Cara Nggunakake lan Ningkatake Infografis

conto infographic

Infografis pemasaran wis dadi sumber perhatian gedhe kanggo Martech. Nganti aku wis nyiyapake Lansiran Google kanggo istilah kasebut infographic lan dakwaca maneh sedina muput. Wiwit infografis dadi populer, industri konten saya akeh banget infografis ala… Dadi kita cukup milih babagan apa sing dituduhake utawa ora dituduhake kanggo njamin manawa kita mesthi menehi regane.

Dhasar Infographic

  1. Apa infographic?
  2. 10 alasan infografis kudu dadi bagian saka strategi pemasaran konten sampeyan.
  3. Napa infografis nggawe alat pemasaran sing apik?
  4. Kepiye cara riset lan ngrancang infographic?
  5. Milih Font lan Warna sing Cocog kanggo Infographic Sampeyan
  6. Apa sing nggawe infographic apik?

Infografis bisa larang kanggo dikembangake lan didesain, saben regane luwih saka $ 2,500! Aja lali maca iki! Sampeyan ora prelu ngrancang infografis menyang njupuk kauntungan saka wong-wong mau. Infografis dirancang khusus kanggo dituduhake… dadi nemokake infografis sing apik lan dilebokake ing situs sampeyan isih dadi strategi sing apik. Kajaba Google Alerts, ana uga sawetara situs gedhe sing nglumpukake infografis. Sampeyan bisa uga nyoba ngirim dhewe ing kana… akeh sing ngidini sampeyan nambah akun!

Temokake Infografis Online

  • Infographic Top Ndhuwur - agregator sumber daya Infographic paling dhuwur.
  • Infografis B2B - infografis keren ing Pemasaran B2B.
  • Kolom Lima - perusahaan desain infographic sing luar biasa.
  • Infografis Keren - blog sing didedikake kanggo nuduhake infografis sing hebat.
  • Infographic Saben Dina - situs saka Infographic World, pangembang infografis.
  • Graphs.net - situs nuduhake liyane kanggo infografis.
  • Infografis Seneng - tim cilik pemasar internet sing gabung kanggo nggawe sumber kanggo infografis.
  • Dhaptar Infographic - blog khusus kanggo nuduhake infografis.
  • Pameran Infografis - Koleksi infografis & visualisasi data paling apik ing Web!
  • Nowsourcing - koleksi infografis sing dirancang kanggo klien Nowsourcing.
  • Kirim Infografis - dening Killer Infographics.
  • Visual.ly - situs sing apik kanggo nemokake lan nuduhake infografis.
  • Loop Visual - Aliran Link Tanpa Lengganan kanggo Infografis, Peta, Bagan lan akeh Desain Visualisasi ing saindenging jagad sing nggawe proses ngerteni urip kita dadi luwih gampang… utawa ora.
  • Voltier Creative - perusahaan desain infografis liyane sing luar biasa.

Lan iki artikel ing 100 sumber infographic luwih akeh kanthi online!

Cara Nggawe Infographic

Sawise sampeyan nemokake infographic sing disenengi, banjur kepiye?

  1. Tambah isi tinulis kanthi pamikiran utama babagan infographic, apa sing sampeyan karepake, lan apa sampeyan mutusake kanggo nuduhake karo pamirsa. Mesin telusuran ora bisa maca tembung ing infographic, nanging bisa maca tembung sing ana ing situs sampeyan. Tulis sawetara konten sing apik banget supaya situs sampeyan ditemokake ... sanajan ora infographic sampeyan!
  2. Salin utawa Embed? Biasane, infografis dikirim bebarengan karo kode kanggo masang infographic lan dituduhake ing situs sampeyan (biasane nganggo link kaya tembung kunci bali menyang sumber). Ing Martech, kita biasane ngunggah infographic asli menyang server amarga host cepet lan jaringan pangiriman konten sing apik (didhukung dening StackPath CDN. Infografis minangka file gedhe… dadi yen sampeyan ora bisa mbukak kanthi cepet ing situs sampeyan, banjur gunakake kode sing wis dipasang!
  3. Ningkatake Infographic! Ora cukup mung ngirim infographic lan ngarep-arep ana sing nemokake. Sanalika ngirim infographic sampeyan, promosi ing endi wae! LinkedIn, StumbleUpon, Twitter, Facebook, Digg, Reddit, Google +… ing endi wae lan ing endi wae sampeyan bisa menehi tembung, rampung. Tulis ulasan utawa deskripsi sing menarik lan gunakake tag sing minangka istilah sing bakal digoleki wong nalika nggoleki informasi kasebut.
  4. Yen sampeyan nuduhake infographic dhewe, kirimake menyang situs kaya Visual.ly kanggo pajanan tambahan. Kajaba iku, lebokake a press release metu ing. Mlaku distribusi siaran pers internasional bisa mbukak ewu dolar nanging wis sukses nyebarake infografis kanthi internasional kanthi situs sing nduweni panguwasa sing dhuwur banget.

Manfaatake infografis kanggo mbukak luwih akeh lalu lintas lan perhatian menyang situs utawa blog sampeyan. Strategi sing bisa digunakake!
378

6 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hai, Douglas, kiriman apik, mung pengin nambah sawetara saran kanggo para sing maca. Kaping pisanan, AllTop for Infographics (http://infographics.alltop.com/), ing ngendi sampeyan bakal nemokake blog lan situs ndhuwur babagan topik iki. Lan Loop Visual kita dhewe (http://visualoop.tumblr.com/), saiki ditutup 20.000 (!) Infografis saka saindenging jagad.

    Nggawe karya gedhe!

    @TSSVeloso / @visualoop: twitter 

  3. 5
  4. 6

    Dhaptar dhaptar sing apik! Salah siji sing paling disenengi yaiku Alltop, kanggo infografis uga meh kabeh! Alltop secara harfiah duwe kaca kanggo kabeh!

    Pos apik tenan!

    Jullian

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.