Cara Ngoptimalake Kaca Landing

optimisasi kaca kebangkrutan

Mung sawetara pangowahan suntingan ing kaca kebangkrutan bisa ngasilake asil sing luwih apik kanggo bisnis sampeyan. Kaca pendaratan minangka tujuan telpon-kanggo-tumindak lan titik transisi sing dadi pengunjung utawa malah dadi konversi. Mangkene sawetara elemen penting saka kaca kebangkrutan sing dioptimalake kanthi apik. Elinga, kita ora mung ngoptimalake kaca kanggo mesin telusuran, nanging uga ngoptimalake kaca kanggo konversi!

optimisasi kaca kebangkrutan

  1. Title Page - judhul kaca sampeyan bakal ditampilake ing asil telusuran lan saham sosial lan minangka elemen paling penting ing kaca kasebut kanggo mbujuk wong kanggo ngeklik. Pilih judhul sing apik, tetep ing sangisore 70 karakter, lan lebokake katrangan meta sing kuat kanggo kaca kasebut - sangisore 156 karakter.
  2. URL - Amarga URL ditampilake ing asil telusuran, gunakake slug sing ringkes, ringkes lan unik kanggo njlentrehake kampanye.
  3. judhul - iki minangka elemen paling kuat ing kaca iki kanggo narik kawigaten pengunjung kanggo terus lan ngrampungake formulir. Kaca dhasar biasane uga ora duwe elemen navigasi… sampeyan pengin sing maca fokus ing tumindak, dudu pilihan. Gunakake tembung sing ndadekake pengunjung bisa tumindak lan nambah rasa mendesak. Fokus karo keuntungan sing bakal dipikolehi pengunjung kanthi ngrampungake registrasi.
  4. Nuduhake Sosial - lebokake tombol sosial. Pengunjung asring nuduhake informasi karo jaringane. Salah sawijining conto yaiku kaca registrasi acara… nalika ndhaptar acara, sampeyan asring pengin wong liya ing jaringan sampeyan uga melu acara kasebut.
  5. gambar - nambah gambar pratinjau produk, layanan, whitepaper, aplikasi, acara, lsp. Minangka elemen visual sing bakal nambah konversi ing kaca kebangkrutan.
  6. Content - Tindakake konten sampeyan ing kaca kebangkrutan kanthi ringkes lan saiki. Aja fokus karo fitur lan rega, tinimbang fokus ing entuk bathi formulir lan ngirim informasi. Gunakake dhaptar peluru, judhul, teks kandel lan miring kanggo ditekan.
  7. Testimonial - Nambahake testimoni nyata saka wong lan kalebu gambar saka wong kasebut nambah keasliane tawaran kasebut. Kalebu sapa, kerja, lan mupangat sing dipikolehi.
  8. Formulir - ing kothak kurang ing formulir sampeyan, luwih akeh konversi sing bakal sampeyan entuk. Ayo wong ngerti informasi sing sampeyan butuhake, kenapa sampeyan mbutuhake lan kepiye cara nggunakake.
  9. Lapangan sing Didhelikake - njupuk informasi tambahan babagan pengunjung kaya sumber referensi, informasi kampanye, istilah telusuran sing digunakake lan informasi liyane sing bisa mbantu sampeyan nyusun kualifikasi kasebut dadi timbal lan ngonversi dadi klien. Dorong data iki menyang basis data utama, sistem otomatisasi pemasaran utawa CRM.
  10. Legal - sampeyan nglumpukake informasi pribadi lan kudu duwe pernyataan privasi lan syarat-syarat panggunaan kanggo nerangake kanthi lengkap, babagan cara nggunakake informasi pengunjung.

Mangkene artikel sing gegandhengan sing bisa narik kawigaten:

2 Komentar

  1. 1

    Nalika aku mikir tata letak iki bakal dadi titik wiwitan sing apik kanggo sawetara industri, kanggo liyane, iki bakal kakehan. Mung cara kanggo ngerti tenan yaiku tes A / B.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.