Napa Sinau minangka Alat Keterlibatan Utama kanggo Pemasar

sinau online

Kita wis ndeleng akeh marketing konten ing taun-taun pungkasan - meh kabeh wong entuk prahu. Kasunyatane, miturut Institut Pemasaran Konten, 86% saka B2B pemasar lan 77% saka B2C pemasar nggunakake pemasaran konten.

Nanging organisasi cerdas nggunakake strategi pemasaran konten menyang level sabanjure lan nggabungake konten pembelajaran online. Nopo nopo Masyarakat wis keluwen babagan konten pendhidhikan, kepengin sinau luwih akeh. Miturut Laporan Wawasan sekitar, pasar global kanggo sinau online kanthi mandiri bakal tekan $ 53 milyar ing taun 2018.

Konten pembelajaran online bisa digunakake bebarengan karo kendaraan pemasaran inti liyane kayata artikel, ebook, postingan blog, infografis, lan video, nanging ngidini prospek lan pelanggan bisa luwih jero lan sinau luwih akeh.

Minangka alat keterlibatan anyar kanggo para pemasar, merek, B2B, lan B2C, mikir kepiye cara sinau online cocog karo strategi pemasaran sajrone tuku lan kabeh siklus urip pelanggan.

Isih durung yakin? Bukti kasebut ana ing nomer kasebut. Data kita nuduhake metrik wektu-on-site sing luar biasa kanggo sing melu pengalaman sinau kurasi-10 nganti 90 menit minangka rata-rata wektu saben pengalaman sinau kanthi wektu saben sesi wiwit 5 nganti 45 menit.

Ayo goleki apa sing nyebabake metrik sing luar biasa kasebut.

Cara Sinau Nggawe Keterlibatan

  1. Sinau nyengkuyung ilmu, nyurung ilmu kanggo pangguna / pelanggan sing dikuatake. Ing sisih ndhuwur corong, pelanggan nuntut katrangan luwih rinci nalika njupuk keputusan tuku; dheweke pengin informasi luwih lengkap kanggo ngetrapake pilihan. Nalika pengulas pihak katelu, kanca, lan kulawarga bisa dadi duta merek sing apik banget, merek ora bisa nglalekake tanggung jawabe kanggo mbantu / pengaruhe keputusan tuku.

    Konten pendidikan kayata pandhuan produk, analisis ahli, lan webinar bisa mbantu mindhah browser menyang pembeli. Conto apik babagan pendidikan presale sing dakkarepake yaiku Nil Biru. Merek kasebut nggawe kabeh bagean sing mbantu ndidik para pembeli. Blue Nile ngakoni manawa tuku berlian pancen angel banget, mula uga tips, FAQ lan pandhuan nggawe pengalaman tuku sing luwih apik lan pungkasane dadi pelanggan sing luwih pinter.

    Kesempatan unik kanggo organisasi lan merek yaiku nawakake pengalaman sing mbisakake calon pembeli supaya ngerti babagan tahap pra-tuku liwat pengalaman sinau sing dipikirake kanthi apik.

  2. Sinau nambah adopsi. Nalika jagad piranti lunak wis ngupayakake nyaring seni anyar kanggo para pelanggan anyar kanthi orientasi produk, klumpukne data pelanggan, lan tips wiwitan, jagad produk fisik isih ana ing jaman peteng, gumantung karo manual instruksional. Sawetara ngatasi kesenjangan karo video Youtube, nanging jarak klik siji saka pesaing sing paling cedhak.

    Produk sing kompleks bisa nggawe pelanggan rumangsa tantangan lan ora semangat. A sinau anyar bubar nuduhake manawa siji saka limang aplikasi digunakake mung sapisan. Akeh aplikasi terus ditinggalake amarga pelanggan ora on-board efektif.

    Iki cocog kanggo produk apa wae - fisik utawa digital. Penting banget kanggo menehi inspirasi, ndidik lan nyambungake pelanggan anyar menyang merek lan komunitas wong liya nalika njupuk langkah pertama. Iki uga minangka kesempatan kanggo mangsuli pitakon lan mbiyantu mbentuk persepsi merek, produk, lan layanan wiwit wiwitan.

  3. Sinau nggawe interaksi sing jero lan migunani. Ana hubungan sing kuat antara tambah nilai umur lan level pendhidhikan merek lan produk. Pikirake pangguna super sampeyan: dheweke tuku luwih akeh, nginjil luwih akeh lan tuku produk lan layanan sing gegandhengan kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang liyane.

    Nalika nggawe konten kanggo pangguna sing wis ana, jelasake apa sing pengin dipelajari para pamirsa. Ngerteni kabutuhan lan pangarepan pamirsa lan kirimake informasi kasebut marang dheweke. Kaya kabeh pemasaran konten, kudu sinau konten pribadi.

  4. Sinau nggawe komunitas. Bahan utama kanggo nggawe hubungan sing tetep lan tetep yaiku pangembangan komunitas pelanggan kontekstual. Komunitas organik berkembang ing sekitar merek lan produk sing kurasi lan moderat (umume kasus) diluncurake kanggo pangguna. Saluran media sosial minangka platform sing kuat, nanging pungkasane dudu platform media sing dimiliki, lan sampeyan duwe akses winates kanggo pelanggan, data, lan kemampuan kanggo pengaruh loyalitas merek lan nilai umur.

    Komunikasi lan interaksi adhedhasar rekan bisa tuwuh ing njeron lan bebarengan karo pengalaman sinau digital. Koneksi lan komunikasi digawe ing antarane para pangguna anyar, lan luwih akeh pelanggan sing indoktrinasi dadi pendukung lan pengaruh sing kuat.

    Conto apik iki Kursus Nyegah RodaleU—Di endi pelanggan gabung dadi luwih sehat. Saliyane tips video lan saran saka merek, para pelanggan ngganti gambar lan pelajaran sing dipelajari supaya pengalaman dadi luwih sugih.

    Wektu interaksi tambahan ing domain merek terkenal lan nyedhiyakake macem-macem kesempatan kanggo sesambungan karo pangguna kasebut lan ngasilake kesetiaan lan sambungan.

Tembung Pisah: Tumindak Saiki

Apa sampeyan duwe kesempatan kanggo mikir babagan carane sinau online cocog karo strategi pemasaran sakabèhé? Warta sing apik yaiku sampeyan bisa uga duwe macem-macem konten sing ngenteni dibaleni maneh dadi konten pembelajaran online. Mangkene papan wiwitan:

  • Pakar sing diakoni sing menehi intine ing acara industri? Nawakake sesi Q & A mung anggota karo dheweke ing forum kursus. Utawa takon dheweke mulang kursus kanthi langsung!
  • Manual produk sing mboseni kasebut — segerake maneh kanthi bantuan ahli produk lan wenehi modifikasi pembelajaran digital kanthi interaksi, demo produk lan liya-liyane.
  • Sesi sing direkam saka konferensi paling anyar sampeyan? Bungkus (lan bisa uga adol liwat model langganan berjenjang).

Iku mung conto cara sinau konten sing wis ana ing pucuk driji. Preduli saka apa sing wis ana, miwiti pacelathon karo CMO lan CDO saiki lan aja nganti lali kesempatan pertunangan sing lagi muncul. Yen sampeyan krasa kewalahan, Industri Panginten seneng mbantu sampeyan menehi saran babagan cara kanggo nggawe strategi sinau.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.