Verifikasi Daftar Alamat Email Massal, Validasi, lan Platform lan API Pembersihan

Layanan Reresik Dhaptar Email

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku sing apik pangirim email terus diukum luwih akeh dening panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir klien.

Yen luwih saka 10% email sampeyan ora apik, kurang saka 44% dikirim!

Ora gampang kaya milih pindho ing industri. Situs kaya kita nggarap mitra ing kampanye bareng karo vendor lan klien. Kita ora menehi akses menyang dhaptar, nanging asring kita ngumpulake alamat email bebarengan kanggo nglakokake kampanye. Sing dadi sirah gedhe. Panyedhiya layanan email ora peduli karo metodologi opt-in utawa jejak audit; padha mung nganggep sampeyan spammer.

ESPs kaya MailChimp wis ngetrapake intelijen ing alamat email ing sistem sing diarani Omnivore. Kanthi Omnivore, Mailchimp ngirim 50,000 bebaya lan mateni 45,905 akun angkoro ing setaun wae. Dheweke bisa uga nyengkuyung kasunyatan manawa akun kasebut mbebayani… Aku ujar manawa akeh sing mung perusahaan sing ngirim dhaptar lan ora nggunakake praktik paling apik.

Miturut Jupiter Research, luwih saka 20 persen registrasi email ngemot typo, sintaksis, domain, lan kesalahan liyane. Nindakake soko sing gampang kaya ngirim menyang dhaptar lawas ing ngendi ambang tartamtu alamat email mumbul bisa nyetel ambang. Kuwi ora jahat. Ora kanggo sebutno bot metu ana push alamat email trap SPAM liwat sistem saben dina kanggo nyoba lan nyekel sampeyan. Ironi, miturut pendapatku, aku yakin manawa SPAMMER luwih gampang entuk email menyang kothak mlebu tinimbang perusahaan rata-rata ngirim pesen sing bener.

Panyedhiya Layanan Email ora jujur ​​babagan tarif pangiriman, uga. Asring, dheweke bakal menehi a Rating pangiriman 99%, nanging print cilik nyatakake yen sawise sawetara kampanye. Inggih, duh… kirim pisanan njupuk alamat email sing ora bener! Tingkat ditampa rata-rata kanggo a Skor Pangirim saka 91 utawa luwih gedhe 88%. Duwe 1% dhaptar sing ora apik bisa ngeculake pangiriman luwih saka 10%!

Matur nuwun sanget, ana verifikasi email lan dhaptar panyedhiya kebersihan ing pasar sing nglumpukake intelijen lan bakal mbantu sampeyan ngresiki dhaptar sadurunge kejiret ing kekacoan iki. Elinga yen ana prabédan gedhe banget validasi email lawan layanan verifikasi email. Validasi email verifikasi manawa alamat email wis dibangun kanthi bener, nalika verifikasi email nggunakake metodologi kanggo prédhiksi kemungkinan bakal dikirim.

Napa Sampeyan Perlu Mbusak Daptar Email?

Kebersihan email minangka langkah sing penting kanggo duwe program ngirim email sing apik lan njaga reputasi pangirim sing apik. Ing ngisor iki ana 4 skenario sing kudu dadi reresik dhaptar email:

  1. Migrasi - Yen sampeyan pindhah menyang panyedhiya anyar, ngresiki dhaptar email minangka langkah penting ing sampeyan Strategi pemanasan IP.
  2. Lowongan Inbox Kurang - Email sampeyan bisa langsung menyang folder sampah amarga dhaptar sampeyan duwe jebakan spam lan alamat email sing bouncing.
  3. Tarif Buka Mbukak - Yen sampeyan ora ngukur tarif panempatan kothak mlebu lan duwe tarif mbukak sing murah, email bisa uga menyang folder sampah amarga akeh trap spam lan alamat email sing bouncing.
  4. Keterlibatan maneh - Yen sampeyan duwe dhaptar sing wis pirang-pirang wulan ora sampeyan kirim, sampeyan bakal ngresiki dhaptar kasebut supaya ora ana kenaikan bouncing sing bisa nyebabake tarif pangiriman sampeyan.

