Cara Nggawe Tes A / B ing Kaca Landing Sampeyan

carane nyoba landing page

Lander minangka platform landing page sing terjangkau kanthi tes A / B sing kuat sing kasedhiya kanggo pangguna kanggo nambah tarif konversi sampeyan. Pengujian A / B terus dadi metodologi sing wis kabukten sing digunakake para pemasar kanggo nyuda konversi tambahan saka lalu lintas sing wis ana - sarana sing apik kanggo entuk luwih akeh bisnis tanpa mbuwang dhuwit luwih akeh!

Apa Tes A / B utawa Tes Split

Uji coba A / B utawa pamisahan pamisah yaiku eksperimen sing sampeyan nyoba loro versi Landing Page kanthi bebarengan. Sejatine ora liya yaiku aplikasi metode ilmiah kanggo upaya pemasaran online.

Siji kunci kanggo mesthekake yen sampeyan duwe data sing dibutuhake kanggo ndhukung asil yaiku ngukur volume pengunjung lan konversi, lan ngitung manawa ora ana jaminan statistik kanggo tes kasebut. KISS Metrics nyedhiyakake sepisanan babagan Cara Nguji A / B uga alat kanggo ngetung pinunjul saka asil.

Ing infographic Tes A / B interaktif, Landers mbukak pangguna kanthi sukses nyoba kaca pendaratan lan menehi laporan babagan asil:

  • Tansah nyoba siji unsur saben tes kayata tata letak, judhul, sub judhul, ajakan-ajakan, warna, testimoni, gambar, video, dawa, struktur lan uga macem-macem jinis konten.
  • Pilih apa sing bakal nyoba lan nggawe macem-macem versi adhedhasar tumindak, praktik paling apik, lan riset liyane. Elinga, mung siji elemen saben test sing kudu disebar lan dites.
  • Jalanake tes cukup suwe kanggo entuk jaminan statistik babagan asil, nanging aja nganti rampung tes lan langsung nggawe versi sing menang supaya bisa nggedhekake konversi.

Kanthi alat Lander, sampeyan bisa nggawe lan nyoba nganti telung versi beda saben landing page kanthi bebarengan. Iki tegese sampeyan bakal bisa nggawe macem-macem versi kaca kebangkrutan kanthi URL sing padha.

landers_ab-testing-infographic_900

One comment

  1. 1

    Hai Douglas! Matur nuwun nerangake carane mbukak Tes AB saka Landing Page nggunakake Lander. Penjelasan sing apik lan saran sing migunani! Kita ngajak para pamiarsa nyoba nyoba Gratis 30 Dina lan ngoptimalake Kaca Landing. Salam!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.