Klien sing Kasar

picture 2

picture 2Aku yakin kabeh wong duwe salah sawijining jinis klien. Aku pancen wis diberkahi sajrone dasawarsa kepungkur amarga aku duwe klien sing seneng nate kerja bareng karo aku. Aku wis ndeleng kepiye sawetara perusahaan ngurus klien lan aku sengit. Aku mesthi ngarahake level layanan sing luwih dhuwur. Aku wis janji banget lan ngirim maneh. Nanging, sampeyan ... klien siji… yen aku mung bisa nulis surat ...

Klien sing Kasar,

  • Nalika milih sampeyan dadi vendor, sampeyan takon akeh pitakonan lan nyeret tanpa belas kasir liwat pita merah sadurunge sampeyan mutusake manawa kita produk sing cocog kanggo sampeyan. Saiki sampeyan wis milih kita, dudu salah sampeyan yen sampeyan saiki ora seneng karo fitur lan fungsi sing dituduhake lan tresna marang sampeyan. Kita ora ngapusi. Kita ora nyalahake. Sampeyan sing ngganti pikiran sampeyan.
  • Kita bakal terus bangga karo kasunyatan manawa kita wis entuk 100% Panjenengan syarat lan ngluwihi kabeh Panjenengan tenggat wektu Yaiku janji sing dakkandhakake lan sampeyan bakal netepi.
  • Sanajan sampeyan yakin, fokus ora kanggo ngrusak bisnis sampeyan. Tujuane yaiku terus nggawe solusi paling gedhe ing planet iki. Kita ngerti manawa kita ngluwihi kabeh vendor liyane kanthi fitur, konsistensi, kegunaan, lan kita duwe lapisan kontingensi luwih akeh tinimbang perusahaan liyane.
  • Nalika para pesaing ora menehi email utawa nomer telpon marang sampeyan, kita wis ngenalake saben staf menyang sampeyan dhewe, menehi informasi kontak lengkap, lan dhukungan pribadi 24/7. Tujuane yaiku ora kanggo nyedhiyakake media supaya sampeyan nyepelekake kita, ana ing kono amarga kita peduli karo sampeyan, perusahaan, lan pelanggan.
  • Saben klien minangka prioritas nomer 1. Sanajan iki bisa uga ora bisa ditampa yen sampeyan mbuwang dhuwit luwih akeh karo kita, sampeyan bakal luwih seneng nalika wong liya nggunakake dhuwit luwih akeh.
  • Kita terus-terusan mriksa tren ing industri, teknologi, lan basis konsumen dadi ora prelu. Iki menehi visi strategis lan backlog produk babagan fitur lan perbaikan sing ngluwihi taun ngarep. Beda karo kapercayan umum, kita ora lungguh ing kursi sing muter World of Warcraft lan ngenteni keluhan sabanjure. Kita kerja, investasi, lan produksi saben dandan saben dinane. Kita wis nyiyapake jadwal kerja. Panjaluk sampeyan supaya mbebasake fitur anyar kanthi cepet nduwe pengaruh babagan rencana sing wis ditindakake lan target sing wis ditemtokake. Éling manawa kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ndhisikake panjaluk sampeyan sadurunge wong liya - nanging butuh wektu kanggo nyetel jadwal, target lan pangarepan kabeh wong ing organisasi kasebut.
  • Njerit fitur sing bakal rampung wingi ora bakal nambah kualitas utawa keandalan fitur kasebut. Kita duwe proses, pengujian, lan jaminan kualitas kanggo sampeyan pangayoman, dudu duweke.
  • Yen, saben telpon sampeyan, siji-sijine tujuane yaiku nyenyamah lan nyepelekake kita - kita ora bakal bisa ngundang sampeyan lan ngewangi sampeyan kanggo nambah asil bisnis. Kita ora bisa sinau saka sampeyan yen sampeyan ora menehi kesempatan. Kita bakal mandheg mbiyantu mbantu sampeyan amarga kita cukup peduli karo karyawan supaya ora pengin dilecehake. Luwih becik kita luangake wektu karo para pelanggan sing ngakoni keahlian sing wis diinvestasikan lan pengin bisa kerja bareng karo kita kanggo tujuan umum.
  • Bisnis kita ora tuwuh sepuluh taun tikel taun amarga kita ora ngerti lan ora ngerti apa sing ditindakake. Kita ngganti industri lan bakal diakoni. Pangowahan mbutuhake semangat, sumber daya lan wektu. Sabar karo kita lan sampeyan ora bakal nuwun sewu. Klien bisa kerja bareng karo kita utawa bisa nglawan kita, saur sampeyan sapa sing bakal entuk bathi luwih akeh?
  • Supaya karyawan tetep seneng wis kabukten bisa nambah kasetyan lan produktivitas. Apa sampeyan rumangsa beda karo vendor aplikasi?

Sincerely,
Vendor Sampeyan Wis Cukup Milih

6 Komentar

  1. 1

    Douglas:
    Aku seneng. Aku bakal nulis rong paragraf pisanan kaya iki:
    "Nalika milih sampeyan dadi vendor sampeyan, sampeyan takon pirang-pirang pitakon lan nyeret kita tanpa belas kasihan liwat pita merah, nggawe dhaptar kanthi rinci babagan tanggung jawab masing-masing lan ora nganti sampeyan duwe komentar lengkap babagan kerja sing sampeyan setuju. sampeyan mutusake manawa kita minangka solusi sing pas kanggo sampeyan.

    Saiki yen sampeyan wis milih kita, dudu kesalahan sampeyan yen masalah bisnis sampeyan wis berubah lan sampeyan saiki ora seneng karo fitur lan fungsi sing padha disepakati kanggo ngatasi masalah kaya sing sampeyan jelasake. Kita ora ngapusi. Kita ora ana gambaran sing salah. Kahanan lan lingkungan sampeyan wis beda.

    Saiki kita minangka tim kudu nglumpukake maneh lan kudu fokus
    carane cepet nggawe solusi sing bisa ditindakake kanggo masalah bisnis sing dibentuk maneh …………………

  2. 2

    Aku seneng sampeyan wis ngirim versi PG-13. haha Aku pengin ngirim sawetara rolas kasebut menyang sawetara klien. Apa iki duwe lisensi kreatif? Artikel sing apik.

  3. 3
  4. 5

    Ya, aku duwe sawetara klien sing ora seneng nalika aku tikel lalu lintas lan adol ... mengko dakkandhani yen dheweke ngerti perusahaan saka India sing nyedhiyakake 1000000 pengunjung saben dina kanggo $ 25

  5. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.