Kesempatan Terakhir kanggo Ndhaptar: Bengkel Setengah Dina

Ngarep-arep bisa ngomong karo kanca sing apik, kalebu Kyle Lacy, kene ing Indianapolis sesuk ing bengkel: Jaringan Sosial Online kanggo Sampeyan lan Bisnis.

Esuk bakal diwiwiti kanthi: Napa jaringan sosial minangka komunikasi sing kuat kanggo bisnis lan jaringan sosial sing paling cocog kanggo bisnis lan target sampeyan diwenehi dening Sarah "Intip”Robbins.

  • Keamanan lan Keamanan - Apa level keamanan lan keamanan sampeyan ing jaringan sosial?
  • Ngramut Brand Sampeyan - Kepiye cara njaga merek sampeyan ing jaringan sosial? Kepiye polisi sampeyan?
  • Jaringan Sosial Internal - Kepiye cara nggunakake jaringan sosial kanggo nggawe pacelathon ing antarane staf internal sampeyan?
  • Impact Online - Kepiye cara ngukur pengaruh pemasaran ing komunitas online lan apa sing bakal diwenehake?
  • Jaringan Sosial lan Media Liyane - Kepiye cara nggabungake jaringan sosial karo media sosial liyane?
  • Tangan ing Sesi - Gawe jaringan sosial sampeyan dhewe kanthi pitulung saka staf MediaSauce.

Dina kasebut bakal ditutup karo diskusi panel, Mbelo Reputasi Sampeyan Online. Yen sampeyan pengin ndhaptar, luwih becik sampeyan njaluk bokong!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.