Kaca Pimpinan: Nyebarke Kaca Mendarat sing Resep, Responsif Ing Menit

landing page

LeadPages punika platform kaca kebangkrutan sing ngidini sampeyan nerbitake kaca dhasar sing responsif, responsif menyang Facebook, WordPress utawa situs sampeyan kanthi mung sawetara klik. Kanthi LeadPages, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kaca sales, welcome gate, landing page, meluncurake kaca, meres, mbukak kaca, matur nuwun kaca, pre-cart page, upsell pages, babagan kula, kaca seri wawancara lan liya-liyane.

Sampeyan bisa nggawe lan ngluncurake kaca kebangkrutan kanthi nggunakake skrip semat kanggo dadi host ing situs sampeyan, utawa nggunakake URL. Kajaba iku, yen sampeyan duwe situs WordPress, plugin kasebut duwe plugin sing apik kanggo milih kaca landas saka dhaptar kaca sing wis diterbitake. Pamisah pamisahan saiki uga kasedhiya kanggo kabeh pelanggan LeadPages.

Fitur Kaca Mendarat Pimpin

  • Pembayaran internal - Gawe sales lan kirim produk digital saka landing page utawa popup kanthi Checkout. Sampeyan mung butuh Leadpages, akun Stripe gratis, lan adol barang.
  • Cithakan sing Cocog Seluler - Miwiti nggawe kaca kanthi 130+ template gratis, lan performa dhuwur - kabeh bisa digunakake kanthi apik ing smartphone kaya ing monitor desktop.
  • Kustomisasi Seret lan Gulung - Gawe saben kaca sampeyan dhewe kanthi ngeculake elemen anyar sing sampeyan pengin. Teks, gambar, tombol, lan uga widget kayata timer countdown kabeh gampang diselehake.
  • Pengujian & Analisis Gampang A / B - Deleng kinerja kaca lan formulir pilihan sampeyan kanthi cepet, banjur ngoptimalake kanthi nyiyapake tes A / B. Mung sawetara klik kanggo miwiti nemokake apa sing cocog kanggo pamirsa.
  • integrasi - Gawe piranti lunak marketing lan sales sing wis digunakake luwih kuat kanthi ngubungake menyang Leadpages. Kirim kontak anyar menyang dhaptar email, CRM, platform webinar, utawa kabeh perkara ing ndhuwur.
  • Mupangat Dijupuk Pop-Up - Nglumpukake petunjuk ing endi wae ing situs apa wae kanthi formulir pilihan loro Leadboxes. Tambah otomatis petunjuk anyar menyang dhaptar email apa wae lan ayo sistem pangiriman magnet timbal internal dadi konten sing paling apik.
  • Kode Milih SMS & Tautan Ndhaptar 1-Klik - Capture opt-ins ing endi wae ndadekke nggawa telpon nganggo Leaddigits — sing dibutuhake mung obrolan teks SMS kanthi otomatis. Banjur, wenehi petunjuk kanggo dhaptar email anyar lan daftarkan webinar ing kothak mlebu karo Linklink.

LeadPages saiki integral karo kranjang blanja, pemasaran email lan platform otomatisasi pemasaran kalebu 1ShoppingCart, InfusionSoft, Mailchimp, Office Autopilot, GetResponse, Constant Contact, AWeber, GoToWebinar, 1AutomationWiz, iContact, SendReach lan liya-liyane.

Rega regane larang banget lan kalebu kaca dhasar tanpa wates, akses menyang kabeh template, integrasi autoresponder, integrasi WordPress, akses menyang program afiliasi, lan kontrak tahunan didiskon saka langganan saben wulan.

Ndaftar kanggo Kaca Pimpin Saiki!

Pengungkapan: Kita kesengsem banget, kita mlebu lan nulis tulisan iki kanthi tautan afiliasi!

One comment

  1. 1

    Iki apik banget. Katon minangka solusi generasi timbal sing padhet. Aku kepengin weruh, apa bakal integrasi karo platform otomatisasi pemasaranku. Aku nggunakake SendPulse lan ora ana ing dhaptar integrasi sing kasedhiya. Nggabungake liwat API realistis nanging ora dikarepake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.