Apa sing Diyakini Para Pemasar Minangka 3 Sukses Paling Ndhuwur

nyekel timbal

Wong-wong sing hebat ing Formstack survey 200 bisnis lan nirlaba AS cilik lan umume kanggo ngenali endi pemasar sing bener lan salah karo strategi generasi utama. Infographic iki minangka gambaran lengkap Negara Bagian Utama ing 2016 lapur kanthi wawasan utama babagan tantangan lan strategi sing dijupuk timbal.

Download State of Lead Capture ing 2016

Panemuan kaping pisanan, pemasaran kasebut mbutuhake wawasan babagan sales sing nutup, pancen ora kritis. Cukup narik kawigaten, akeh perusahaan sing adol adol marketing - luwih-luwih yen lagi nggarap agensi. Ana rasa wedi sing aneh yen sampeyan nuduhake informasi kasebut karo agensi pemasaran lan sukses banget, agensi pemasaran sampeyan bakal bisa nyuda output utawa mutusake nambah rega. Yen sampeyan wedi ... sampeyan butuh agensi pemasaran anyar.

Mung 19% pemasar nggunakake piranti lunak CRM sales kanggo nglacak arah sing paling apik

Temuan nomer loro yaiku para pemasar kudu nyuda nglampahi pariwara media sosial. Aku pancen ora setuju. Aku mikir apa sing kudu ditindakake para pemasar, yaiku nyuda pengarepan manawa pariwara media sosial bakal ngasilake langsung (ing sanjabane pemasaran ulang). Kita asring nggarap strategi mbayar karo klien ing endi kita nindakake konversi liwat telusuran mbayar, nanging promosi konten liwat media sosial kanggo nggawe kapercayan lan kesadaran.

Yen sampeyan mung ngukur kasuksesan penjualan karo sapa sing pungkasan nyebabake, sampeyan sejatine ora nglakokake strategi multi-saluran sing apik kanggo tujuan sing maca sing relevan. Media sosial minangka sumber daya sing apik banget kanggo para pemasar supaya nambah blanja, dudu nyuda.

78% pemasar nggunakake Google Adwords lan pariwara media sosial

Temonan pungkasan, optimasi konversi, uga saran sing kuat. Aku kepincut karo pirang-pirang pemasar sing terus-terusan nyoba golek sumber pengunjung anyar nalika ora ngrawat lan ngonversi para pengunjung. Nguji verbiage, tawaran, kaca landas, formulir, tata letak, warna, desain, video, situs, update sosial… kabeh sing ana gandhengane karo digital sampeyan bakal nambah tarif konversi.

Strategi optimisasi ora ana enteke amarga teknologi anyar, prilaku pangguna lan tren desain terus muncul. Nggunakake Analytics, tingkat konversi, lan tes A / B kanggo nambah pengunjung sing dadi pelanggan.

45% pemasar ora bisa ngubungake investasi menyang titik tutul tartamtu karo merek

Infographic Capture Lead

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.