Klien sing Kasar

picture 2

picture 2Aku yakin kabeh wong duwe salah sawijining jinis klien. Aku pancen wis diberkahi sajrone dasawarsa kepungkur amarga aku duwe klien sing seneng banget kerja bareng karo aku. Aku wis ndeleng kepiye sawetara perusahaan ngurus klien lan aku sengit. Aku mesthi ngarahake level layanan sing luwih dhuwur. Aku wis janji banget lan ngirim maneh. Nanging, sampeyan ... klien siji… yen aku mung bisa nulis surat ...

Klien sing Kasar,

  • Nalika milih sampeyan dadi vendor, sampeyan takon akeh pitakonan lan nyeret tanpa belas kasir liwat pita merah sadurunge sampeyan mutusake manawa kita produk sing cocog kanggo sampeyan. Saiki sampeyan wis milih kita, dudu salah sampeyan yen sampeyan saiki ora seneng karo fitur lan fungsi sing dituduhake lan tresna marang sampeyan. Kita ora ngapusi. Kita ora nyalahake. Sampeyan sing ngganti pikiran sampeyan.
  • Kita bakal terus bangga karo kasunyatan manawa kita wis entuk 100% Panjenengan syarat lan ngluwihi kabeh Panjenengan tenggat wektu Yaiku janji sing dakkandhakake lan sampeyan bakal netepi.
  • Sanajan sampeyan yakin, fokus ora kanggo ngrusak bisnis sampeyan. Tujuane yaiku terus nggawe solusi paling gedhe ing planet iki. Kita ngerti manawa kita ngluwihi kabeh vendor liyane kanthi fitur, konsistensi, kegunaan, lan kita duwe lapisan kontingensi luwih akeh tinimbang perusahaan liyane.
  • Nalika para pesaing ora menehi email utawa nomer telpon marang sampeyan, kita wis ngenalake saben staf menyang sampeyan kanthi pribadi, menehi informasi kontak lengkap, lan dhukungan pribadi 24/7. Tujuane yaiku ora kanggo nyedhiyakake media supaya sampeyan nyepelekake kita, ana ing kono amarga kita peduli karo sampeyan, perusahaan, lan pelanggan.
  • Saben klien minangka prioritas nomer 1. Sanajan iki bisa uga ora bisa ditampa yen sampeyan mbuwang dhuwit luwih akeh karo kita, sampeyan bakal luwih seneng yen wong liya nggunakake dhuwit luwih akeh.
  • Kita terus-terusan mriksa tren ing industri, teknologi, lan basis konsumen dadi ora prelu. Iki menehi visi strategis lan backlog produk lan fitur sing luwih apik tinimbang taun ngarep. Beda karo kapercayan umum, kita ora lungguh ing kursi sing muter World of Warcraft lan ngenteni keluhan sabanjure. Kita kerja, investasi, lan produksi saben dandan saben dinane. Kita wis nyiyapake jadwal kerja. Panjaluk sampeyan supaya mbebasake fitur anyar kanthi cepet nyebabake rencana sing wis ditindakake lan target sing wis ditemtokake. Éling manawa kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ndhisikake panjaluk sampeyan sadurunge wong liya - nanging butuh wektu kanggo nyetel jadwal, target lan pangarepan kabeh wong ing organisasi kasebut.
  • Njerit fitur sing bakal rampung wingi ora bakal nambah kualitas utawa keandalan fitur kasebut. Kita duwe proses, pengujian, lan jaminan kualitas kanggo sampeyan pangayoman, dudu duweke.
  • Yen, saben telpon sampeyan, siji-sijine tujuane yaiku nyenyamah lan nyepelekake kita - kita ora bakal nyoba kanggo nyeluk sampeyan lan ngewangi sampeyan kanggo nambah asil bisnis. Kita ora bisa sinau saka sampeyan yen sampeyan ora menehi kesempatan. Kita bakal mandheg mbiyantu mbantu sampeyan amarga kita cukup peduli karo karyawan supaya ora pengin dilecehake. Luwih becik nggunakake wektu karo para pelanggan sing ngenali keahlian sing wis diinvestasikan lan pengin bisa kerja bareng karo kita kanggo tujuan umum.
  • Bisnis kita ora tuwuh sepuluh taun tikel taun amarga kita ora ngerti lan ora ngerti apa sing ditindakake. Kita ganti industri lan bakal dingerteni. Pangowahan mbutuhake semangat, sumber daya lan wektu. Sabar karo kita lan sampeyan ora bakal nuwun sewu. Klien bisa kerja bareng karo kita utawa bisa nglawan kita, saur sampeyan sapa sing bakal entuk bathi luwih akeh?
  • Supaya karyawan tetep seneng wis kabukten bisa nambah kasetyan lan produktivitas. Apa sampeyan rumangsa beda karo vendor aplikasi?

Sincerely,
Vendor Sampeyan Wis Cukup Milih

6 Komentar

  1. 1

    Douglas:
    Aku seneng. Aku bakal reword rong paragraf pisanan kaya iki:
    "Mbalik nalika sampeyan milih kita minangka vendor sampeyan, sampeyan takon akeh pitakonan lan nyeret kita tanpa ampun liwat mil saka tape abang, nggawe kita dhaptar kanthi rinci tanggung jawab masing-masing lan ora nganti sampeyan duwe statement rinci lengkap babagan karya sing sampeyan setuju kanggo nindakake. sampeyan arep sing kita padha solusi nengen kanggo sampeyan.

    Saiki sampeyan wis milih kita, dudu salahku yen masalah bisnis sampeyan wis owah lan saiki sampeyan ora seneng karo fitur lan fungsi sing kita sarujuk bakal ngrampungake masalah kasebut kaya sing wis ditemtokake. Kita ora ngapusi. Kita ora misrepresent. Kahanan lan lingkungan sampeyan wis owah.

    Saiki kita minangka tim kudu nglumpukake maneh lan kudu fokus
    carane cepet ngembangake solusi sing sregep kanggo masalah bisnis sing diowahi maneh …………………

  2. 2
  3. 3
  4. 5

    Ya, aku duwe sawetara klien sing ora seneng nalika aku tikel kaping pindho lalu lintas lan dodolan ... mengko banjur ngandhani yen dheweke ngerti perusahaan saka India sing nyedhiyakake 1000000 pengunjung saben dina kanggo $25

  5. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.