Ayo Reveal lan Standardisasi Privasi

privasi online

Nalika Google lan Facebook terus dominasi, ing kana sing ageng privasi uneg-uneg sing wis diangkat liwat Internet… lan kudune.

Kita bisa udur sedina mupangat babagan carane situs kudu nglumpukake, nggunakake utawa malah adol data pribadi sampeyan ... utawa sanajan kudu bisa… nanging ora ana masalah gedhe babagan kabeh masalah kasebut.

Ana sawetara poin utama sing dakkarepake:

  1. Sampeyan ora tanggung jawab perusahaan kanggo mutusake cara nggunakake informasi yen sampeyan wadi menehi informasi… mula tanggung jawab sampeyan.
  2. Ing sisih liyane, konsumen ora ngerti kepiye perusahaan nggunakake data kasebut - mula padha nesu nalika ngerti yen digunakake ing cara sing ora dikarepake. Kaca lan kaca opsi sing mbingungake lan pernyataan privasi sing ora ana apa-apa kajaba mung legalese sing bolongan Texas ukurane ora bisa dijawab.
  3. Yen perusahaan nglumpukake data iki, dadi tanggung jawab kanggo njaga keamanan supaya mung personel resmi sing bisa ngakses.

Nanging utawa mbantah mupangat utawa legalitas privasi, apa ora tinimbang fokusake industri privasi kanggo nggarap perusahaan kanggo ngasilake sistem gabungan kanggo komunikasi kanthi efektif babagan cara data pribadi sampeyan digunakake. Kayane kaya Creative Commons minangka jawaban open source kanggo manajemen hak digital, kita kudu duwe Commons Privasi sing bisa gampang dingerteni konsumen. Sawetara conto bisa uga:

  • Apa duweke utawa ora data lagi didol kanggo pihak katelu.
  • Apa duweke utawa ora data lagi diakses dening pihak katelu.
  • Apa duweke utawa ora data lagi dikompilasi kanthi anonim lan disebarake menyang pihak katelu.
  • Apa duweke utawa ora data lagi dikompilasi kanthi anonim lan disebar ing njero.
  • Apa duweke utawa ora data digunakake kanggo pribadi target
  • Apa duweke utawa ora data lagi digunakake kanthi anonim kanggo target.
  • Apa duweke utawa ora kegiyatan dilacak kanthi pribadi.
  • Apa duweke utawa ora kegiyatan dilacak kanthi anonim.

Bebarengan karo apa data kasebut dilacak lan disebar, kita bisa nerangake kepiye cara digunakake:

  • Kanggo adol bathi.
  • Kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing unik.
  • Kanggo nyedhiyakake penawaran lan pariwara khusus.
  • Kanggo nambah kualitas produk umume.

Perusahaan banjur bisa nerbitake data pribadi menyang konsumen. Google pancen wis miwiti karo sing Manajemen akun console, ing ngendi aku bisa mriksa sawetara informasi, ngrusak sejarahku, utawa malah mandheg nggunakake.

Minangka pemasar lan konsumen, aku ora pengin mandheg perusahaan saka nggunakake data pribadi. Aku percaya manawa perusahaan terus nglumpukake informasi babagan aku, mula bisa ngawula karo aku. Contone, aku ora masalah yen Apple ngerti perpustakaan Musikku dhewe, kayata, amarga sejatine nggawe sawetara saran cerdas adhedhasar sejarahku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.