Gelembung, Bayangan - saiki Cahya sekitar!

Sawise ngilangi tema lawas, tema Kubrick gawan wiwit tuwuh ing kene ... resik lan gampang. Sawise ngerteni babagan tema pungkasan (kustomisasi banget, banget, banget) aka disusupi Anaconda tema) bejat karo WordPress 2.1, aku motivasi nggawe tema anyar lan cepet.

Bisa uga ribbing paling ala (utawa paling apik) yaiku blogging pro John Chow, sing njupuk wektu metu saka moguling teka ing blog lan menehi kula angel. Matur suwun John! Aku ngguyu cekakakan.

Philips AmbilightAku rasane rada lega babagan blog bengi iki. Aku bakal miwiti kegilaan sabanjure kanggo Web 3.0… cahya sekitar. Gelembung banget Applied sawetara taun kepungkur lan pirang-pirang taun kepungkur minangka refleksi Web 2.0 sing misuwur. Kanthi cahya sekitar sing dadi kekarepan karo LCD lan HDTV anyar (sampeyan kudu nindakake supaya rega tetep ana), aku ora ragu manawa sabanjure bab amba ing web.

Sampeyan ngrungokake ing kene, para wong! Aku menehi sampeyan tema WordPress Kubrick Blue Ambient Glow. Aku mung ngganti kabeh gambar, nambah sawetara maneh, lan ngapiki sawetara kode ing header supaya ora ana papan kanggo menu bar sing dakbukak. Aku uga kudu nindakake sawetara modifikasi CSS. Aku wis ndeleng situs ing IE7, Firefox 2 (Mac lan PC)… nganti saiki apik banget. Yen ora apik ing IE6… eh, bukak browser sing luwih anyar! Dheweke isih bebas!

🙂

Aku isih gelut karo sawetara plugin sing 'ujar' wis siyap 2.1 nanging kunci situs kasebut. Aku bakal terus ngapiki lan ngembangake situs kasebut kanthi kamulyan sadurunge. Sabar!

14 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

    Aku seneng kaya iki katon luwih apik! Aku kayane bisa nemokake barang ing situs kanthi luwih cepet (kanthi mung ndeleng).

    BTW, apa sampeyan ngerti saiki nolak TV Philips (liwat Ad-sense) 🙂 Lan artikel pertama sing gegandhengan yaiku "Jet Blue dituntut pilot Muslim" LOL. Aku mikir "Biru" micu artikel sing ana gandhengane ...?

  4. 7
    • 8

      Matur nuwun, Sterling. Aku nggunakake Komentar Threaded Brian. Ora ala banget. Aku kudu nginstal plugin 'lengganan komentar' sing beda sing bisa digunakake… lan aku kudu ngowahi kanggo mriksa formulir langganan.

      Aku bisa nggawe siji maneh lan nambah kothak centhang kanggo nyimpen info ing cookie.

      Doug

  5. 9

    Apa maksud sampeyan cahya sekitar?

    Monitorku kudu rusak.

    Aku ndeleng header gradien lan tapel wates biru….

    mmmhh .. Biru…. putih…. colts… Aku bisa ndeleng pola.

    :)

  6. 11

    Gelembung ... Refleksi… Nanging babagan sing misuwur "Drop Shadow"? Iki sing miwiti kabeh!

    Aku kelingan komentar sing digawe ing kuliah maneh; "Yen aku ndeleng bayangan liyane, aku bakal mlebu puke." Kadhangkala, bengi lan wengi, aku kepengin weruh apa dheweke isih lara.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.