Aku Miwiti Nulis Pos…

Nanging ganti pikiranku. Rencana B - ayo nari!

Klik liwat postingan kasebut yen ora bisa ndeleng video kasebut. Dina iki, aku nggawa putra ing IUPUI menyang Orientasi Freshman. Aku rasane seneng nari.

8 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Ah, orientasi mahasiswa anyar ing IUPUI… ngeling-eling maneh. Sing ora bakal dakkirimake kabeh duwe “kelas” 2.5 dina seminggu maneh.

    Mung saiki aku ngerti kasempatan paling gedhe kanggo dadi wirausaha web yuta yaiku nalika kuliah (wektu sing salah dakanggep mung kudu nyiapake "urip sejati.") 🙂

    Muga-muga anake sampeyan bisa slamet lan muga-muga dheweke bisa nemokake kabeh pikirane sajrone lungguh ing IUPUI.

  4. 5
  5. 6
  6. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.