Konstansi Pemasaran Konten

konten marketing conundrum

Apa sampeyan nyebrang kolam utawa ing kene ing Amerika, aku ora percaya tantangan karo pemasaran konten ora preduli ... nggawe strategi sing diukur sing nggawe konten sing menarik kanggo para pamirsa ing medium lan level niat angel banget. Ora ana rahasia, mung kerja keras.

Kaya dene akeh wong sing ngarepake temuanane ngandhakake yen anggaran konten bakal mundhak ing taun 2014. Nanging nalika investasi saya tambah, akeh pemasar isih ora duwe strategi konten sing jelas. Iki nyumbang kanggo akeh pemasar sing ngalami tantangan konten sing padha. JBH, perusahaan pemasaran desain Inggris, negesake tantangan utama lan menehi pandhuan babagan cara ngatasi kasebut ing infographic ing ngisor iki.

Duwe sing strategi, mesthine bisa mbantu sampeyan ngrancang sumber, saluran, lan promosi kanggo nggedhekake pengaruh saka upaya sampeyan.

Konten-Marketing-Conundrum-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.