Cara Pilih Layanan Pembersihan Dhaptar Email

Kaca iki dadi populer banget, mula kita pengin menehi pandhuan kanggo milih panyedhiya lan apa sebabe dhaptar ing ngisor iki menyang layanan kebersihan dhaptar email sing disaranake lan ora dingerteni. Rekomendasi kita adhedhasar ing ngisor iki:

  • Sarat - apa layanan kasebut nduweni katemtuan lan kabijakan privasi sing njamin manawa ora adol adol utawa ngeculake alamat email sampeyan menyang pihak katelu?
  • Transparan - apa layanan kasebut didaftar kanthi online kanthi informasi kontak kanggo kepemilikan domain, lokasi bisnis, lan informasi kontak? Apa bisnis kasebut minangka ruang kantor khusus (lan dudu PO Box utawa kantor bareng)?
  • dhukungan - manawa perusahaan duwe sarana ngubungi dheweke liwat email, formulir kontak, utawa nomer telpon lan apa ana sing nate mangsuli panjaluk kasebut.
  • integrasi - Ngolah akeh alamat email minangka siji, nanging yen sampeyan bisa nggabungake kabeh sistem lan titik mlebu ing ngendi sampeyan nglumpukake alamat email, iku proses sing luwih efisien. 
  • API - apa dheweke duwe API sing wis nyathet kanthi apik supaya sampeyan bisa nggabungake platform dhewe kanthi langsung?
  • Compliance - apa perusahaan kasebut manggon ing negara sing ora duwe peraturan privasi kayata GDPR utawa undang-undang kepatuhan spam email.

Sponsor Pembersihan Daftar Email:

Layanan Lengkap

Yen sampeyan pengin dhaptar email diresiki dening perusahaanku, kabari aku. Kita duwe rega sing kompetitif lan menehi informasi email tambahan.

Highbridge

Daftar unggahan

MailerCheck nawakake verifikasi email, analisa, lan reresik dhaptar sing dirancang kanggo wong sing pengin alat sing cepet lan dipercaya tanpa ana gangguan lan upsells. Mung 3 langkah prasaja kanggo ngoptimalake dhaptar sampeyan.

Panelusuran Mailer

integrasi

API JSON sing prasaja sampeyan bisa nggabungake menyang platform apa wae kanggo verifikasi anane, validitas, lan kualitas alamat email apa wae mung kanthi ngirim menyang URL panyuwunan.

Tukang layang

Panyedhiya Reresik lan Kebersihan Dhaptar Email

Ing ngisor iki verifikasi email lan layanan higienis dhaptar. Kabeh kasebut kalebu platform online sing ora dibutuhake ngubungi tim sales lan kabeh duwe istilah panggunaan data, transparan, lan aktif nanggapi panjaluk dhukungan:

Panganggone layanan higienis dhaptar kasebut bisa nambah persentasi email sing mlebu kothak mlebu, nyuda risiko diblokir dening Panyedhiya Layanan Internet, lan nyuda resiko dipecat dening Panyedhiya Layanan Email… entuk investasi yen sampeyan duwe dhaptar lawas utawa kolaborasi dadi siji. Elinga yen sampeyan ora bakal bisa nggayuh akurasi 100% ing dhaptar sampeyan. Wong asring ngganti proyek lan panyedhiya, nilar alamat email lawas.

Umume panyedhiya iki uga nawakake API supaya sampeyan bisa nggabungake menyang proses akuisisi.

