9 Kesalahan Kaca Darat sing Sampeyan Mesti Nyingkiri

kesalahan landing page

Sampeyan bakal kaget amarga akeh perkara sing ora ngganggu wong ing kaca sing ditemokake. Tombol, pandhu arah, gambar, poin peluru, tembung sing diandel… kabeh mau narik kawigatene pengunjung. Nalika iku kauntungan nalika sampeyan ngoptimalake kaca lan sengaja nyusun elemen kasebut supaya bisa ditututi pengunjung, nambah elemen sing salah utawa unsur ekstrane bisa nggawe pengunjung adoh saka ajakan-ajakan sing pengin diklik. lan Ngonversi ing.

Copyblogger nerbitake infographic hebat iki sing nggawe analogi ing antarane pengunjung ing situs sampeyan lan wong sing ngetutake pituduh, 9 Gol Landing Page sing Nggawe Sampeyan Ilang Bisnis. Aku seneng banget karo analogi iki amarga cocog banget nalika sampeyan mikir babagan lelungan sing sampeyan lakoni.

Babagan sing sepisanan sing ditindakake nalika lelungan yaiku peta asal usul lan tujuane, banjur nyedhiyakake jalur sing paling efisien ing antarane. Nalika sampeyan lagi pemetaan kaca kebangkrutan sampeyan, muga-muga sampeyan nindakake perkara sing padha - mikir babagan pengunjung saka ngendi lan ora bakal takon apa tujuane. Mangkene 9 kesalahan umum sampeyan bisa nggawe nalika nggawe kaca kebangkrutan (nanging kudu nyingkiri):

  1. Sampeyan ora nerangake mupangat konversi.
  2. Sampeyan ora nyedhiyakake a path prasaja kanggo konversi.
  3. Sampeyan ora ditampilake kanthi jelas a tujuan utawa asil siji.
  4. Sampeyan ora komunikasi informasi utama kanthi efektif.
  5. Sampeyan ora ngilangi konten sing ora perlu.
  6. Sampeyan nggunakake kakehan jargon lan istilah sing rumit.
  7. Sampeyan ora ndhukung konten kanthi data, rincian lan testimoni kanggo nambah kapercayan sampeyan.
  8. Sampeyan ora mbusak opsi extraneous kaya pandhu arah lan tautan tambahan.
  9. Sampeyan ora yakin kaca kebangkrutan dimuat kanthi cepet!

Kesalahan Kaca Landing Umum

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.