KosmoTime: Gawe Tugas sing Nggawe Wektu ing Kalender

Manajemen Wektu KosmoTime

Minangka mitra ing agensi sing makarya karo perusahaan perusahaan, dina-dina saya kabur lan tanggalan saya rame - mumbul saka sales, strategi, stand-up, mitra, lan rapat mitra tanpa henti. Antarane kabeh telpon kasebut, aku kudu bener-bener nggarap tugas sing wis daklakoni karo klien!

Siji bab sing aku lakoni sadurunge yaiku mung diblokir wektu ing tanggalan kanggo mesthekake yen aku bisa ngrampungake tugas lan dikomunikasikan karo klien. Nalika blokku kasedhiya, aku ndeleng kertas sing andal lan miwiti ngeculake tugas sing luar biasa.

Manajemen Wektu KosmoTime

KosmoTime minangka aplikasi manajemen wektu sing ngewangi para profesional ngrampungake kanthi nyelehake tugas ing tanggalan kanthi fitur pemblokiran gangguan otomatis. KosmoTime minangka link sing ilang ing antarane ngrampungake tugas sampeyan, nyelarasake sing cocog karo tanggalan sampeyan, lan njamin ora ana gangguan nalika sampeyan ngrampungake.

  • Kumpulan Tugas Sampeyan - tugas asring minangka langkah mikro kanggo proyek sing luwih gedhe. KosmoTime ngidini sampeyan klompok tugas banjur jadwal wektu kanggo mesthekake proyek kasebut bisa dirampungake.
  • Blokir Kabeh Gangguan - KosmoTime nutup tab lan mateni kabar Slack nalika sampeyan miwiti tugas. Sawise rampung, KosmoTime kanthi opsional bakal mbukak maneh kabeh tab lan notifikasi
  • Tambah Tugas saka Chrome - KosmoTime ngidini sampeyan menehi bookmark URL lan malih dadi Tugas kanthi siji klik Google Chrome. Sampeyan mengko bisa menehi menyang Sprint lan nindakake ing wektu sing tepat, ing fokus sing bener.
  • Cadangan Tanggalan Sampeyan - KosmoTime integral langsung karo tanggalan Microsoft utawa Google. Tambah tugas utawa blok tugas, seret menyang tanggalan, lan sampeyan bisa nambah wektu kanggo mblokir wektu sing dibutuhake supaya bisa rampung.

kosmotime

Tujuan KosmoTime yaiku supaya para pangguna bisa nggayuh potensi produktivitas kanthi lengkap, lan ing proses kasebut bisa ngontrol wektu lan rasa bebas. s

Mlebu kanggo KosmoTime

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.