  • Aerolead - golek email bisnis lan nomer telpon prospek. Dheweke uga duwe ekstensi krom.
  • Bouncer - Ngresiki dhaptar email nganggo pamriksa email sing dipercaya. Verifikasi email lan alat reresik dhaptar sing ramah pangguna mbantu sampeyan njaga komunikasi lan tekan wong nyata kanthi gampang lan cepet.
  • BriteVerify - (saiki minangka bagean saka Validitas) alat sing sampeyan butuhake kanggo mbusak email sing ora valid saka database pelanggan, kampanye pemasaran email, utawa buletin online lan supaya bisa tetep apik. Sampeyan bisa kanthi gampang nyeret lan nyelehake file, nuduhake file liwat cloud, lan entuk laporan rinci babagan dhaptar sampeyan tanpa ngubungi perusahaan. Dheweke uga duwe API yen sampeyan pengin nggabungake verifikasi email karo wong-wong mau!
  • Clearout - Verifier email akeh iki ngidini sampeyan ngunggah basis data email lan ngresiki dhaptar email kanthi mung siji klik. 
  • Ngeculake - Layanan DeBounce ngidini sampeyan ngunggah lan ngesahake dhaptar alamat email kanthi cepet lan kanthi cara aman.
  • Checker Email - Ngenali alamat email palsu utawa ora valid kanggo sampeyan.
  • Checker Email - (beda karo ndhuwur) Email Checker minangka salah sawijining pionir asli ing sektor verifikasi email, ngrewangi ningkatake komunikasi komunikasi email.
  • Kualitas Data Experian - solusi verifikasi email sing langsung ngenali manawa alamat email bener lan bisa dikirim.
  • Alamat seger mbantu perusahaan sing gumantung karo email kanggo ngasilake penghasilan kanthi nggawe, nganyari, pamisahan, lan ngresiki dhaptar email.
  • KesengsemPlatform intelijen data adhedhasar set aturan sing didhasarake kabijakan lan algoritma pemindaian wektu nyata sing nggunakake pendekatan multi-lapisan kanggo ngenali, validasi, lan nglindhungi saka macem-macem ancaman adhedhasar email.
  • Komputer - Verifikasi lan validasi alamat email lan domain kanthi cepet lan gampang kanggo mesthekake akurasi sadurunge sampeyan nglampahi wektu, energi, lan dhuwit sing ora perlu, nambah pangiriman pesen nganti 90%.
  • Kickboxing - Kickbox njamin sampeyan mung ngirim email menyang pangguna nyata lan mbantu sampeyan misahake alamat kualitas murah saka kontak sing regane dhuwur. Lindhungi reputasi sampeyan, tambah tarif mbukak, lan ngirit dhuwit nganggo Kickbox.
  • Tukang layang - Verifikasi orane, validitas, lan kualitas alamat email apa wae kanthi ngirim menyang URL panyuwunan.
  • Panelusuran Mailer - Verifikasi email, analisis, lan reresik dhaptar sing dirancang kanggo wong sing pengin alat sing cepet lan bisa dipercaya tanpa rame lan rame. Mung 3 langkah-langkah sederhana kanggo ngoptimalake dhaptar sampeyan.
  • MillionVerifier - Verifikasi email kanthi akurasi sing dijamin lan tarif sing terjangkau.
  • NeverBounce ngilangi alamat email sing ora valid lan nyuda tingkat bouncing sakabèhé kanthi dramatis kanggo pengiriman pungkasan. 
  • Bukti - Cepet diverifikasi lan verifikasi dhaptar email sampeyan. Era-US Shield Privacy Shield.
  • TheChecker - Profesional 1,000 saka 80+ negara gumantung karo verifikasi email akeh lan layanan reresik dhaptar email.
  • TowerData - Tambah tarif pangiriman kothak mlebu kanthi ngresiki dhaptar email saka alamat email sing ora valid lan palsu.
  • Xverifikasi - Ngerti manawa sampeyan ngirim email akun sing ora bakal mumbul. Xverify bisa verifikasi alamat email kanthi real-time lan liwat batch.
  • Webbula - Layanan higienis email lan peningkatan data.

Layanan Verifikasi Email Liyane Online

Mangkene layanan verifikasi email lan kebersihan liyane ora duwe kabeh indikator kepercayaan saka perusahaan ing ndhuwur.

