Pelajaran.ly: Aplikasi Pengajaran lan Pembelajaran

laptop

Ana kalane, utamane ing teknologi, sing pengin menehi pelajaran cepet lan gampang kanggo platform sampeyan. Minangka conto, kita berkembang CircuPress minangka aplikasi email swalayan kanggo WordPress… nanging mbutuhake sawetara langkah kanggo persiyapan. Kita bisa nindakake video sing nuduhake persiyapan, nanging pangguna banjur kudu ngaso / terus nalika nonton lan ngonfigurasi akun kasebut. Nanging, kita mung nyetel a Dhasar CircuPress wulangan karo Pelajaran - dikombinasikake karo kuis - supaya bisa mlaku ing sikil tengen!

piwulang-piwulang

Sawise ngrampungake pelajaran lan kuis, sampeyan bakal menehi kertu laporan sing gampang lan apik:

kertu laporan-pelajaran

Pelajaran didegake dening kanca apik kita, Max Yoder, wirausaha lokal, musisi, videografer ... lan wong sing apik banget.

Pelajaran ngidini para pangguna nggawe piwulang sing apik lan apik ing menit tanpa baris kode. Sampeyan bisa menehi piwulang marang pihak sing duwe kepentingan utawa nuduhake pelajaran kanthi tautan. Lesson.ly bakal nangani pangeling kanggo nggawe manawa tugas sampeyan rampung tepat wektu. Fitur saka Pelajaran kalebu:

  • Assignments - Nemtokake pelajaran kanthi pribadi utawa nyebarke tautan umum, ndeleng sapa sing njupuk pelajaran sampeyan lan kapan.
  • Groups - Sampeyan bisa milih wong siji utawa nggawe klompok ing Pelajaran kanggo milih lan ngatur para pemangku kepentingan.
  • Mrikso - Delengen manawa pangguna bisa sinau materi babagan macem-macem pilihan kuis pilihan.
  • Dhukungan Gambar lan Video - gampang masang gambar utawa video ing pelajaran.
  • Analytics lan Pelaporan - Pelajaran njaga cathetan pelatihan lan sejarah pendhidhikan para pemangku kepentingan - wiwit saka wangsulan pitakon tartamtu nganti persis dina lan wektu rampung latihan wajib lan opsional.
  • Compliance - Pelajaran nglacak alamat IP kanggo netepi hukum.

fitur piwulang

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.