Leaderpromos.com: Produk Promosi Gedhe, Layanan gedhe!

notepad dknewmedia

Minangka perjalanan menyang Webtrends Melu 2011 konferensi lagi cedhak, aku waspada karo sawetara barang promosi sing arep disebarake ing acara kasebut. Minangka sponsor acara, salah sawijining pilihan yaiku nyebarake notepad kanggo para pamiarsa. Minangka bisnis cilik, mesthine iki investasi sing saya kuwatir banget.

Kepiye cara ngimbangi anggaran sing nyenyet, dadi sponsor acara sing apik, lan isih mbagekake sawetara shwag serius sing bakal dihargai lan direspon para pamiarsa? Aku nemu wangsulan karo Leaderpromos.com. Ora, iki dudu tulisan sing disponsori uga ora bakal duwe tautan afiliasi… Aku mung percaya yen ngumumake layanan lan produk sing apik yen diwenehi kesempatan.

Aku mutusake tuku sawetara notepad folder sing kasedhiya karo pena sing bakal menehi kabeh informasi kontak. Aku pesen, cepet entuk buktine liwat email, lan prentah kasebut kawujud lan dikirim menyang San Francisco sajrone sawetara dina! Amarga durung nate ndeleng produke, mula saya kuwatir babagan investasi kasebut. Regane regane larang banget dadi aku kuwatir kualitase ora… utawa luwih elek ... ora bakal ditrapake tepat waktu.

Asilé apik tenan!

Nalika aku mlaku menyang CEO Alex Yoder ing acara kasebut, aku dipeluk lan matur nuwun kanggo notepad sing apik! Apik tenan !!! Aku nemokake kursi lan ora bisa ngandhani yen aku bangga bisa ndeleng akeh wong sing njupuk notepad, ngaco karo pulpen sing dioperasikake tuas, lan banjur digawa menyang acara kasebut. Dheweke keren banget, mula aku njaluk Webtrend ngirim ekstra menyang kantor. Dheweke nindakake, lan saiki kita entuk. (Thanks Webtrends!).

notepad dknewmedia

Matur suwun khusus kanggo wong ing Leaderpromos.com. Notepad metu kanthi apik mula aku menehi, dudu kertu bisnis kanggo sisa acara! (Ora disebutake aku ora duwe kertu bisnis amarga vendor liya sing ora jeneng jenenge kasep !!!). Yen mampir DK New Media, manawa sampeyan entuk!

One comment

  1. 1

    Stay Sourced, pemasok produk promosi, ngluncurake macem-macem produk ramah lingkungan sing nampilake panggunaan aneh lan apik kanggo bahan daur ulang. Yen perusahaan sampeyan ngupayakake ide merchandising sing apik lan etis, bisa uga dipikirake: mousemats lan coaster saka ban daur ulang, pena pring, yo-yos lan potlot sing bisa nglacak keturunane menyang CD cilik sing asor. Mungkin gadget sing paling apik ing koleksi ramah lingkungan yaiku jam sing ora nganggo batere lan banyu sing nyebabake diskusi apik ing antarane tim ing kene. Kanggo klompok cerdas, ana sawetara panjelasan sing kuwatir banget babagan cara kerjane lan apa-apa sing bakal dikarepake ing domain umum. Yen ana ilmuwan, alkemis utawa voodoo sing bisa menehi terang babagan iki, mangga komentar lan uwal saka kasangsaran kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.