Teknik Desain Web Penting kanggo Digabungake ing situs web Firma Hukum

Teknik Desain Web Penting kanggo Digabungake ing situs web Firma Hukum

Pasar legal saiki saya kompetitif. Asile, iki menehi akeh tekanan kanggo akeh pengacara lan firma pengacara supaya ora bisa ditemoni saka kompetisi liyane. 

Iku angel kanggo ngupayakake a ngarsane profesional online. Yen situs sampeyan durung cukup, klien bakal pindhah menyang pesaing.

Mula, merek sampeyan (lan kalebu situs web sampeyan) kudu nduwe pengaruh signifikan marang bisnis sampeyan, mbantu sampeyan nemokake klien anyar, lan nambah bathi sampeyan. 

Ing kiriman iki, kita bakal nemokake teknik desain web penting sing bisa sampeyan lebokake ing situs firma hukum:

Rencanakake dhisik Sadurunge Ana Liyane

Rencana Situs Web

Situs web sampeyan makili perusahaan hukum, praktik sampeyan - merek sampeyanNalika pangguna web ngunjungi situs pisanan, dheweke wis duwe kesan pertama. 

Dadi, yen sampeyan nggunakake template sing salah lan situs sampeyan katon padha karo atusan perusahaan liyane ing internet, mula sampeyan bakal gagal nggawe kesan unik karo pamirsa.  

Napa klien ngelingi sampeyan yen situs sampeyan mirip persis karo puluhan perusahaan liyane sing ditemokake?

Dadi, rencanakake manut. Mangkene sawetara tips:

Kurang luwih. Aja ngisi situs web sampeyan nganggo teks lan gambar. Nanging, fokusake ing aspek sing bakal nggawe konten sampeyan bisa diwaca lan narik kawigaten.

Pengunjung bisa uga nyoba ngakses piranti seluler sing beda-beda. Dadi, aja nambah fitur kompleks ing kaca situs kayata animasi flash. Uga, aja ngrancang kaca kanthi cara sing cocog karo ukuran layar gedhe. 

Priksa manawa sampeyan duwe desain logo profesional. Priksa manawa unik; yen ora, sampeyan nggawe kesan sing ora apik. Kajaba iku, sampeyan uga bisa uga duwe risiko legal sing cukup. 

Tes mbukak. Temokake jinis konten, warna, lan tombol apa sing paling sampeyan klik. 

Mbujuk pangguna supaya tumindak. Pikirake tumindak apa sing pengin ditindakake pangguna nelpon-kanggo-tumindak penting

Fokus ing Konten Sampeyan

Yen sampeyan durung ngerti, situs indeks mesin telusuran adhedhasar tautan lan kualitas konten. Dadi, luwih akeh konten sing sampeyan terbitake, luwih apik kanggo mesin telusuran. 

Priksa manawa sampeyan tansah nerbitake konten sing seger, menarik, lan berkualitas tinggi. Kemungkinan, yen duwe konten sing ora apik bakal nyebabake pengunjung situs ninggalake situs sampeyan. 

Kajaba iku, aja nganggep entheng nggawe judhul sing kuat. Dheweke bisa nggawe bedane antarane pengunjung web sing maca sisa konten sampeyan utawa ninggali situs sampeyan. 

Pikirake Navigasi Sampeyan

Navigasi situs web

Sampeyan kudu ngupayakake situs web kanthi gampang dilayari. Priksa manawa uga responsif kanggo kabeh jinis piranti - saka smartphone, tablet, komputer desktop, lsp. 

Mangkene prekara-prekara liya sing kudu dipikirake manawa sampeyan nggawe situs sing gampang digunakake:

  • Supaya pandhu arah utama bebas saka link sing ora perlu.
  • Priksa manawa konten sampeyan gampang diwaca.
  • Nyilikake gangguan liyane kayata nyembul, animasi, muter video kanthi otomatis lan konten multimedia liyane, lan liya-liyane. 

Yen sampeyan nggawe situs sing frustasi lan angel digunakake, sampeyan bakal nolak calon klien. Kanggo nggawe manawa sampeyan ora kedadeyan, target situs sing gampang dijelajah.

Tansah Gunakake Gambar sing Cocog

Nalika nambah gambar ing situs sampeyan, milih fotografi saham bisa uga katon minangka pilihan sing luwih langsung. Nanging pancen duwe kekurangan. Kemungkinan, iki wis digunakake dening atusan (yen ora ewonan) firma hukum liyane. 

Yen sampeyan pengin metu saka paket liyane, sampeyan kudu nggunakake gambar resolusi dhuwur sing luwih pribadi kanggo merek sampeyan. 

Dadi, kenapa ora pamer kantor lan tim sampeyan ing gambar kasebut? Iki uga bisa dadi humanisasi merek sampeyan. 

Contone, sampeyan bisa nampilake foto pengacara utawa lobi kantor. Mengkono nggawe tampilan luwih anget lan luwih menarik ing situs sampeyan.  

Nggabungake Testimoni Klien

testimonial klien

miturut Amazelaw - Sawetara wong cenderung ngevaluasi firma ukum adhedhasar saran lan testimoni klien liyane. Testimonial minangka taktik pemasaran konten sing paling kuat. Dadi aja wedi nggunakake kanggo keuntungan sampeyan.

Sampeyan bisa menehi testimoni ing homepage utawa nggawe kaca kapisah ing situs web sampeyan. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nampilake iki ing profil pengacara. 

Duwe Situs Web sing Siap SEO

Situs sampeyan kudu dioptimalake kanggo mesin telusuran supaya sampeyan bisa entuk keuntungan saka lalu lintas organik. 

Mangkene sawetara perkara sing kudu dielingi babagan SEO:

  • Aja ngiseni tembung kunci amarga iki bisa nyebabake mesin telusuran kaya Google sing ngukum situs sampeyan. 
  • Gunakake alt teks lan jeneng sing pas kanggo gambar amarga mbantu mesin telusuran luwih ngerti konten sampeyan. Kajaba iku, gunakake uga format sing cocog kanggo teks sampeyan. 
  • Aja nggunakake "klik ing kene" utawa "klik iki" kanggo tautan, gunakake katrangan kontekstual, amarga nggawe pembaca ngerti apa tautan tautan. Iki uga mbantu mesin telusuran ngerti apa sampeyan ngubungake menyang sumber sing relevan utawa ora.

Liwat Sampeyan

Oke, dadi sampeyan duwe! Muga-muga, tips iki bakal nggawa sampeyan menyang arah sing bener kanggo nggawe situs web firma hukum sing apik lan unik sing bakal nggawe pengunjung web dadi klien jangka panjang. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.