  • Ampliz - Ampliz verifikasi alamat email pelanggan kanthi nyata lan mbantu sampeyan njaga kebersihan email kanthi menehi tingkat respons maksimal. Domain iki uga pangguna menyang Tanpa bouncing layanan Bounceless bakal ngresiki dhaptar email sampeyan kanthi ndeteksi email sing durung diverifikasi, jebakan spam, lan domain sing bisa digunakake.
  • Antideo - Layanan API Validasi Email kanggo ngilangi alamat email Sekali Pakai / Sementara, email spam, lsp, supaya dhaptar tetep resik.
  • Blokir Alamat Email Sekali Pakai - Ndeteksi lan mblokir barang sing bisa dibuwang, siji-sijine, mbuwang, alamat email sementara.
  • Validator Email Akeh - aplikasi web sing bisa verifikasi manawa alamat email nyata utawa palsu. Sapa wae sing ngirim email kanthi rutin bisa entuk bathi nggunakake sistem kasebut.
  • KaptenVerify - mriksa & ngresiki dhaptar mailing kanthi cepet. Seret lan selehake file sampeyan ing piranti banjur rampung liyane. Sederhana, cepet lan aman.
  • CleanTheList.com - ngresiki lan validasi email.
  • HubungiOut - Temokake alamat email pribadi uga nomer telpon
  • Validasi Data - Validasi dhaptar email kanthi cepet. Link Mailchimp utawa Contact pancet akun kanggo terus ngawasi lan pangopènan dhaptar.
  • Tandha Email - Emailmarker mbantu sampeyan nyaring email kanthi kualitas murah saka kontak sing regane dhuwur. Kita priksa manawa sampeyan mung ngirim email menyang pangguna nyata lan nglindhungi reputasi sampeyan, Ningkatake kampanye email, lan ngirit dhuwit nganggo Emailmarker.
  • eHigienis minangka perusahaan verifikasi email profesional. Dheweke ngilangi bouncing, ancaman, demonstran, litigator, lan kabeh bebaya liyane sing bisa dideleng saka basis data pelanggan. eHygienics nawakake wektu nyata API platform sing digunakake saben dina dening pelanggan ing saindenging jagad.
  • Wangsulan Email - layanan reresik lan validasi dhaptar email sing aman sing bakal ngresiki, ngresiki, validasi, lan verifikasi database alamat email sing ana.
  • EmailHippo - Layanan online validasi email kanggo pemasar profesional lan klien
  • EmailInspektur - Ngresiki lan mbusak alamat email sing ora valid saka dhaptar pemasaran sampeyan
  • Dhaptar Email Verifikasi - Dhaptar email sing diverifikasi nglindhungi sampeyan saka penalti kanthi nawakake solusi verifikasi email sing paling lengkap ing pasar, priksa manawa dhaptar email sampeyan bebas bouncing, valid, lan ngirim ROI sing dhuwur.
  • Kirimake YoYo - Solusi reresik dhaptar validasi email profesional.
  • Validator Email - Kanthi Validator Email Online-wektu Online Byteplant sampeyan bisa kanthi gampang verifikasi yen ana alamat email lan bener.
  • Klemail - Klemail ngidini sampeyan mriksa manawa email sing sampeyan kirim wis ana. Lindhungi reputasi domain lan tambahake tarif mbukak.
  • ListWise - Kita nganalisa asil atusan yuta alamat email sing wis diresiki kanggo ngrancang mesin pembersih dhaptar email anyar sing luwih kuat tinimbang sadurunge. Coba ListWise II kanthi gratis lan jupuk kinerja pemasaran email nganti paling dhuwur
  • Kothak SuratValidator - nyambung menyang server mail lan mriksa manawa kothak layang ana utawa ora
  • Priksa mail - validasi email lan telpon nggunakake jaringan sosial
  • Grup Mastersoft - fokus ing data Australia
  • Verifikasi Email Cepet - Layanan adhedhasar web kanggo verifikasi alamat email kanthi akeh utawa real-time nggunakake REST API. Dheweke ndeteksi email sing ora valid lan ora bisa digunakake lan menehi laporan lengkap babagan lengkap.
  • SiftLogic - Verifikasi & Skor Email kanggo mbantu nyelehake kothak mlebu lan nggedhekake reputasi pangirim.
  • Snovio - Otomasi jangkauan adhem - temokake, validasi, lan prospek email karo Snovio kanggo tarif konversi sing luwih apik.
  • Truemail - Verifikasi Email. Gampang, Cepet & Murah. Ngresiki mailing list lan nambah tarif pangiriman nganti 99%. Proses validasi alamat email ora gampang banget.
  • Verifalia - Verifalia minangka layanan validasi email adhedhasar web sing ngidini sampeyan ngunggah lan ngonfirmasi dhaptar alamat email kanthi gampang lan gampang.

