Kadhangkala Sampeyan Ora Bisa Nyiyapake Cukup

Klik liwat video kasebut. waduh.

Kancaku sing apik, Jason, saka Piala Bean dikirim iki.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3
      • 4

        Ora, ora, aja njupuk iki mudhun. Iki minangka pelajaran obyek sing dibayar kanggo nindakake apa sing kudu sampeyan lakoni tinimbang postur babagan carane sampeyan bakal nindakake.

        Kajaba iku, tenan IS gumbyang, salah siji saka acara ngendi sampeyan ngerti sampeyan pengin wong kanggo njaluk apa sing teka kanggo wong, lan dening Gusti Allah, iya. 🙂

    • 5

      Ditresnani, asring banget Big Pretenders nggawe wong liya percaya yen dheweke bisa nindakake pakaryan kasebut, nanging pungkasane ora…

      Iki minangka salah sawijining perkara sing daktresnani babagan blog sampeyan, sing sampeyan *kadhang-kadhang * nyimpang saka tema inti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.