JungleCon | Konferensi Virtual Gratis Kanthi Ahli Penjualan Amazon | 5-6 Mei 2021

Konferensi Virtual Sales JungleCon Amazon

Miwiti lelungan sampeyan menyang sukses ing Amazon JungleCon, Jungle Scoutkonferensi bakul sing pertama kaline. JungleCon bakal nampilake presentasi, tutorial, lan wawasan eksklusif saka para ahli adol Amazon. Upgrade strategi penjualan sampeyan lan bisnis sampeyan dadi luwih dhuwur.

  1. Is JungleCon gratis? JungleCon minangka konferensi virtual rong dina gratis, nanging sampeyan kudu ndhaftar kanggo melu.
  2. Apa sampeyan butuh a Jungle Scout langganan kanggo rawuh ing JungleCon? Sampeyan ora butuh rencana Pramuka Jungle kanggo rawuh ing JungleCon. Sesi pilihan bakal nuduhake cara sampeyan bisa nggunakake kekuwatan alat kanggo mbangun, tuwuh, lan ngatur bisnis sampeyan ing Amazon.
  3. Apa aku kudu melu konferensi kanthi langsung? Kudu nonton mengko? Ora masalah - sampeyan kudu dijamin. Ndhaptar konferensi lan kita bakal menehi ngerti kepiye sampeyan bisa ngakses rekaman sesi sing sampeyan kejawab.

Jadwal JungleCon

Day 1

  • Dhasar: Riset Produk
  • Optimisasi Listing Produk, SEO, lan Peringkat Organis
  • Nyingkiri Kesalahan Penjual Umum
  • Mromosikake Merek Sampeyan ing Media Sosial
  • Pikiran Wirausaha
  • Dina 1: Takon Aku Ana Apa-Apa

Day 2

  • Kabeh Babagan Pariwara Amazon
  • Keahlian PPC
  • Nggawe Bisnis Sampeyan
  • Skala Bisnis Sampeyan $ 1 Yuta
  • Tips Pro saka Penjual Daya
  • Meja Round Seller Lanjut
  • Panutup Cathetan

Keuntungan Langsung JungleCon

  • Entuk akses pertama sing eksklusif menyang JungleCon
  • Mbukak kunci Pramuka Jungle khusus kanggo pamiarsa
  • Gabung karo AMA langsung lan takon kanthi langsung nalika presentasi
  • Sinau saka liyane sing adol lan lelungan ing Amazon 
  • Nilai lan hadiah

Ndhaptar JungleCon

Babagan Scout Jungle

Jungle Scout minangka platform paling populer kanggo adol ing Amazon, kanthi misi nyedhiyakake data lan wawasan sing kuat kanggo mbantu para pengusaha lan merek ngembangake bisnis sing sukses ing Amazon. Jungle Scout wis mbantu luwih saka 500,000 pelanggan lan ngetung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.