pambocoran: Kita ora tanggung jawab babagan sukses sampeyan milih salah sawijining panyedhiya kasebut, mung pengin menehi dhaptar lengkap karo sawetara verifikasi kapercayan tambahan. Kita nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

51 Komentar

  1. 1

    Ringkesan apik, Doug. Nanging, penting kanggo dicathet
    Nyingkiri lan nelukake masalah deliverability email mbutuhake lengkap
    kebersihan email, koreksi, lan layanan validasi tinimbang mung "pinging"
    (IE SMTP mriksa) sing paling saka vendor ing dhaftar Panjenengan nyedhiyani. Priksa SMTP mung menehi informasi babagan
    apa alamat email bisa dikirim ing wektu lan akurasi
    asil iki isih ninggalake akeh sing dikarepake amarga akeh ISP nindakake apa wae sing bisa
    kanggo nyuda laku iki. Kajaba iku, bounces dudu momotan email
    pemasar amarga meh kabeh perusahaan tiba ing sangisore ambang bouncing sing diidini
    dening ISP.
    Masalah paling gedhe sing diadhepi
    pemasar email nyebabake alamat email sing bermasalah (contone, jebakan spam, honeypots,
    complainers spam abot, alamat angkoro, etc.) ing file sing uga ora sengaja
    kesalahan kebersihan minangka alamat deliverable iki sing Spamhaus lan
    organisasi spam-nyaring liyane digunakake kanggo ferret metu spammers lan cepet lan
    pemasar longgar.
    Kanggo tetep mati radar saka
    organisasi nyaring spam lan kanthi mangkono ngoptimalake pangiriman lan
    bathi, siji kudu nggarap kebersihan email, koreksi, lan validasi
    panyedhiya sing bisa:
    1) Pamblokiran masalah
    alamat saka njaluk menyang database lan ngresiki metu sing duwe
    wis tekan kono
    2) Ketik sing bener lan
    kesalahan kebersihan liyane minangka Spamhaus wis nguripake akeh sing kerep digawe typoed
    alamat menyang spamtraps
    3) Validasi saka
    pangiriman saben alamat email kanthi mriksa khusus email
    aktivitas (eg mbukak, klik, mumbul, keluhan spam, etc.), sajarah
    arsip mriksa MX lan SMTP, lan mriksa SMTP wektu nyata.
    Biaya kanggo layanan ing ndhuwur
    diwiwiti ing Penny saben alamat email lan irungnya Ngartekno karo volume
    mundhak. Salajengipun, supaya sembarang
    panyedhiya layanan sing layanan ora kasedhiya ing wektu nyata, kumpulan otomatis
    (yaiku 24x7x365), lan mode kumpulan layanan lengkap, sing kalebu manual
    review. 
    Yen sampeyan pengin mesthekake
    upaya marketing email sampeyan entuk ROI paling apik kanthi minimal
    biaya, repot, lan risiko, partnering karo perusahaan email higienis bakal mbuktekaken
    dadi investasi cilik sing paling apik sing bisa ditindakake.
    Kanggo rincian liyane carane 25% saka
    perusahaan Fortune 100 uga ewu pemasar, gedhe lan cilik
    supaya database email sing anyar lan up-to-date, ndeleng http://www.freshaddress.com/services/email-validation/

  2. 2
  3. 3
  4. 5
  5. 6

    Hello Doug,

    Sampeyan wis nyoba http://www.bulkemailchecker.com ? Aku nyoba sawetara layanan saka dhaptar sampeyan lan sawise kurang puas karo asil utawa rega, aku terus nggoleki lan nemokake Pemeriksa Email Bulk. Aku sajujure bisa ngomong panelusuran kanggo layanan validasi email rega murah kualitas dhuwur wis rampung. Aku wis digunakake kanggo 4 sasi kepungkur lan ora bisa luwih seneng. Priksa metu lan mugia sampeyan bisa mungkasi panelusuran Panjenengan uga!

