Metrik Leger: Pelapor sing Bisa Ditindakake Voice of Customer (VoC)

dashboard metrik leger

Metrik Leger nawakake platform kanggo ngewangi perusahaan sampeyan supaya luwih ngerti babagan kepiye pengalaman pelanggan kanggo nggawe kepuasan, kasetyan lan bathi ing perusahaan sampeyan.

Platform Voice of Customer (VoC) nyedhiyakake alat sing dibutuhake kanggo njupuk umpan balik pelanggan kanthi fitur ing ngisor iki:

  • Umpan balik pelanggan - Ngundang saran pelanggan lan kumpulake liwat ponsel, web, SMS, lan telpon.
  • Laporan lan Analytics - Kirimake wawasan menyang wong sing bener, ing wektu sing tepat ing format sing bisa ditindakake. Ngerti umpan balik pelanggan mbantu sampeyan prioritas tumindak lan ningkatake kinerja operasional lan ngisor.
  • Pamulihan Pelanggan - Menangkan pelanggan sing ora puas karo tandha wektu sing nyata lan dipicu. Ngatur lan ngrampungake masalah, nglacak kasus kasebut, lan ngonversi dadi duta merek sing antusias.
  • Advokasi Sosial - Ganti umpan balik positif dadi advokasi media sosial kanthi menehi saran merek. Ningkatake ROI media sosial, tambahake tembung positif, nggawe kesempatan pemasaran sosial sing anyar, lan tambahake bathi.
  • Analytics Teks - Nguripake luwih lengkap babagan pengalaman lan sentimen pelanggan kanthi nganalisa komentar sing mbukak kanthi cepet lan gampang liwat Ngolah Bahasa Alami.
  • Layanan Akhir-kanggo-Akhir - Metrik Leger bisa digunakake kanggo ngrancang, ngatur, masang, lan ngatur program umpan balik Voice of the Customer (VoC) sing sukses. Pindhah menyang jero kanthi maju Analytics lan layanan riset pemasaran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.