Kursus Paling Anyar Kanggo Miwiti Iklan Facebook

Kursus Pariwara Facebook

Kaping pisanan ketemu Andrea Vahl lan krungu dheweke ngomong taun kepungkur ing Jagad Pemasaran Media Sosial. Pirang-pirang taun mengko, aku diberkahi amarga dalane bisa nyebrang maneh nalika aku padha dadi penutur Konsep SATU, pameran pemasaran digital luar biasa sing dipasang ing Pegunungan Black Hill ing South Dakota sing apik.

Lan wah, apa aku seneng yen aku seneng krungu Andrea ngomong maneh! Kaping pisanan, dheweke lucu banget - ora asring sampeyan ndeleng speaker uga sukses pelawak ngadeg! Kapindho, lan sing paling penting, Andrea mlaku liwat Pariwara Facebook kanthi tliti lan logis, sing nggawe luwih migunani tinimbang sing dakdeleng sadurunge. Pancen nggawe aku pengin bali menyang kantor lan golek dhuwit!

Siji bom ilmu sing diwutahake dening Andrea marang kita Jaringan Pamirsa Facebook. Kanthi gawan, kabeh kampanye iklan Facebook wis ngaktifake pilihan iki ... lan pariwara malah ora aktif ing Facebook! Aku nggoleki maneh ewonan dolar sing mbuwang-mbuwang mbayar iklan kanggo pamirsa sing ora relevan. Aku ora ngandel yen iki ora didokumentasikake lan standar mati ing kampanye. Miturut aku, iku mung cara kanggo Facebook supaya bisa adol inventaris iklan lan nggawe sawetara dolar maneh… tanpa sampeyan ndeleng asile. Grrr

Wiwit aku wis bali ing kutha, aku ora kurang saka telung klien njaluk tulung marang aku miwiti nganggo Facebook Ads. Aku duwe sawetara subkontraktor sing dakgoleki kanggo mbuwang wektu luwih akeh lan duwe keahlian luwih akeh tinimbang aku - nanging sawetara klien ora pengin ngrekrut wong liya kanggo nglakokake kampanye kasebut.

Wingi, aku nyedhaki Andrea kanggo ndeleng apa dheweke duwe jinis latihan sing bisa nulungi dheweke - lan dheweke cepet nanggapi. Yen sampeyan ora ngandel, iki bukti:

Kursus Pariwara Facebook

Andrea nuduhake kenapa pariwara Facebook duweni potensi sing luar biasa kanggo bisnis, kalebu:

  1. Pariwara Facebook umume inexpensive dibandhingake karo medium liyane.
  2. Iklan Facebook bisa target banget - kalebu demografi, wilayah geografis, judhul kerja, penggemar kaca liyane, penghasilan, lan / utawa mung prilaku.
  3. Iklan Facebook gampang bisa dilacak amarga nyedhiyakake Piksel Facebook kanggo dilebokake ing situs sampeyan sing ngubungake iklan karo pengunjung web.
  4. Konten Facebook Gegayutan nawakake kesempatan kanggo entuk laba investasi sing luwih apik kanggo konten sing dituduhake.
  5. Facebook pirsawan Tukang bangunan ngidini sampeyan ngunggah pelanggan lan / utawa prospek saiki kanggo langsung ngiklanake, menehi sampeyan cara kanggo terus eling.
  6. Pungkasan, perusahaan nyedhiyakake pirang-pirang konten saingan ing kana. Investasi ing Facebook Ads bisa dadi prabédan sing dibutuhake ing ngarep pamirsa sing bener tinimbang nyoba saingan ing segara saingan.

Apa Sampeyan Bingung Babagan Pariwara Facebook?

Mlaku iklan Facebook dadi luwih penting, nanging ana macem-macem jinis iklan sing bakal mbukak. Yen sampeyan ora ati-ati, sampeyan bisa mbuwang akeh dhuwit tanpa entuk bali kanthi apik.

Andrea duwe kursus online anyar, Rahasia Iklan Facebook. Kursus dheweke kanthi terus-terusan entuk review babagan jumlah konten sing larang sing dituduhake nalika nggawe gampang dingerteni kanggo kabeh level. Entuk kabeh rincian kene.

Sedhela, apa sing kalebu ing iki kursus Facebook Ads online punika:

  • 4 Modul Go-At-Your-Pace - Saben Modul kalebu seri video, artikel referensi, lan undhuhan. Kursus kasebut kanggo para pengiklan Facebook sing pamula lan menengah.

Pamaca Martech Ndhaptar lan uga entuk bonus kasebut:

  • Buku kerja Facebook Ads
  • Editor Daya kanggo Pandhuan Wiwitan
  • Pandhuan Piksel Facebook Anyar
  • Cara Nggunakake Facebook kanggo Entuk E-book Bisnis
  • Akses menyang Andrea's Grup Facebook Pribadi!

Mlebu Dina iki kanggo $ 297

Pengungkapan: Saiki kita dadi afiliasi sing bangga karo Andrea.

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun sanget Doug kanggo kabeh tembung sing apik! Seneng banget bisa ketemu sampeyan maneh ing acara ConceptOne lan aku seneng banget presentasi sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.