    Thanks Doug, duwe akhir minggu apik!

    • 7
    • 8

      Saiki aku lagi nggoleki perusahaan kanggo verifikasi dhaptar lan pengin ngerti kenapa sampeyan ora marem karo sawetara panyedhiya liyane? Aku anyar kanggo iki lan iku akeh banget liwat akeh situs web kanggo nemtokake apa sing nggawe wong beda. Dadi, yen sampeyan bisa nuduhake kenapa sampeyan ora marem karo wong liya lan kenapa sampeyan milih Pemeriksa Email Bulk ing kabeh situs liyane. Iki bakal mbantu aku lan bisa uga akeh wong liya sing maca iki. Aku weruh manawa rega luwih apik ing Pemeriksa Email Massal, nanging aku uga pengin ngerti prekara liya sing bisa nggawe dheweke luwih apik. Thanks in advance kanggo nanggapi.

      • 9

        Hai Simone, wis ana risiko sing ana gandhengane karo nggunakake dhaptar lawas utawa dhaptar tuku. Panyedhiya layanan email, umume, ngremehake perusahaan apa wae sing ngimpor alamat email sing durung diverifikasi. Lan Panyedhiya Layanan Internet sing nampa email pancen bakal ngalihake kabeh email sampeyan utawa malah mblokir panyedhiya sampeyan yen akeh alamat email kasebut mumbul utawa nglaporake email kasebut minangka SPAM. Akibaté, nggunakake alat verifikasi dhaptar iku penting nalika nggulung alamat email saka alamat email sing cocog. Yen sampeyan nggunakake alat sing salah, sampeyan duwe risiko dhewe diblokir dening ISP lan dicopot saka panyedhiya layanan email.

  6. 10

    Halo,

    Matur nuwun kanggo dhaptar !! Aku duwe pitakonan. Aku pengin miwiti layanan reresik email dhewe. Apa sampeyan bisa menehi rekomendasi piranti lunak sing apik kanggo tuku. Aku wis katon tanpa luck nganti saiki. Aku pengin otomatis sabisa. matur nuwun

    • 11

      Woy Josh, Aku ora ngerti sembarang off-tangan, nanging mbok menawa salah siji saka layanan sing didhaptar ing kene duwe API utawa nawakake solusi Label Putih. Sing bakal ngidini sampeyan menehi merek solusi kasebut dhewe.

  7. 12

    Cara prasaja kanggo mriksa alamat email database, Pemeriksa email paling maju. Proofy.io.
    Saiki kita ana ing tes beta nanging kita duwe cara tes sing paling akurat.
    We kudu umpan balik. Sampeyan bisa njaluk nyedhiyani sawetara jumlah kanggo nyoba layanan.

  8. 16

    Hey Douglas. Aku rada kaget sampeyan ora nyebutake Verifalia ing dhaptar sampeyan. Ora mung katon minangka salah sawijining panyedhiya validasi email paling gedhe ing Eropa, nanging uga nawakake fitur unik sing ora dakdeleng ing papan liya, kalebu dhukungan kanggo alamat email sing ora nggunakake alfabet Latin (kita duwe akeh klien ing dhaptar saka Singapura, Jepang lan Arab Saudi, umpamane), lan kemampuan kanggo nindakake validasi sing jero babagan pirang-pirang pass, kanggo validasi alamat email kanthi masalah sementara kaya kothak layang liwat kuota utawa daftar abu-abu. Panyedhiya iki uga mbukak API validasi email RESTful kanggo pangembang piranti lunak lan perpustakaan kanggo basa lan platform pemrograman utama… Lan malah duwe rencana Gratis sing dilengkapi nganti 125 validasi email gratis saben dina.

