Wong liwat Pos, Manungsa Ngalahake

infographic marketing media sosial

HubSpot wis ngenalake Inbox Sosial, aplikasi anyar sing nggabungake ngawasi lan nerbitake media sosial karo basis data kontak HubSpot, supaya para pemasar bisa nggawe tampilan segmen babagan kegiatan sosial sing dipimpin, pelanggan, lan penginjil sing paling gedhe. Integrasi anyar nyuda swara sing ana gandhengane karo ngrungokake media sosial, menehi tandha perusahaan kanggo individu penting sing butuh tanggapan, lan nyedhiyakake konteks kanggo interaksi media sosial, ngganti taktik sing keras lan interuptif karo wong sing disenengi para pemasaran.

Keuntungan utama aplikasi anyar kalebu:

  • Integrasi karo Database Kontak HubSpot: HubSpot bakal cocog karo prospek, timbal, utawa akun Twitter pelanggan kanthi otomatis adhedhasar email lan njupuk data lengkap saben interaksi karo perusahaan sampeyan nganti saiki, dadi sampeyan bisa nggawe tanggapan kanthi rincian lan konteks tambahan. Inbox Sosial uga bakal menehi tandha tweet saka wong sing duwe jeneng sing padha karo kontak saka basis data, dadi sampeyan bisa terus nggawe profil kontak.
  • Ngawasi Segmen lan Tandha: Tantangan sing wis suwe kanggo para pemasar yaiku volume data sing kudu disaring saben dina. Inbox Sosial nggawe perusahaan bisa kanthi cepet ningkatake saham media sosial saka populasi utama, kanthi gampang ngenali tahap siklus urip saka individu sing diwenehake ing alat Inbox Sosial, lan nyiyapake tandha adhedhasar prioritas utama merek sampeyan, saka kategori lan ngawasi kompetitif dadi nglacak pratondho tuku kunci.
  • Efisiensi lan Efektivitas Beyond Marketing: Struktur lan kegunaan Inbox Sosial nggawe gampang lan lancar kanggo manajer penjualan lan layanan kanggo nggunakake fitur aplikasi uga. Khusus, notifikasi aplikasi seluler ngidini manajer penjualan nampa kabar push adhedhasar nyebutake petunjuk tartamtu. Integrasi saka kothak mlebu sosial karo alat email HubSpot uga ngidini karyawan layanan nanggapi langsung pitakon pelanggan ing Twitter kanthi email sing dipersonalisasi.
  • Analytics sing bisa ditindakake: Pemasar isih berjuang kanthi ngetrapake laba investasi sosial, nanging Inbox Sosial HubSpot ngidini para pemasar bisa ndeleng pirang-pirang kunjungan, petunjuk, lan pelanggan sing digawe saben saluran media sosial. Kajaba iku, pangguna ora bisa ndeleng ora mung total klik utawa interaksi karo saben individu, nanging uga jeneng saben kontak sing nyebutake minat ing tweet kasebut.

Inbox Sosial nggawe media sosial dadi olahraga tim. Tim dhukungan bisa ngetutake panjaluk layanan kanthi email; para pemasar bisa ngganti ajakan tumindak ing saben kaca kanthi prospek utawa kunjungan utama adhedhasar dununge ing siklus urip pelanggan; lan tim sales bisa nggawe media sosial dadi kampanye pemeliharaan timbal sing cocog. Saliyane luwih pribadi, Inbox Sosial nyedhiyakake macem-macem alat kanthi mupangat sing ngluwihi pemasaran kanggo nyakup sales lan layanan.

Kanggo promosi peluncuran, Hubspot wis nuduhake infographic iki ing pemasaran media sosial.

Kepiye Media Sosial Ilang Cara

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.