing situs, nganti detik.

statistik e-commerce wektu nyata

Lexity duwe sawetara app mbayar liyane sing bisa ditambahake uga, kalebu: feed feed, integrasi blanja Google, Obrolan Cepet, laporan Pinterest, lan Pemasaran Ulang. Mlebu kanggo Lexity Live gratis, sanadyan!

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun kanggo kiriman kasebut, Douglas! Kita seneng maca babagan iki. Ayo ngerti yen sampeyan, utawa para pamiarsa, duwe pitakon babagan Lexity!

    Amit
    Pendhiri & CEO

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.