Napa Para Pembeli Diganggu dening Personalisasi E-Commerce B2B (Lan Cara Ndandani)

Para Pembeli Diganggu Kanthi Personalisasi E-Commerce B2B

Pengalaman pelanggan wis suwe, lan terus dadi prioritas utama B2B bisnis ing perjalanan menyang transformasi digital. Minangka bagéan saka owah-owahan menyang digital, organisasi B2B ngadhepi tantangan Komplek: perlu kanggo mesthekake loro konsistensi lan kualitas liwat pengalaman tuku online lan offline. Nanging, sanajan usaha paling apik lan investasi sing cukup gedhe ing digital lan e-commerce, para panuku dhewe tetep ora kesengsem karo lelungan tuku online.

Miturut data paling anyar saka Sapio Research babagan tuku B2B, meh 20% panuku B2B saiki rumangsa pengalaman pelanggan sing lagi ditindakake online luwih murah tinimbang sing ditindakake ing offline.

Laporan Pembeli B2022B 2, Kekuwatan Hubungan Tuku ing Dunia Online B2B sing berkembang

Laporan, ditugasake dening Sana Commerce, mriksa negara pengalaman panuku B2B liwat lensa saka sumber paling pinter lan dipercaya: panuku dhewe. Ing antarane temuan sing paling kritis? A mung 1 saka 4 panuku aran yakin sing organisasi tansah nawakake informasi sing akurat ing saluran online lan offline pemasok. Lan yen titik data kasebut ngomongake apa wae, ruang B2B duwe akeh ruang kanggo tuwuh ing mripate para pelanggan dhewe.

Dadi, kaya apa kasunyatane tuku B2B saka perspektif para panuku?

Para panuku B2B saiki nggawe luwih saka 428 tuku bisnis kritis saben dina, mbuwang rata-rata $3 yuta saben taun kanthi online. Umume wong-wong mau pindhah menyang situs e-commerce pemasok minangka saluran pilihan nalika nggawe pesenan kasebut. Sayange, 1 ing saben 5 panuku iki ngadhepi kesalahan pesenan saben wektu padha tuku (ngutip data sing ora akurat, kaya inventaris, produk, pengiriman, lan informasi rega sing salah), minangka rintangan utama. Nganti 94% nglaporake masalah pengalaman pelanggan ing sawetara jinis proses tuku B2B. Mbok menawa sing paling penting, para panuku nglaporake kesenjangan gedhe antarane pangarepan lan kasunyatan nalika nerangake kemampuan personalisasi online ing B2B.

Kanthi pengalaman online sing sarat gesekan iki sing ngganggu pelanggan B2B, pitakonan sing jelas yaiku: kepiye organisasi bisa nglawan frustasi iki ing sisih panuku? Lan, sing penting, apa regane ora mengkono?

Sajrone pandemi global, ora tumindak bisa nyebabake perusahaan bisnis. Ngadhepi maju utawa urip, Pepco nggunakake solusi ERP lan e-commerce terintegrasi Sana Commerce, kanggo ngluncurake strategi go-to-market anyar ing 2020. Integrasi e-commerce lan ERP njamin proses sing ramping lan pengalaman panuku B2B sing lancar.

Pendekatan terpadu ERP Sana iku penting banget kanggo nulungi Pepco dadi distributor bahan bakar, pasokan industri lan HVAC sing umure 30 taun dadi produsen kritis lan distributor produk sing akeh dikarepake, kaya sanitizer tangan liwat toko online.

Para panuku B2B saiki ngerti apa sing dikarepake. Dheweke ngerti apa sing dikarepake. Lan dheweke gelem mlaku adoh saka pemasok sing paling dhuwur yen ora entuk.

62% panuku B2B sing akeh banget rumangsa pangarep-arep babagan situs web panyedhiya mung sithik, sithik, utawa babar pisan ora ketemu. Ora kaget, minangka asil, 4 saka 10 bisnis B2B saiki ngadhepi resistensi saluran online saka pelanggan. Nanging nalika ditakoni babagan fitur, fungsi, lan keuntungan para panuku do pengin ndeleng saka pengalaman e-commerce B2B, padha cetha bab apa padha arep ngganti, lan carane supplier bisa nambah penawaran online.

Setengah saka panuku B2B sing ditliti setuju manawa penawaran kaya kualitas produk sing luwih apik, keandalan sing luwih apik lan luwih percaya marang reputasi supplier, rega sing kompetitif lan syarat pangiriman, lan layanan pelanggan sing berkualitas bakal dadi faktor utama sing ndadékaké wong-wong mau tuku (lan tuku maneh). saka supplier ndhuwur. Ing antarane para panuku B2B sing ngadhepi tantangan personalisasi utamane, ana dhaptar faktor sing bisa njamin tingkat panuku personalisasi. bener pengin.

Saliyane navigasi sing disederhanakake lan checkout cepet, para panuku B2B pengin bisa ndeleng kasedhiyan produk kanggo item padha tuku ajeg. Dheweke pengin bisa ndeleng lan tuku adhedhasar sing rega khusus pelanggan, syarat bali lan pangiriman, lan 28% malah pengin bisa sesambungan karo chatbot sing ngerti riwayat pesenan. Sing jelas, para panuku B2B ora mung frustasi. Dheweke nuntut luwih apik lan nuntut luwih akeh. Untunge, platform terintegrasi ERP Sana Commerce, Sana Commerce Cloud, dirancang kanggo nyederhanakake kerumitan tuku B2B: nggunakake data ERP organisasi B2B (kayata data pelanggan, informasi produk, lan spesifikasi rega) kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing sugih fitur lan informasi sing ramah pangguna, efisien, lan linuwih. 

Nalika kita mlebu ing 2022, organisasi mung ngluncurake solusi e-commerce B2B lan ngenteni pesenan mlebu, tanpa fokus ing pengalaman pelanggan, bakal cepet ngerti manawa dheweke ora nindakake cukup. Pengalaman online sing terus-terusan miskin bakal terus nyurung para panuku tinimbang ngidini saluran e-commerce dadi sumber penghasilan tambahan kanggo bisnis B2B ─ ngancam bakal nggawe investasi gedhe ing e-commerce dadi sampah kanggo organisasi sing ora bisa entuk pelanggan online. pengalaman nganti par, lan rauh.