Kiri: Gawe, Pilih, Aktifake, lan Ukur Pengaruh Instagram

Kampanye Influencer Instagram Sisa

Lefty minangka platform pemasaran influencer Instagram sing mbantu merek nyambungake karo pengaruh sing paling relevan. Dipimpin dening mantan insinyur telusuran Google, tim pangembangan Lefty wis kerja suwene 2 taun kanggo nggawe platform sing paling lengkap ing para influencer Instagram.

Lefty wis mbukak piranti lunak kanggo umum lan merek kaya Shiseido utawa Uber wis nggunakake. Mangkene video cekak sing menehi solusine.

Lefty nggawe profil pengaruh adhedhasar geografi, minat, tag, umur lan basa sing dienggo - ing antarane 20 parameter liyane. Platform bertenaga AI nggawe target ringkes lan merek sampeyan dadi saran cerdas profil influencer sing relevan. Lan sing paling penting, kampanye sampeyan bisa diukur kanthi akurat.

Asil Kampanye Influencer

Kajaba kanggo nyoba platform, priksa manawa ndownload kertas putih Lefty sing hebat babagan nggawe Kampanye Influencer. Kertas putih rincian patang langkah penting lan nyedhiyakake kabeh rincian lan saran supaya kampanye influencer sukses, kalebu:

  1. nggawe - cara nggawe konsep sing pengaruh.
  2. Pilih - cara golek pengaruh sing relevan.
  3. Aktifake - cara nggawe kemitraan legal karo influencer sampeyan.
  4. Ngukur - cara ngetrapake indikator kinerja kunci sing penting kanggo ngukur kampanye.

Sampeyan bisa ndownload Kertas Putih ing kene:

Kertas Putih Lefty babagan Kampanye Pemasaran Influencer

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.