KWI: CRM, POS, Ecommerce lan Merchandising Unik kanggo Pengecer Khusus

Perdagangan KWI

The Platform Perdagangan Bersatu KWI minangka solusi cloud-based, end-to-end kanggo ritel khusus. Solusi KWI, kalebu POS, Merchandising, lan eCommerce didhukung saka siji database, nyedhiyakake pengecer kanthi pengalaman saluran omni sing apik banget.

Perdagangan KWI

Platform Perdagangan Bersatu KWI

  • Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM) - kumpulake data ing wektu sing cedhak, mula kabeh saluran duwe informasi paling anyar. Rekan penjualan bisa ndeleng status VIP, acara khusus kayata ulang taun, ulang taun lan pemicu liyane, disorot ing POS supaya gampang melu pelanggan. Kebersihan data saben dinane lan de-duping njamin akurasi sing tetep.
  • Point of Sales (POS) - Ing siji transaksi, rekan sales sampeyan duwe kemampuan kanggo tuku sales, return, order khusus, ngirim sales lan ngirim produk saka lokasi liyane. Iki minangka kekuwatan kanggo ngirim layanan pelanggan sing luar biasa, ing telapak tangan sampeyan.
  • Merchandising - Akses kasedhiyan dodolan lan inventaris kanthi real-time supaya sampeyan bisa ngerti babagan apa sing ana ing bisnis. Kabeh solusi KWI asale saka siji sumber data. Kumpulan data lengkap sampeyan disimpen ing level item, lan bisa ditelusuri kanthi kasedhiya 23 level hirarki
  • ecommerce - Kabeh kemampuan sing sampeyan butuhake, dileksanakake kanthi lancar ing platform. Ora ana data siled, fitur sing diasilake kaya kemampuan ninggali keranjang online ditampilake ing piranti Cloud 9 POS.
  • Nyegah Mundhut - Lindhungi bisnis sampeyan, lan dhasar sampeyan, kanthi divisi layanan pencegahan kerugian, Grup Zellman. Zellman Group minangka perusahaan jasa konsultasi & pencegahan kerugian lan pimpinan layanan pemulihan sing dikepengini kanggo panjaluk sipil lan restitusi.

Kabeh solusi adhedhasar awan KWI, kalebu KWI Cloud 9 POS (aplikasi asli iOS karo manajemen MDM; dipatenake), Sistem Merchandising KWI (adhedhasar browser), lan Sistem KWI CRM dibangun saka kamus data siji.

Iki ngidini para pengecer bisa njupuk keputusan sing luwih akeh informasi babagan a 360 ° tampilan pelanggan lan nglaporake sing luwih apik, adhedhasar kabeh data, ora mung bagean.

Nyuwun Demo a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.