Bajing lan Kamikaz sing endhas warata

nyebrang bajing

Sore iki aku wawancara karo Matt Nettleton. Matt minangka pelatih penjualan profesional lan pelatih penjualan pribadi ing kene ing Indianapolis. Pakaryan sing wis ditindakake nganti saiki wis ngowahi sikap (negatif) ing adol lan sejatine ngasah katrampilan pemasaranku.

Sales pancen luwih angel tinimbang mbiyen ... nalika wong-wong ngundang tim sales sampeyan, dheweke wis ngerti banget. Aku pracaya iku nyebabake owah-owahan sistem sing dodolan luwih angel tinimbang mbiyen lan paling apik ditrapake kanggo para profesional. Yen sampeyan dudu wong sing dodol sing mumpuni saiki, sampeyan mung dadi wong sing njaluk pesen.

Minangka pelatih, Matt milih kualifikasi sing pengin digarap kanthi nggunakake 5 ciri khas:

  1. desire - apa prospek duwe kepinginan kanggo ganti?
  2. prasetya - apa prospek wis setya?
  3. Wangsul ing Investment - apa ana Return on Investment ing klien?
  4. Asor Intelektual - apa klien ngerti yen dheweke duwe keahlian nanging isih mbutuhake sampeyan ngeculake?
  5. Decisiveness - apa prospek wis siyap njupuk keputusan sing bakal ngowahi tumindake?

Yen sampeyan pengin ngerti sebabe aku nelpon posting iki Bajing lan Kamikaz sing endhas warata, manawa klik ing kiriman kanggo audio kasebut. Matt pancen wong sing warna-warni kanthi analogi hebat.
[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/podcast/matt_nettleton.mp3]

Nalika pemasaran online saya ditampa minangka strategi pemasaran inbound kanggo ngasilake petunjuk sing nduweni kualifikasi, situs web utawa blog sampeyan kudu nggawe tugas sing luwih apik kanggo nemtokake apa sing nggawe klien apik kanggo organisasi sampeyan. Kurang kerja nganggo petunjuk sing ora nduweni kualifikasi lan luwih akeh wektu kanthi pituduh sing cedhak mesthi dadi perkara sing apik.

Apa situs web sampeyan komunikasi kanthi efektif babagan kepemimpinan sing nduweni kualifikasi kanggo organisasi sampeyan? Muga-muga, situs web sampeyan nampilake informasi sing cukup kanggo ngasilake minat karo produk utawa layanan sampeyan, nyedhiyakake gambaran sing jelas babagan apa sing diarani klien sing ideal, lan ora nyedhiyakake kakehan informasi sing ditinggalake timah sing apik tanpa melu. Iku imbangan sing ati-ati!

One comment

  1. 1

    Siji tembung nggambarake situs iki? Apik tenan! Gampang minangka salah sawijining rahasia sing paling apik ing Internet..tunggu nganti info ing kene bakal metu! Apik tenan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.