Kadhangkala Sampeyan Ora Bisa Nyiyapake Cukup

Klik liwat video kasebut. waduh.

Kancaku sing apik, Jason, saka Piala Bean dikirim iki.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3
      • 4

        Ora, ora, aja nganti ngilangi iki. Iki minangka pelajaran obyek sing kudu dibayar kanggo bener-bener nindakake apa sing kudu sampeyan tindakake tinimbang menehi postingan babagan cara sampeyan nindakake.

        Kajaba iku, tenan IS lucu, salah sawijining prekara sing sampeyan ngerti yen sampeyan pengin wong liya njaluk apa sing dialami, lan Gusti Allah pancen ngerteni. 🙂

    • 5

      Aku seneng, asring banget yen Panyangka Besar nggawe wong liya percaya yen bisa nindakake tugas kasebut, nanging pungkasane dheweke ora ...

      Iki minangka salah sawijining perkara sing dak tresnani ing blog sampeyan, sing sampeyan * kadang * nyimpang adoh saka tema inti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.