  9. 18
  10. 19

    Aku nggunakake sawetara rekomendasi ing blog iki kanggo milih layanan verifikasi dhaptar email. Aku rampung munggah karo emaillistverify.com, lan nalika aku seneng karo wong-wong mau ing dhaftar pisanan, saben dhaftar sakteruse aku wis nyoba kanggo mbukak ing layanan sing wis masalah, biasane sing aku ora bisa ndownload dhaptar resik. email sakwise. Apa gunane nggunakake layanan kasebut yen aku ora bisa ngerteni alamat email sing bener? Kajaba iku, dhukungan kasebut ora responsif lan ora sibuk karo nahan pelanggan.

  11. 21
  12. 23
    • 24

      Andrea, aku percaya. Aku mikir cara sing kudu ditindakake yaiku nggawe formulir sampeyan bisa digunakake karo API perusahaan verifikasi. Sawise email bali minangka diverifikasi, sampeyan bisa push menyang GetResponse.

  13. 25

    Hi Douglas,

    Aku saiki nggunakake https://www.emailverifierapi.com/ kanggo verifikasi alamat email ing aplikasi marketing email perusahaan 500. Aku ora keluhan amarga kualitas layanan sampurna, nanging kita nggolek alternatif biaya murah sing nawakake kualitas sing padha. Apa sampeyan bisa menehi saran api kelas perusahaan alternatif sing bisa digunakake? "Enterprise grade" minangka tembung kunci. Matur nuwun kanggo bantuan sampeyan!

  14. 26

    Hi Ron,

    Muga-muga, sampeyan nindakake kanthi apik, mung kanggo nganyari sampeyan, Kita lagi mlaku proses verifikasi Email.
    ngendi sampeyan ora perlu mbuwang akeh dhuwit. Aku bakal luwih seneng njawab sampeyan babagan proses Cara kerjane.

    Kita entuk dhaptar saka klien sing pengin verifikasi email, banjur kita nelpon resepsionis utawa Manajer Umum perusahaan banjur ngumpulake email sing Sah,
    kanthi cara iki sawise 15 dina kita mriksa karo proses verifikasi email kita nindakake Eblast.

    Yen ana sing duwe kebingungan utawa pitakonan babagan biaya.
    Bebas bae kanggo mail kita kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa

  15. 27

    Matur nuwun kanggo artikel! Aku wis nggunakake proofy.io lan cukup seneng. Price wicaksana iku luwih murah tinimbang liyane lan minangka adoh saka kualitas lan kacepetan.

  16. 28
    • 29

      Proofy.io minangka perusahaan scam. Layanan ora bisa. Aku wis mbayar 10000 mriksa, upload dhaftar sandi 4000 email lan wis "Processing" kanggo 2 dina pungkasan. disebut Romawi (sing uga mbokmenawa pemilik saka situs) lan kanca Anna. Aku ora nemokake review liyane sing bisa dipercaya lan ora kudu menehi dhuwit amarga saiki wis sepi. Dheweke nyebutake babagan "programmer sing kerja ing server saiki" nanging wiwit saiki - ora ana komunikasi lan ora ana dhuwit maneh. AJA GUNA proofy.io!!!

  17. 30
  18. 31

    Matur nuwun kanggo kirim!
    We are looking for a perusahaan sing bisa menehi resmi disetujoni document babagan alamat e-mail sing wis diverifikasi bener bener lan dicenthang.
    Apa sampeyan ngerti perusahaan sing kaya ngono?
    Matur nuwun

    • 32

      Hai Anna,

      Aku ora yakin sapa wae sing bisa menehi verifikasi resmi amarga wong ora nggunakake email lan ngganti alamat email saben dina. Paling apik yaiku platform sing nyoba njupuk owah-owahan alamat email lan dhaptar sampeyan bisa dicopot.

