Tips Optimisasi Kaca Landing sing Nambah Tarif Konversi

puncak optimisasi landing page

Ora ana sangsi manawa ngoptimalake kaca landas minangka upaya sing migunani kanggo para pemasar. Wiku Email wis nggabungake iki infographic interaktif lengkap ing tips optimasi kaca kebangkrutan sing ngasilake asil sing bisa diukur. Mangkene sawetara statistik apik sing ana gandhengane karo optimalisasi kaca landas.

  • Presiden Barrack Obama nglumpukake tambahan $ 60 yuta kanthi pitulung tes A / B
  • Kaca pendaratan sing dawa duwe kemampuan ngasilake nganti 220% luwih akeh tinimbang ing ndhuwur tumindak ajakan
  • 48% pemasar nggawe kaca landas anyar kanggo saben kampanye pemasaran
  • Perusahaan wis nyathet paningkatan 55% saka pandhuane sawise nambah kaca landas saka 10-15
  • Tes A / B kabukten minangka cara sing paling populer kanggo ningkatake tingkat konversi
  • Gmail nate nyoba 50 warna warna biru kanggo nemokake shade kanggo CTA sing dikonversi maksimal

Riset sing wis rampung nyedhiyakake dhaptar lengkap babagan tips optimasi landing page:

  • Wong - ngenali personas target target lan ngomong kanthi khusus marang dheweke.
  • fokus - nyedhiyakake siji fokus ing kaca landas lan mbusak informasi sing ora relevan.
  • Headline - 3 detik pisanan kalebu judhul kaca lan bakal dadi driver utama manawa pengunjung tetep ora.
  • Salin Entuk - Saben baris salinan kudu nyedhiyakake regane lan nyurung crita ing omah sing bakal narik kawigaten konversi.
  • Telpon-Kanggo-Tumindak - Rancang CTA sing jelas sing apik lan ngasilake konversi.
  • arah - Menehi arah menyang pengunjung kanggo ngeterake konversi. Kandhani kapan, kepiye lan apa sing bakal dikarepake.
  • Kontras - Nggawe CTA sampeyan metu saka kaca liyane supaya bisa jelas babagan pengunjung apa sing bakal ditindakake.
  • Testimoni - Nyedhiyakake faktor kepercayaan kaya testimoni kanggo nambah tingkat konversi sampeyan.
  • Pethikan - Kaca sing sibuk karo elemen sing ngganggu bisa dadi fokus para pengunjung. Tetep mbukak supaya gampang lan gampang.
  • Werna - Werna nyebabake reaksi emosional. Priksa manawa riset warna sampeyan lan cocog karo persona lan prilaku sing nyoba dijaluk.
  • Videos - Coba video ing kaca kebangkrutan kanggo nambah tarif konversi.
  • Unique Selling Proposition - Bentenake sampeyan karo pesaing lan jelasake mupangat konversi kanggo pengunjung.
  • Unsur Interaktif - Nyoba nyembul utawa kegiatan liyane ing kaca sing bisa narik minat lan nambah konversi.
  • Merek Dhewe - Tambah kapercayan kanthi nggawa klien utawa merek mitra sing bisa dingerteni dening vistor.
  • A / B Testing - nyoba saben varian ing kaca kebangkrutan kanggo nemtokake tingkat dampak lan konversi maksimum.
  • Segmen - gawe variasi kaca kebangkrutan sing ditargetake menyang macem-macem saluran target.

Kabeh tantangan kasebut adhedhasar kasunyatan manawa kaca kebangkrutan kudu narik kawigaten lan supaya pangguna tetep bali lan nindakake tumindak sing dibutuhake. Ora ana dalan cendhak kanggo entuk sukses ing bisnis sing optimal. Wis adoh banget, nanging kabeh diwiwiti karo cara prospek sampeyan sesambungan karo sampeyan lan pengin nyambung karo sampeyan. Kaca kebangkrutan minangka sumber paling apik kanggo nemokake iki.

Tips Optimisasi Kaca Landing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.