LegalZoom Ngleksanakake Intelijen Ponggawa Nggunakake Veritone One

Kecerdasan Ponggawa Veritone

Ing jagad media online kanthi cepet, reputasi merek kudu dianggep minangka masalah urip lan pati. Nanging, nalika nerangake media siaran, ngatur kabeh sing dicritakake wong babagan merek bisa dirasa mokal. FCC nyathet luwih saka 32,000 stasiun televisi lan radio sing nyebar saben dina, ahli branding lan pemasaran ngupayakake mriksa lan tetep ndhisiki pangukuran ROI kanggo pengiklan lan pihak sing duwe kepentingan.

Kanthi matur nuwun, Kacerdhasan gawéyan wis maju nggunakake, mbukak kunci lan nganalisa konten linier, wiwit saka radio lokal nganti nyebut asli ing TV langsung - menehi merek kemampuan kanggo nemokake sentimen negatif lan positif nganggo tembung kunci sing bisa digoleki, kanthi cepet ngenali keluhan lan nyorot gratitude. Mesin kognitif bisa ndeteksi swara, jeneng, logo, lan obyek, nggawe database kanggo bisnis mung ngekstrak apa sing dibutuhake, tanpa wektu ilang maneh kanggo nganakake rekaman jam lan jam.

legalzoom

Veritone Siji yaiku anak perusahaan saka Veritone, Inc. lan agensi iklan layanan lengkap sing nggawe pariwara asli lan tradisional kanggo merek terkenal. Veritone ngumumake ekspansi layanan karo LegalZoom, panyedhiya solusi legal utama kanggo bisnis lan kulawarga cilik, wiwit awal nyoba kerja lokal, nganti kampanye kampanye nasional, lokal lan podcast kanthi skala lengkap.

Veritone One nggawe pariwara asli lan tradisional kanthi keahlian ing tuku media, ngrencanakake, pangembangan kreatif lan komitmen kanggo keunggulan ing sesambetan sesambetan karo top-tier, host siaran nasional. Liwat kemitraan kasebut, LegalZoom lan Veritone One nggawe kampanye sing kuat sing ningkatake kesadharan pasar LegalZoom nggunakake podcasting lan dukungan host.

Veritone One nggunakake kepemilikan Kacerdhasan gawéyan Teknologi (AI), Platform Veritone, kanggo nyedhiyakake transparansi lan akurasi verifikasi iklan LegalZoom ing wektu nyata, uga pelacak pesaing.

Platform Veritone nggunakake konten audio lan video ewonan jam saben dina, nggunakake mesin kognitif terintegrasi sing kuat, kalebu deteksi logo, pamrosesan basa alam, sidik jari, pangenalan wajah lan deteksi obyek, nggawe basis data lan indeks sing sugih lan bisa ditindakake. Platform kasebut nawakake intelijen sadurunge sing ora kasedhiya bebarengan karo telusuran lan panemuan kuat sing bakal terus ngoptimalake pengeluaran lan efektifitas media offline klien.

Mesin Kognitif

Veritone nyedhiyakake solusi adhedhasar awan sing kasedhiya kanggo profesional media kanggo njupuk, ngindeks, nggoleki, lan ngluwihi konten siaran lan digital. Platform kasebut arsitek khusus kanggo nguatake kabeh organisasi kanthi intelijen real-time, wiwit saka penjualan lan program nganti administrasi.

LegalZoom bangga dadi klien pertama Veritone One luwih saka 15 taun kepungkur, lan kita terus nambah hubungan iki amarga kualitas layanan lan inovasi sing bisa ditawakake karo Platform Veritone. Strategi kreatif, salinan lan konten sing dikembangake kanggo kampanye lan hubungan sing dikembangake karo para endorser njamin manawa kita terus-terusan resonasi ing media target lan pamirsa. John Suh, Kepala Eksekutif LegalZoom

Penting kanggo ngukur ROI kanthi nglacak lan ngrekam jeneng merek minangka asil saka dolar sing ditindakake, lan verifikasi manawa iklan kasebut mlaku kabeh minangka langkah pertama. Verifikasi iklan, utawa "cek udara" wis ditindakake kanthi manual sajrone pirang-pirang jam suwene; bisa dadi siji utawa luwih tanggung jawab karyawan kanggo nindakake pemeriksaan udara lan ngawasi lalu lintas utawa tanggapan sing meragukan ing media siaran kanggo merek utama. Kajaba iku, tugas monoton kaya sing melu siaran televisi lan radio sajrone jam bisa nyebabake kesalahan manungsa.

Nanging, nggunakake macem-macem mesin kognitif ing siji platform kanggo nganalisa lan nampilake data ing wektu nyata, ora mung mbebasake wektu kanggo karyawan nggunakake luwih akeh katrampilan kreatif, uga bisa ngirit dhuwit.

Nggarap LegalZoom wis dadi kemitraan sing ideal. Sing diwiwiti karo uji coba radio lokal dadi kesempatan kanggo nuduhake pesen sing inovatif lan penting manawa pitulung legal kudu kasedhiya kanggo kabeh wong. Pengabdian lan kreativitas tim kita, ditambah karo kekuwatan Platform Veritone, nyedhiyakake dhasar sing sampurna nalika njupuk kampanye nasional lan lokal anyar. Ryan Steelberg, presiden Veritone One

Nalika jaman media dadi tambah akeh lan ahli digital, merek lan pemasaran kudu nganut teknologi anyar, kaya platform mesin kognitif AI, supaya tetep kompetitif. Amarga data dibangun kanthi cepet saben dina, jam kerja uga bakal saya tambah, nyuda karyawan lan nyuda wektu reaksi kritis kanggo merek sing manggon ing cepet budaya tanggap. Nggawe alat sing nyuda tugas monoton mbukak tenaga kreatif kanggo fokus marang tujuan bisnis sing luwih gedhe, uga nambah loyalitas pelanggan lan pungkasane, bathi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Veritone One, bukak VeritoneOne.com. Kanggo sinau luwih lengkap babagan teknologi terobosan sing nggawe intelijen buatan dadi intelijen sing bisa ditindakake, bukak Veritone.com.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.