Maksimalake Pemasaran Inbound nganggo Daftar Priksa Generasi Utama iki

Nuntun

Kita wis nuduhake lengkap dhaptar priksa ing pemasaran mlebu ing jaman biyen sing fokus ing kabeh macem-macem medium, saluran, lan strategi sampeyan kudu nggunakake fitur lengkap strategi pemasaran inbound. Nanging ora kabeh strategi pemasaran mlebu kasedhiya kanggo njupuk lan ngonversi petunjuk ing sawijining situs. Infographic saka Digital Marketing Philippines iki minangka gambaran lengkap ing generasi timbal fokus strategi pemasaran inbound.

Nalika piranti lunak otomasi pemasaran tanpa ragu dobel kasempatan para pemasar kanggo ngasilake luwih akeh lan luwih apik, lan kaping pindho luwih efektif kanggo komunikasi karo prospek, ana faktor penting sing ora kudu dilalekake dening para pemasar supaya strategi lan usahane bakal sukses. Yen sampeyan duwe rencana kanggo miwiti kampanye pamimpin mlebu saiki ing taun iki, mula wayahe luwih akrab karo faktor kasebut. Jomer Gregorio, Digital Marketing Philippines

Infographic rinci babagan 8 langkah tartamtu babagan cara para pemasar digital bisa nggedhekake upaya generasi utama:

  1. Temtokake sampeyan tujuan lan tujuan.
  2. Desain kanthi target banget landing page.
  3. Nglakoni pancing utawa magnet timah.
  4. Mbangun corong email ngewangi sampeyan nglakokake perjalanan prospek.
  5. Capture ndadékaké saka saluran lalu lintas.
  6. Drive ndadékaké liwat pesen pariwara.
  7. Miwiti kampanye pemasaran ulang kanggo ngetutake lan narik kawigaten pengunjung sing mangkat.
  8. Mbangun kampanye ngrawat email.

Priksa Generasi Timah Inbound

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.