Leadpages: Nglumpukake Lead Kanthi Landing Pages Responsif, Popups, utawa Bar Lansiran

Leadpages - Landing Page Platform, Lead Capture, Popup, lan Bar Lansiran

LeadPages punika platform kaca kebangkrutan sing ngijini sampeyan kanggo nerbitaké templated, kaca kebangkrutan responsif karo sing ora-kode, seret & selehake builder mung sawetara klik. Kanthi LeadPages, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kaca dodolan, gerbang sambutan, kaca kebangkrutan, kaca peluncuran, remet kaca, mbukak kaca cepet, kaca matur nuwun, kaca pra-cart, kaca upsell, kaca babagan aku, kaca seri wawancara lan liya-liyane ... 200+ template kasedhiya. Kanthi LeadPages, sampeyan bisa:

  • Nggawe kehadiran online sampeyan - nggawe lan nerbitake kaca web sing katon profesional sajrone sawetara menit.
  • Nglumpukake timbal qualified – Maksimalake saben konten sing sampeyan nerbitake nganggo kaca sing dioptimalake konversi, pop-up, bar tandha, lan tes A/B sing ngowahi lalu lintas web sampeyan dadi timbal lan pelanggan. 
  • Tuwuh bisnis sampeyan - Apa sampeyan ngumpulake pembayaran utawa konsultasi jadwal, Leadpages nggabungake alat sing sampeyan butuhake kanggo ngembangake bisnis supaya sampeyan bisa nggawe pemasaran digital kanthi bener. 

Ringkesan Leadpages

Fitur Leadpages

  • Situs web, kaca kebangkrutan, bar tandha, & pop-up - Gawe kehadiran online sampeyan lan gawe dhaptar email kanthi tawaran konversi dhuwur lan formulir milih.
  • Bebas kode, seret lan selehake pembangun - Nggawe lan nerbitake konten sing berkualitas profesional, responsif seluler sajrone sawetara menit tanpa ndemek kode.
  • Cithakan responsif seluler - Leadpages ngoptimalake saben cithakan supaya katon apik ing piranti apa wae, apa desktop, tablet, utawa seluler.
  • Kaca-kaca sing ramah SEO - Setel lan pratinjau kepiye kaca sampeyan katon ing mesin telusuran. Setel meta tags (judhul, katrangan, lan tembung kunci), lan pratinjau kaca sampeyan ing wektu nyata.
  • Integrasi kuat - Sambungake karo alat sing wis sampeyan gunakake: MailChimp, Google Analytics, Infusionsoft, WordPress, lan liya-liyane! Plus 1000+ app liwat Zapier.
  • Pembangun formulir milih - Seret lan selehake formulir kanthi gampang menyang kaca web utawa pop-up, pilih kolom sampeyan, atur desain sampeyan, lan arahake arah menyang alat utawa aplikasi apa wae.
  • Tip konversi wektu nyata – Ngalami siji-sijine platform sing menehi tips optimasi ing wektu nyata, kanggo mbantu prédhiksi kinerja kaca sadurunge nerbitake.
  • Analytics Sederhana - Gampang nglacak kinerja nyata-nyata kaca kebangkrutan lan iklan Facebook, supaya sampeyan bisa ngoptimalake nalika sampeyan mlaku.
  • A / B testing – Ngoptimalake kaca kebangkrutan kanggo konversi sing luwih dhuwur kanthi nglakokake tes pamisah tanpa wates-kalebu tes A/B.

LeadPages saiki integral karo kranjang blanja, pemasaran email lan platform otomatisasi pemasaran kalebu 1ShoppingCart, InfusionSoft, Mailchimp, Office Autopilot, GetResponse, Constant Contact, AWeber, GoToWebinar, 1AutomationWiz, iContact, SendReach lan liya-liyane.

Rega regane larang banget lan kalebu kaca dhasar tanpa wates, akses menyang kabeh template, integrasi autoresponder, integrasi WordPress, akses menyang program afiliasi, lan kontrak tahunan didiskon saka langganan saben wulan.

Miwiti Uji Coba Gratis LeadPages!

Pambocoran: Kita kesengsem banget, kita ndhaptar lan nulis kiriman iki karo kita affiliate pranala!