LeadSift: Tangkap Intensif lan Wawasan sing Bisa Ditindakake Kanthi Media Sosial

kecerdasan sosial ndadékaké

Bisnis terus-terusan nyoba nyekel data babagan prospek lan pelanggan supaya bisa nemokake lan narik kawigaten, banjur njaga lan ngunggahake pelanggan sing dipikolehi. Ana ton teknologi ing kana kanggo nyoba nangkep data iki. Sawetara sumber ora akurat lan sing liya ketinggalan jaman.

Ala banget ora ana sumber informasi sing terus dianyari kanthi akurat lan asring dening wong. Ana! Wong kanthi konsisten lan bola-bali ninggalake jejak data prilaku lan maksud sing akurat lan winates online liwat media sosial. Saben dina lan asring, saben jam utawa luwih.

Tugas sing angel yaiku ngresiki, nyaring lan nggabungake data kasebut dadi wawasan sing migunani. LeadSift ngrampungake iki, menehi perwakilan sing akurat kanggo pangguna media sosial, gaya urip, kepribadian, merek sing diikuti, lokasi, panggunaan piranti, lan wektu kegiatan. Suwe-suwe, LeadSift malah bisa menehi katrangan marang merek apa sing dadi pelanggan, papan mangan, papan panggonane, acara televisi sing ditonton, lan produk sing digunakake.

LeadSift minangka platform intelijen sosial sing mbantu tim pemasaran sampeyan kanthi konsisten ngirim kemenangan kanthi olahpesen, konten, kreatif, media lan pengalaman sosial sing pas kanggo konsumen sing tepat ing wektu sing tepat.

LeadShift Nggawe Data Jejak Sosial Kanthi Nggunakake Langkah-langkah Ing ngisor iki

  1. Crawl - LeadSift nyusup jaringan sosial utama sing makili luwih saka 500 yuta postingan. Data kasebut dianyari saben detik, lan kasedhiya kanggo analisis mendalam sing lagi ditindakake. Kapan wae ana wong sing negesake maksud tuku produk utawa salah sawijining pesaing; ditampilake ing dashboard kita. Indeks LeadSift luwih saka 180 yuta pangguna sosial sing paling aktif kanggo sampeyan nglumpukake wawasan lan tekan.
  2. Klasifikasi - Sabanjure, LeadSift nggolongake data babagan prekara penting kaya para pelanggan, prospek, industri lan afinitas. Nggunakake luwih saka 50 sinyal saka teks, grafik jaringan, lan meta-data, algoritma pembelajaran mesin Leadsift bisa ngelasake sapa sejatine, apa sing diomongake lan ing endi perjalanan tuku kasebut. Saka kategori kasebut, LeadSift wiwit nggawe atribut profil sing bisa nyebabake strategi media, kreatif, konten, lan pemasaran.
  3. extract - Kanggo saben pangguna sing dikoleksi ing sistem LeadSift, dheweke ngekstrak luwih saka 100 atribut kasebut, wiwit saka demografi, psikografi lan informasi prilaku. Lan mung nggunakake data sing kasedhiya ing publik, dheweke bisa nyimpulake lan ngramal maksud lan minat konsumen kanthi akurasi dhuwur. Tampilan konsumen 360 derajat iki ngidini sampeyan nggayuh pamirsa ing pasar kanthi pesen sing relevan lan tepat wektu ing kabeh saluran.
  4. njelasno - Kanthi kombinasi data lengkap lan wawasan sing bisa ditindakake, LeadSift mbukak kesempatan sing didhelikake supaya sampeyan bisa njupuk keputusan pemasaran kanthi luwih cerdas. Antarmuka telusuran kanthi eksplorasi sing intuisi ngidini sampeyan ngebur data kanthi lancar kanggo ngenali tren lan pola. Perwakilan visual nyedhiyakake ringkesan level tinggi kanggo merek, benchmark kompetitif, lan tren industri kanthi wektu nyata.
  5. Aktifake - Pemasaran sing cerdas tegese nggawe data lan wawasan supaya bisa digunakake kanggo sampeyan. Bentenake pesen salib lan tekan pamirsa ing endi wae kanthi kreatif sing relevan banget. Entuk keterlibatan sing dipersonalisasi kanthi skala.

Data sing dipikolehi liwat LeadSift dimanfaatake kanggo ngrancang lan tuku media, pamisahan pamirsa, wawasan sing bisa ditindakake, antisipasi lelungan pembeli lan nggawe pesen khusus menyang prospek utawa pelanggan. Leadsift nawakake lengkap API kanggo memperkaya profil data sampeyan utawa kanggo nggawe pengalaman sing luwih pribadi. Tes Ngarah dhewe ing kiriman iki - kita wis nempelake alat ing situs iki.

Iki minangka rincian LeadSift dirilis merek paling apik lan profil ing ngisor iki ing media sosial!

Merek lan Media Sosial Ndhuwur

Pengungkapan: Kita duwe kesepakatan rujukan yen sampeyan arep mlebu karo Leadsift.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.