Leaderpromos.com: Produk Promosi Gedhe, Layanan gedhe!

notepad dknewmedia

Minangka perjalanan menyang Webtrends Melu 2011 konferensi lagi cedhak, aku waspada karo sawetara barang promosi sing arep disebarake ing acara kasebut. Minangka sponsor acara, salah sawijining pilihan yaiku nyebarake notepad kanggo para pamiarsa. Minangka bisnis cilik, mesthine iki investasi sing saya kuwatir banget.

Kepiye cara ngimbangi anggaran sing nyenyet, dadi sponsor acara sing apik, lan isih mbagekake sawetara shwag serius sing bakal dihargai lan direspon para pamiarsa? Aku nemu wangsulan karo Leaderpromos.com. Ora, iki dudu tulisan sing disponsori uga ora bakal duwe tautan afiliasi… Aku mung percaya yen ngumumake layanan lan produk sing apik yen diwenehi kesempatan.

Aku mutusake tuku sawetara notepad folder sing kasedhiya karo pena sing bakal menehi kabeh informasi kontak. Aku pesen, cepet entuk buktine liwat email, lan prentah kasebut kawujud lan dikirim menyang San Francisco sajrone sawetara dina! Amarga durung nate ndeleng produke, mula saya kuwatir babagan investasi kasebut. Regane regane larang banget dadi aku kuwatir kualitase ora… utawa luwih elek… ora bakal ditrapake tepat waktu.

Asilé apik tenan!

Nalika aku mlaku menyang CEO Alex Yoder ing acara kasebut, aku dipeluk karo matur nuwun sanget kanggo notepad sing apik! Apik tenan !!! Aku nemokake kursi lan ora bisa ngandhani yen aku bangga bisa ndeleng akeh wong sing njupuk notepad, ngaco karo pulpen sing dioperasikake tuas, lan banjur digawa menyang acara kasebut. Dheweke keren banget, mula aku njaluk Webtrends ngirim ekstra menyang kantor. Dheweke nindakake, lan saiki kita entuk. (Thanks Webtrends!).

notepad dknewmedia

Matur suwun khusus kanggo wong ing Leaderpromos.com. Notepad metu kanthi apik mula aku menehi, dudu kertu bisnis kanggo sisa acara! (Ora disebutake aku ora duwe kertu bisnis amarga vendor liya sing ora jeneng jenenge kasep !!!). Yen mampir Highbridge, manawa sampeyan entuk!

Komentar siji

  1. 1

    Tetep Sourced, panyedhiya produk promosi, wis ngluncurake macem-macem produk sing ramah lingkungan sing nuduhake sawetara panggunaan aneh lan apik kanggo bahan daur ulang. Yen perusahaan sampeyan nggoleki ide dagang sing apik lan etis, ana akeh sing kudu ditindakake: mousemats lan coaster saka ban daur ulang, pulpen bambu, yo-yos lan potlot sing bisa nglacak leluhure bali menyang kasus CD lawas sing asor. Mungkin gadget sing paling nggumunake ing koleksi ramah lingkungan yaiku jam tanpa baterei, bertenaga banyu sing nyebabake diskusi menarik ing antarane tim ing kene. Kanggo klompok sing cerdas, ana sawetara panjelasan sing terus terang babagan carane iki bisa digunakake lan ora ana sing dikarepake ing domain umum. Yen ana ilmuwan, alkemis utawa voodoo-ist ing kana sing bisa menehi katrangan babagan iki, mangga menehi komentar lan nyingkirake kita saka kasangsaran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.