Video Landing Page Nambah Konversi 130%

Depositphotos 38385633 s

Wis ana sawetara statistik sing nyenengake video kasebut nambah tarif konversi ing email 200% nganti 300%. Video wiwit dadi peran penting ing kabeh saluran pemasaran. Imavex yaiku perusahaan pangembangan web sing diarani salah sawijining perusahaan pemasaran mesin telusuran ndhuwur ing negara.

Aku ngomong karo Ryan Mull lan dheweke ujar manawa dheweke wis ngerti asil paningkatan tarif konversi per klik saben klien nalika nyakup video kanthi kualitas dhuwur ing kaca kebangkrutan.

Warta sing apik yaiku, data cukup jelas, lan set data cukup gedhe kanggo nuduhake asil nyata. Kanthi nambahake video menyang kaca kebangkrutan SEM / PPC, klien ndeleng kenaikan 130.5% saka lead sing digawe saka kampanye kasebut. saben Ryan Mull, Imavex

Imavex ngluncurake platform hosting video, Streammotor, sing digunakake kanggo dadi tuan rumah lan nglayani video kanthi kualitas dhuwur iki.

Biaya kanggo video adhedhasar web sing apik campuran bisa diregani beda-beda. Ana sawetara sumber video lokal sing bisa nindakake video kanthi udakara $ 1,000. Video profesional sing luwih profesional regane $ 2,500 utawa luwih dhuwur - nanging yen sampeyan nambah konversi nganti 130%, ora prelu diwujudake laba investasi sing positif!

6 Komentar

  1. 1

    Sedhih, nanging bener saka sing dakdeleng.

    Malah ukuran, rasio aspek, lan panggonan seko ing situs ndadekake prabédan… err, aku marang

  2. 2

    Apa sampeyan bisa nuduhake sawetara 'sumber daya video lokal' sing sampeyan sebutake? Aku looking kanggo nindakake liyane video sing ora bisa nemokake vendor tengen.

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Agung!

    Aku kerja ing agensi video panjelasan ing Toronto sing diarani LaunchSpark Video, lan kita wis nemokake manawa video ora mung mbantu nambah dodolan kanggo klien, nanging uga dadi alat sing apik kanggo strategi generasi timbal ing umum. Akeh klien kita uga nggunakake video panjelasan ing pameran dagang lan presentasi, lan kanthi menehi katrangan cepet babagan produk/layanan para pamirsa, mula pamirsa kasebut dadi pimpinan. Kemampuan kanggo ngleksanakake video kanthi gampang lan efektif ing pirang-pirang saluran mung minangka alat marketing sing apik banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.