Kroger Chefbot: Kasus Guna Banget Kanggo Nyedhiyakake Nilai ing Media Sosial kanthi Teknologi Bot

Kroger Chefbot Bot

Kroger minangka chain supermarket lokal sing aku tresnani banget. Dheweke nawakake pangiriman omah, jemput, pamriksan, scanner, lan liya-liyane. Perusahaan ngakoni manawa nyedhiyakake kalorone Nilai lan layanan pelanggan paling penting kanggo sukses ing organisasi apa wae.

Teknologi, mesthine minangka sarana kanggo nampung iki. Iki ora ateges manawa wong lan proses ora dadi masalah, tegese investasi kanggo menehi nilai kanggo para pelanggan yaiku investasi ing pemahaman merek sampeyan.

Ngenalake Kroger Chefbot

Inovasi paling anyar pancen apik banget ... ing Kroger Chefbot. Mangkene cara kerjane:

  1. Snap foto panganan sing kasedhiya.
  2. Tweet foto sampeyan menyang @KrogerChefbot
  3. Bot iki bakal ngirim resep sing enak!

Dikembangake kanthi kemitraan karo agensi kreatif lan media integral 360i, lan mitra teknologi Laboratorium Kopi Kroger's Chefbot nyedhiyakake solusi obrolan sing ramah pangguna kanggo ngilangi rutinitas panganan biasa lan limbah panganan ing omah sing ora dikarepake — tantangan umum kanggo kulawarga amarga kulawarga tetep seneng mangan ing omah.

nggunakake Clarifai, Chefbot's AI nganalisa foto kanggo ngenali meh 2,000 bahan, mbukak kunci 20,000 resep Kroger kanggo pangguna kanggo masak. 

Pengalaman Chefbot kalebu macem-macem titik tutul, nyedhiyakake keterlibatan sosial sing nyenengake liwat Twitter sing dipasangake Kroger.com integrasi e-commerce. Suwe-suwe karo pemahaman sing wis dingerteni, pangenalan panganan lan teknologi telusuran resep Chefbot bakal berkembang lan nambah, saengga kemungkinan alat sing kuat iki bisa maju.

Dadi Kepiye Cara Kerja Chefbot?

Bisa mlaku kanthi apik! Mesthi wae, aku nyoba mbuwang curveball kanthi bahan-bahan aneh ing wiwitan ... sing ora adil banget! Kanggo tes nomer loro sing dakkirim, aku sijine tas pitik beku lan medley beku ing meja lan dak kirim.

Aku nampa wangsulan cepet:

Nalika aku nanggapi, OK:

Asilé apik banget ide resep! Yen sampeyan nitpicking… sampeyan bisa uga ujar manawa kanthi teknis dudu brokoli sing dakgawe tas. Bener… lan aku kepengin weruh, dadi, Kroger bisa nggunakake pangenalan karakter saliyane pangenalan gambar kanggo nyebrang bahan karo produk asline sing kalebu resep.

Apa wae, layanan sing apik. Lan, ora diraguhi manawa Kroger duwe sawetara kesadaran merek uga apresiasi kanggo mbantu. Aku masak sing ora apik… mula muga-muga bisa mbantu aku nambah!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.