Leanplum: A / B Tes Konten Seluler lan Pesen Sampeyan

fitur leanplum

Ngembangake lan nggunakake aplikasi seluler bisa dadi proses sing mboseni, akeh sumber daya lan frustasi kanggo perusahaan. Mung entuk persetujuan saka App Store kadang bisa dadi lega, aja nganti ngoptimalake aplikasi seluler sampeyan. Lan yen sampeyan duwe kesempatan kanggo ngapikake utawa nggawe aplikasi, biasane tegese pangembangan tambahan lan rilis anyar. Nanging, ana alternatif liyane.

Leanplum minangka solusi optimalisasi integral kanggo aplikasi seluler kanggo ngewangi perusahaan nyebarke aplikasi seluler supaya bisa nyoba, nganalisis, gawe jadwal lan nggawe pribadhi pengalaman pangguna lan olahpesen.

Leanplum iku Platform ngidini kanggo Personalisasi, Tes lan Optimisasi

  • Tes Aplikasi A / B Seluler - Nguji konten, kampanye olahpesen, elemen visual, lan UI on-the-fly kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna seluler kanthi tes wektu nyata sing ora mbutuhake pengajuan maneh App Store. Pangguna bisa ngetrapake tes menyang segmen pelanggan lan target tes A / B adhedhasar geografi, jinis piranti, versi app, sumber lalu lintas, atribut pelanggan, minat, pilihan lan prilaku ing aplikasi.
  • Manajemen Konten Seluler - Nggawe pribadhi lan nerbitake konten seluler kanthi dinamis adhedhasar prilaku, demografi, lokasi lan atribut liyane. Nyinkronake, nyimpen, lan masang aset seluler kanthi real-time, kanthi keamanan integral, sinkronisasi, lan dhukungan offline. Rilis fitur anyar tanpa prelu ngirim maneh menyang App store lan perpustakaan aset terpadu. Iki uga kalebu API modeling data sing fleksibel.
  • Otomatisasi Pemasaran Seluler - Nggawe, ngotomatisasi, lan nyoba pesen ing-app seluler sing ditarget lan push notifikasi kanggo ngoptimalake keterlibatan, retensi lan loyalitas merek. Bebarengan karo A / B sing nyoba olahpesen, sampeyan bisa nganyari olahpesen lan ngluncurake kampanye kanthi wektu nyata, utawa nggawe pemicu adhedhasar wektu lan acara tartamtu.
  • Analytics Aplikasi Seluler - nganalisa data adhedhasar prilaku kepungkur, jinis piranti, geografi, sumber lalu lintas, lan atribut pangguna khusus. Gawe corong konversi, bagean adhedhasar prilaku utawa wektu, lan deleng metrik umum.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.