Nggawe Plancongan Pengalaman Pelanggan ing Fintech | Ing Webinar Penjualan Permintaan

Perjalanan Pelanggan Fintech Webinar Salesforce
Wacan: <1 menit

Amarga pengalaman digital terus dadi fokus utama kanggo perusahaan Layanan Keuangan, lelungan pelanggan (touchpoint digital khusus sing kedadeyan ing saindenging saluran) minangka dhasar pengalaman kasebut. Mangga gabung karo kita nalika nyedhiyakake pemahaman babagan cara nggawe lelungan dhewe kanggo akuisisi, onboarding, retensi, lan nambah nilai karo prospek lan pelanggan. Kita uga bakal ndeleng lelungan sing paling pengaruh sing ditrapake karo para pelanggan.

Tanggal lan Wektu Webinar

  • Iki minangka webinar sing direkam wiwit tanggal 04 Juni 2019 02:00 PM EDT

Gabung karo Brad Walters, Sr. Manager, Pemasaran Produk ing Salesforce
Evan Carl, Eksekutif Akun ing Salesforce Marketing Cloud lan
Douglas Karr, Konsultan Pemasaran Strategis ing ListEngage, kanggo webinar pemecah dhasar iki!

Watch Webinar Salesforce sing Direkam iki

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.