Krisp: Batal Swara Latar mburi ing Panggilan Konferensi Sampeyan

Pembatalan Noise Background Krisp AI

Mingguku kebak rekaman podcast lan telpon konferensi. Katon luwih asring tinimbang ora, telpon-telpon kasebut duwe sawetara wong sing ora bisa nemokake papan sing sepi. Jujur nggawe aku edan.

Ketik Krisp, platform sing nyuda gangguan latar mburi. Krisp nambahake lapisan tambahan ing antarane mikropon / speaker fisik lan aplikasi konferensi, sing ora bisa ngatasi gangguan swara.

Adhedhasar 20,000 swara beda, 50,000 speaker, lan 2,500 jam audio, Krisp sinau lan nggawe jaringan saraf sing diarani krispNet DNN. Dheweke nambah kanthi nambahake saos rahasia, lan asile ngolah audio gaib sing bisa ngenali lan mbusak gangguan.

Krisp uga sentris privasi, amarga kabeh proses audio kedadeyan langsung ing piranti sampeyan.

Pembatalan Noise Latar Belakang migunani:

  • profesional makarya saka papan kerja ing omah utawa umum
  • Guru online bisa seneng kelas adoh sing produktif tanpa swara karo siswa
  • Podcast bisa ngrekam podcast tanpa swara berkualitas tinggi kanggo pamirsa
  • Tim remot bisa rapat tanpa swara
  • Pusat telpon bisa nambah produktivitas agen nalika makarya saka omah (HBA) utawa saka kantor terbuka

Krisp bisa dikirim kanthi aman ing level perusahaan utawa digabungake ing platform lan piranti sing nggunakake SDK. Kasunyatane, piranti lunak teknologi swara Krisp® AI dilebokake ing luwih saka 100 yuta piranti lan wis nambah komunikasi swara liwat 10 milyar menit.

Download Krisp Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.