Kurang = Luwih

Depositphotos 19300633 s
Wacan: <1 menit

Aku pingin ngetutake sandi Mbukak = Wutah kirim kanggo nalika. Diterangake ing postingan kasebut kemungkinan sukses nalika masarakat fokus ing babagan carane solusine bisa digabung karo solusi liyane. Ana sisi liyane babagan iki, lan supaya perusahaan matesi fungsi solusi dadi inti saka cara panggunaan. Nambah plethora produk, layanan, lan fitur bisa mbebayani.

Programmer ngarani 'creep'.

'Creep' minangka ngipi elek saben pangembang. Mengkono yen rencana pangembangan sing mantep ora dikelola lan dianut. Fitur terus kanggo nyusup ing nganti proyek kasebut dadi kendali nganti ora rampung. Utawa sing luwih ala, bakal rampung lan kewan omo sing ora bisa diatasi.

Aku bakal ngirim perusahaan kasebut, lan produk lan layanane uga bisa nandhang sangsara marga saka 'creep'. Kanthi ora matesi perusahaan lan produk lan layanan bisnis inti, sampeyan wiwit ngoyak pelangi, mikir ana kemungkinan sing bisa ditindakake ing kene utawa ing kene. Nanging, sampeyan ora preduli ndeleng kerusakan ing fokus bisnis, fokus lan pengetahuan karyawan, uga galur tambahan kanggo produksi, dhukungan, pangiriman, lsp.

Kapan sampeyan mutusake golek produk, layanan, utawa fitur tambahan, delengen manawa ana perusahaan ing kana sing wis nyedhiyakake minangka inti saka bisnis. Apa sampeyan bisa nindakake luwih apik tinimbang dheweke? Apa perusahaan sampeyan bisa ndhukung lan terus nyengkuyung keahlian ing inti sampeyan? Apa karyawan sampeyan pengin ndhukung?

Pungkasane, nguber pelangi bisa uga ngrusak sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.