Lexio: Ngganti Data dadi Basa Alami

Crita Data Lexio kanggo Salesforce lan Google Analytics

Lexio minangka platform crita data sing mbantu sampeyan lan tim nggawe crita ing balik data bisnis - dadi sampeyan bisa kerja bareng, ing kaca sing padha, saka ngendi wae. Lexio nganalisa data kanggo sampeyan lan menehi katrangan marang tim sampeyan babagan tim sing kudu sampeyan ngerteni. Ora prelu digali liwat dashboard utawa pori spreadsheet.

Mikir Lexio kaya newsfeed kanggo bisnis sampeyan sing wis ngerti apa sing penting kanggo sampeyan. Cukup sambungake menyang sumber data umum, lan Lexio langsung nulis kasunyatan sing paling penting babagan bisnis sampeyan ing basa Inggris biasa. Nglampahi kurang akeh wektu kanggo gelut karo data, lan nambah akeh wektu.

Lexio kanggo Salesforce Sales Cloud

Lexio saiki integrasi langsung karo Salesforce Sales Cloud meh enggal. Cukup lebokake kredensial menyang sumber data sampeyan, enteni sawetara menit, lan wiwiti maca.

  • Goleki crita data ing telpon, laptop, utawa alat sing disenengi.
  • Crita sing gampang, gampang dingerteni, lan ora bias babagan data sampeyan.
  • Nyambung menyang sumber data umum ing sawetara menit kanthi konfigurasi nol.

Sinau luwih lengkap babagan Lexio lan critakake data sampeyan dhewe. Pengin nulis babagan data sing beda tinimbang sumber ing ndhuwur? Ora masalah. Jadwal rapat lan kita bakal kerja bareng sampeyan kanggo ngrampungake.

Nyuwun Demo Lexio

Lexio kanggo Google Analytics

Lexio duwe integrasi karo Google Analytics, sampeyan bisa ndeleng demo produk ing kene

Demo Lexio Interaktif kanggo Google Analytics

Integrasi Lexio kanggo Marketo, Hubspot, Cloud Service Salesforce, Google Ads, Microsoft Dynamics, ZenDesk, MixPanel, lan Oracle saiki lagi kasedhiya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.