Video Landing Page Nambah Konversi 130%

Depositphotos 38385633 s

Wis ana sawetara statistik sing nyenengake video kasebut nambah tarif konversi ing email 200% nganti 300%. Video wiwit dadi peran penting ing kabeh saluran pemasaran. Imavex yaiku perusahaan pangembangan web sing diarani salah sawijining perusahaan pemasaran mesin telusuran ndhuwur ing negara.

Aku ngomong karo Ryan Mull lan dheweke ujar manawa dheweke wis ngerti asil paningkatan tarif konversi per klik saben klien nalika nyakup video kanthi kualitas dhuwur ing kaca kebangkrutan.

Warta sing apik yaiku, data cukup jelas, lan set data cukup gedhe kanggo nuduhake asil nyata. Kanthi nambahake video menyang kaca kebangkrutan SEM / PPC, klien ndeleng kenaikan 130.5% saka lead sing digawe saka kampanye kasebut. saben Ryan Mull, Imavex

Imavex ngluncurake platform hosting video, Streamotor, sing digunakake kanggo dadi tuan rumah lan nglayani video kanthi kualitas dhuwur iki.

Biaya kanggo video adhedhasar web sing apik campuran bisa diregani beda-beda. Ana sawetara sumber video lokal sing bisa nindakake video kanthi udakara $ 1,000. Video profesional sing luwih akeh regane $ 2,500 utawa luwih dhuwur - nanging yen sampeyan nambah konversi 130%, ora prelu ngasilake investasi sing positif!

6 Komentar

  1. 1

    Sedhih, nanging sejatine saka sing dakdeleng.

    Malah ukuran, rasio aspek, lan panggonan ing situs iki nggawe bedane… dadi salah, mula aku dikandhani

  2. 2

    Apa sampeyan bisa nuduhake sawetara 'sumber video lokal' sing sampeyan sebut? Aku arep nggawe video liyane sing ora bisa nemokake vendor sing pas.

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Agung!

    Aku kerja kanggo agensi video panjelasan ing Toronto sing diarani LaunchSpark Video, lan kita nemokake ora mung video sing nulungi nambah penjualan kanggo para klien, nanging uga dadi alat sing apik kanggo strategi generasi pamimpin umume. Akeh klien sing nggunakake video panjelasan ing pameran dagang lan presentasi uga, lan kanthi menehi gambaran umum babagan produk / layanan kanggo para pamirsa, para pamirso kasebut dadi lead. Kemampuan kanggo ngetrapake video kanthi gampang lan efektif ing macem-macem saluran minangka prekara pemasaran liya sing apik banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.