Google: Subdomain utawa Subfolder kanggo Multi-Basa

nerjemahake

Ing Google Search Console, ana sawetara opsi kanggo nangani paramèter querystring. Salah sawijining pilihan yaiku nggawe indikator basa.

Nganti saiki, aku mesthi mikir manawa iki bakal dadi sarana paling apik kanggo nyediakake dhukungan multi basa menyang situs web supaya Google bisa mbedakake kaca sing digawe kanggo basa apa. Nanging aku katon salah, sawise analis SEO, Nikhil Raj, nemokake cathetan sisih cilik iki ing video Google sing anyar babagan paramèter.

Praktek paling apik yaiku nyelehake basa ing subdirektori utawa subfolder tinimbang parameter kanggo mbantu mesin telusuran luwih gampang ngerti struktur situs.

At 11:35 ing video kasebut ing ngisor iki, Maile Ohye menehi rekomendasi (dudu sarat).

Yen dipikirake, yen sampeyan duwe situs WordPress, priksa WPML - integrasi WordPress Multi-basa lengkap karo fitur ing ngisor iki:

  1. Konten multibahasa
  2. Terjemahan komentar
  3. Kontrol terjemahan standar
  4. Nyetel ID otomatis
  5. Deteksi basa browser
  6. Manajemen terjemahan
  7. Tema lan lokalisasi plugin
  8. Pandhu arah CMS
  9. Link lengket

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.