LeadSift: Gunakake Sade Sosial kanggo Ndarbeni Ndhuwur

Gambar Produk2

78% Sing dodol nggunakake media sosial ngeculake kancane. LeadSift wis ngluncurake platform cloud sing mindai jutaan obrolan ing saluran media sosial kanggo nemokake lan ngirim potensial menyang bisnis lan uga menehi metrik timbal kanggo nggolongake maksud. Iki nyederhanakake konsep adol sosial lan nggawe sampeyan lan tim luwih efisien lan efektif ing proses penjualan kanthi integrasi kanthi mulus karo CRM.

LeadSift dadi gampang kanthi ngirim petunjuk sing relevan.

  • Ayak Liwat gangguan - LeadSift nemokake obrolan ing media sosial sing penting kanggo sampeyan lan nyaring obrolan sing ora relevan.
  • Kirimake Kualitas - Leadsift ndeleng demografi pangguna, psikografi lan obrolan sing ana kanggo mesthekake yen kepemimpinan sampeyan relevan.
  • Melu karo Ease - Lacak prospek LeadSift ing platform keterlibatan lan sesambungan karo wong-wong mau kanggo nggawe hubungan pelanggan.

LeadSift

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.