Ndhukung Liyane Kanthi Pangembang Landingi Landingi kanggo WordPress

Pembina Kaca Landi kanggo WordPress

Sanajan umume para pemasar mung nyisipake formulir ing kaca WordPress, ora mesthi dadi kaca landas sing dioptimalake kanthi apik lan ngonversi. Kaca pendaratan biasane duwe sawetara fitur lan mupangat sing gegandhengan:

  • Gangguan Minimal - Pikirake kaca kebangkrutan minangka pungkasan dalan kanthi gangguan minimal. Navigasi, sidebar, footer, lan elemen liyane bisa ngganggu pengunjung. Pambangun kaca kebangkrutan ngidini sampeyan nyedhiyani dalan sing jelas menyang konversi tanpa gangguan.
  • integrasi - Minangka konversi utama ing kaca kebangkrutan, penting banget manawa timbal diwenehake menyang wong sing cocog UTAWA dilebokake ing kampanye asuhan supaya bisa dadi pelanggan.
  • Tes A / B / x - Kaca pendaratan kudu duwe saben elemen minangka varian sing bisa dites lan diukur kanthi gampang kanggo mbantu para pemasar ngoptimalake tarif konversi.
  • Funnels - Kemampuan kanggo nerjemahake lelungan panuku kanggo diukur langkah corong penjualan mbantu sampeyan ngerti tumindak pangguna supaya bisa nambah keterlibatan ing saben tahap.
  • Duplikasi - Siji kaca kebangkrutan ora bisa digunakake uga pirang-pirang kaca landas sing ditarget. Efisiensi nduplikasi lan ngatur saben kaca kebangkrutan kanggo target pasar sing pengin dikonversi bakal nyebabake keterlibatan tambahan… lan pungkasane bathi.

Tukang Kaca Landingi

Landingi nyedhiyakake kabeh solusi kasebut lan liya-liyane. A apa sing sampeyan deleng yaiku sing sampeyan entuk (WYSIWYG) seret & selehake, panyipta kaca landas tanpa kode ngidini sampeyan cepet, duplikat, lan klompok kaca landhep sing nggegirisi saka koleksi 300+ template… ngirit wektu sing akeh banget.

WYSIWYG Landing Page Editor

Platform kasebut ngidini sampeyan nindakake tes A / B tanpa wates lan malah nyebarke mesin rekomendasi supaya kaca pendaratan luwih relevan karo konten dinamis.

Landingi uga kalebu panjadwal kampanye sing kuat kanggo miwiti lan mungkasi kampanye kanthi tepat wektu.

Manfaatake 40+ integrasi, analitik, pelacakan, lan alat penargetan kanggo nambah efektifitas upaya pemasaran sampeyan. Liwat meh kabeh marketing email utawa alat CRM sing digunakake, gabung karo solusi kaya MailChimp, HubSpot, SalesForce, lan Zapier.

Popup sing Dipicu Landingi

Popup Tiggered - Niyat Metu, Ambane Gulung, Wektu Dianggo ing Situs

Yen sampeyan pengin ngencengi konversi luwih akeh, nyebabake popup adhedhasar niat metu, wektu ing situs, utawa ambane nggulung bisa nambah kemampuan sampeyan kanggo nangkep timbal kasebut utawa paling ora njaluk email pengunjung kanggo nyurung kampanye kasebut. Landingi nawakake wae!

Plugin WordPress Landing Page

Plugin Kaca Landing WordPress

Solusi landing page asring mbutuhake sampeyan ngarahake pituduh liwat subdomain, nanging Landingi nawakake WordPress Plugin ing ngendi sampeyan bisa nerbitake kaca kebangkrutan langsung ing WordPress Situs!

Mulai Uji Coba Landingi WordPress Landingi Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Landingi lan aku nggunakake link kasebut ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.