      Doug

  19. 33

    "Ironi, miturut pendapatku, aku yakin manawa SPAMMER luwih gampang ngirim email menyang kothak mlebu tinimbang perusahaan rata-rata ngirim pesen sing bener."

    Sampeyan bisa uga bener babagan iki, nanging amarga umume bisnis ora nggunakake marketing email kanthi bener, utawa cukup kerep supaya dhaptar kasebut bisa digunakake lan supaya bisa sinau praktik paling apik. Dheweke (kabeh wong) kudu ngirim email luwih kerep.

    Nanging babagan dhaptar alat… apik tenan!

  20. 35
  21. 36
  22. 37

    Halo,

    Aku nggoleki informasi babagan verifikasi alamat email kanthi nyata-wektu amarga pelanggan anyar teka ing perusahaanku. Apa piranti lunak/teknologi kasebut kasedhiya kanggo ditambahake menyang piranti lunak saiki? Utawa apa kita kudu ngganti kabeh piranti lunak saiki? Cukup akeh kita duwe masalah tim kita salah ngetik alamat email pelanggan utawa customer mengkono uga. Aku kaya kanggo mungkasi ing titik tuku tinimbang dhaftar di resiki banjur kita mung nyekeli metu alamat email ala tinimbang tekan customer kita.

    • 38

      Yen sampeyan ndeleng verifikasi email wektu nyata, ngomong karo wong lanang ing emailchecker.com, aku duwe pengalaman langsung nggunakake solusi wektu nyata lan apik lan akurat!

  23. 39
  24. 40

    Artikel gedhe Doug banget informatif lan sawetara komentar apik, Kita mbukak perusahaan gen timbal lan duwe akeh kaca remet ing web kanggo klien lan ngumpulake sawetara ewu email dina! kita wis nggunakake sawetara perusahaan nanging pungkasane bali menyang perusahaan pisanan sing dites karo (perusahaan sing diarani Email Checker) amarga nemokake piranti lunak sing paling akurat lan dipercaya. Kita nggunakake API ing kaca squeeze kita lan alat sing apik kanggo kita lan banget populer karo klien kita, padha uga nawakake verifikasi akeh banget sing kita nggunakake formulir digunakake wektu kanggo wektu nanging kita nggunakake API saben dina karo asil apik. Oalah mung pengin nuduhake pengalaman amarga aku ngerti ana akeh kompetisi ing kana, wenehi wong lanang ing emailchecker bengok situs web kasebut http://www.emailchecker.com lan marang wong-wong mau John Morgan dikirim sampeyan 🙂

  25. 41
  26. 43
  27. 45

    Kepengin menehi saran siji aplikasi liyane kanggo verifikasi email - https://mailcheck.co
    Dheweke luwih relay menyang profil sosial sing disambungake menyang mail, kurang ing cek smtp langsung. Iki ngidini sampeyan entuk informasi luwih lengkap lan nemtokake manawa pemilik email aktif ing gravatar, gmail, lsp.

  28. 47

    Halo!
    Apa aku bisa nambah alat liyane sing apik ing dhaptar iki?
    TrueMail (https://truemail.io/) minangka alat verifikasi email sing apik.
    Iku banget akurat lan gampang digunakake. Bakal cepet ngresiki dhaptar saka alamat email sing ora bener lan mbebayani.
    Miturut cara, ana 1,000 verifikasi email gratis saben wulan.

  29. 49
  30. 50

    Woy Doug, pancen apik tenan cara sampeyan tetep nganyari artikel sajrone sawetara taun kepungkur karo panyedhiya layanan anyar, aku muji gaweyan kasebut. Aku seneng menehi saran Antideo kanggo ditambahake menyang dhaptar, iku salah siji saka layanan paling terjangkau metu ana. Tingkat gratis sing nawakake luwih saka 5000 pamriksan validasi saben wulan luwih saka cukup kanggo bisnis cilik, mula sampeyan bakal seneng banget yen sampeyan bisa ndeleng layanan kasebut (www.antideo.com) lan kalebu ing dhaptar sampeyan yen sampeyan ndeleng. pas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.