Praktik Paling Ndhuwur Kaca: Cara Ngoptimalake Konversi

Anatomi Kaca Landing sing Sampurna

Amarga pemasaran inbound terus berkembang, mula dadi luwih angel ditindakake kanthi efektif. Pemasaran saiki wis multi-kanal lan multi-facet. Ora gampang kaya ngirim ing media sosial kaping pindho saben minggu utawa ngirim email saben wulan. Sampeyan kudu kanthi strategis nglakokake macem-macem taktik sing kabeh bisa saling nglengkapi, uga bisa nyetel lan adaptasi yen taktik ora bisa digunakake. Wis kesel dadi pemasar, ya?

Nanging sampeyan ngerti apa sing sejatine durung diganti? Cara nyekel kita. Kaca kebangkrutan mesthi dadi bagean saka strategi pemasaran inti, lan, umume, akeh kaca landas sing digawe kanggo narik target pasar sing beda lan promosi macem-macem perkara. Sanajan bisa berkembang lan ganti taun-taun kepungkur, kaca kebangkrutan isih ana ing sawetara wujud utawa wujud.

Dadi, yen minangka inti saka panangkepan timbal, mula kepiye cara sampeyan ngoptimalake kaca landas dhewe kanggo ngasilake luwih akeh? Presenting “Anatomi Kaca Landing sing Sampurna”DeningFormstack , kanthi sawetara pituduh utama kanggo kaca kebangkrutan sing sampurna:

  • Babagan Lipat - Nalika para pemasar dikandhani manawa "lipatan" ora dadi masalah maneh, nalika nerangake kaca kebangkrutan, sejatine ora masalah. Sanajan sampeyan ora duwe formulir ing ndhuwur lipatan, sampeyan mesthine kudu jelas tumindak ing ndhuwur lempengan.
  • Indikator Trust - Nalika nggunakake kaca kebangkrutan supaya wong bisa nindakake apa wae, "pratondho kapercayan", kayata testimoni, lencana, sertifikasi, lan sebutan media utama sing apik kanggo dilebokake ing kaca landas kanggo nggawe kapercayan lan panguwasa.
  • Video, Video, Video - Doug lan aku mesthi ngomong babagan kepiye video bakal luwih penting; kita prédhiksi manawa video bakal ana ing saben kaca situs web mbesuk. Video ing kaca kebangkrutan bisa nambah konversi nganti 86%!
  • Nuduhake Sosial - Kaca pendaratan minangka koleksi kabeh informasi sing dibutuhake babagan produk, layanan, acara utawa promosi tartamtu. Yen jarene, iki uga minangka papan sing pas kanggo masang bareng sosial lan njamin sampeyan duwe potongan kaya supaya katon apik nalika dituduhake!
  • Desain Luwih saka Siji - Aja nyelehake kabeh wektu lan gaweyan dadi siji kaca landas. Kanthi Sistem Manajemen Konten, sampeyan bisa nggawe luwih saka siji kaca kebangkrutan kanthi gampang lan beda-beda desain lan verbiage ing saben wong kanggo ndeleng sing entuk daya tarik paling apik.
  • Tes, Tes, Tes - Nggunakake A / B Testing kanggo ngganti video, judhul lan ajakan-tumindak supaya bisa nambah konversi!

Anatomi Kaca Landing sing Sampurna

wewaler: DK New Media minangka afiliasi sakaFormstack .

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.