Skor Klout Reinvented… lan Aku Seneng!

kscore percikan2

Aku wis krungu babagan Klout sawetara wektu kepungkur nanging ora nggatekake nganti ketemu karo tim Klout ing Las Vegas. Aku nyoba lan nemokake yen sawetara skor kurang. Contone, akeh kita duwe pirang-pirang kaca, macem-macem akun, lan riwayat online sing suwene sepuluh taun… nanging Klout ora kena pengaruh karo kabeh perkara kasebut.

Nalika pungkasan Klout nganyari skor, dheweke kabeh bakal kelangan aku. Skor kasebut langsung dipengaruhi karo kegiyatan anyar ... malah luwih saka sadurunge. Siklus saya mudhun yaiku ora mulang babagan interaksi sosial. Dadi aku mandheg nonton maneh.

Klout bubar ngrampungake nganyari skor utama lan aku wis main wiwit dheweke ngluncurake. Aku wis nggolek pengaruh, ngawasi jaringan, lan nggunakake aplikasi seluler Klout saben dina (rada kecanduan ... njaluk). Siji fitur keren kanggo aplikasi seluler yaiku sampeyan bisa nampilake skor minangka nomer tandha ing aplikasi kasebut. Sampeyan ora prelu mbukak app kanggo ndeleng skor maneh!

Salah sawijining fitur favoritku yaiku kedadeyan nalika aku ngeklik profil liyane. Kaca sing dinamis ngasilake grafis sing apik ing ngendi aku kudu nyambung karo influencer, topik apa, lan ndeleng pengaruh sing padha. Iki apik banget kanggo para pemasar .... kemampuan kanggo nelusuri miturut topik utawa pengaruh, lan ngerti ing endi lan carane nyambung menyang pengaruh kasebut minangka mupangat gedhe kanggo nggedhekake jangkauan sampeyan.
topik influencer klout

Aku isih seneng ndeleng Klout nyedhiyakake sawetara tips babagan gaya Klout. Nalika aku seneng dijenengi Pimpinan Pemikiran, aku seneng ndeleng sawetara tips utawa praktik paling apik kanggo mbantu aku dadi luwih seimbang ing pendekatan nggunakake jaringan sosial… bisa uga nuduhake luwih akeh lan partisipasi. Aku ora pengin hack skor Klout, nanging aku pengin ngerti apa aku bisa nyetel tindak tandukku lan supaya Klout crita apa sejatine ora.

Mangkene video Klout babagan skor anyar… lan pratinjau Klout Moments sing bakal diluncurake:

Skor Klout saiki nggabungake luwih saka 400 sinyal saka pitung jaringan sing beda lan diproses saben dina kanggo nganyari Skor.

  • Facebook:
    • Sebut: Penyebutan jeneng sampeyan ing sawijining kiriman nuduhake upaya kanggo langsung komunikasi karo sampeyan.
    • Suka: Tumindak paling gampang sing nuduhake keterlibatan karo konten sing digawe.
    • komentar: Minangka reaksi tumrap konten sing sampeyan barengake, komentar uga nggambarake keterlibatan langsung dening jaringan sampeyan.
    • Pelanggan: Cacahing pelanggan minangka pangaribawa pengaruh sing luwih suwe sing saya suwe saya suwe.
    • Kiriman Tembok: Kiriman menyang tembok sampeyan nuduhake pengaruh lan keterlibatan.
    • Friends: Count kanca ngukur jangkauan jaringan sampeyan nanging ora pati penting tinimbang jaringan nggawe konten sampeyan.
  • Twitter
    • Retweet: Retweet nambah pengaruh sampeyan kanthi mbukak konten sampeyan menyang jaringan pengikut sing lengkap.
    • Sebut: Wong sing njaluk perhatian sampeyan kanthi nyebutake sampeyan minangka pengaruh sing kuat. Kita uga ngerteni beda jinis sebutan, kalebu "liwat" lan "cc".
    • Dhaptar Keanggotaan: Sing kalebu ing dhaptar sing diurutake pangguna liya nuduhake pengaruh sampeyan.
    • Followers: Jumlah pengikut minangka salah sawijining faktor ing Skor sampeyan, nanging kita luwih seneng melu-melu tinimbang ukuran pamirsa.
    • Balesan: Balesan nuduhake yen sampeyan terus-terusan melu jaringan karo konten sing berkualitas.
  • Google+
    • komentar: Minangka reaksi tumrap konten sing sampeyan barengake, komentar uga nggambarake keterlibatan langsung dening jaringan sampeyan.
    • + 1 iku: Tumindak paling gampang sing nuduhake keterlibatan karo konten sing digawe.
    • Referensi: Saham nambah pengaruh sampeyan kanthi mbukak konten sampeyan menyang jaringan lengkap ing Google+.
  • LinkedIn
    • Title: Judhul sing dilaporake ing LinkedIn minangka sinyal pengaruh nyata sampeyan lan terus-terusan.
    • Sambungan: Grafik sambungan sampeyan mbantu validasi pengaruh nyata.
    • Rekomendasi: Panjaluk ing jaringan sampeyan nambahake sinyal tambahan kanggo kontribusi sing digawe LinkedIn menyang Skor.
    • komentar: Minangka reaksi tumrap konten sing sampeyan barengake, komentar uga nggambarake keterlibatan langsung dening jaringan sampeyan.
  • papat
    • Tips Rampung: Jumlah saran sing sampeyan tinggalake wis rampung nuduhake kemampuan sampeyan kanggo pengaruh wong liya ing lapangan papat.
  • Klout
    • + K ditampa: Nampa + K nambah Skor Klout sampeyan kanthi jumlah sing dibuwang ing saben siklus pangukuran 90 dina kanggo nglindhungi integritas Skor.
  • Wikipedia
    • Pentinge Kaca: Diukur kanthi ngetrapake algoritma PageRank tumrap grafik kaca Wikipedia.
    • Link menyang Rasio Outlink: Mbandhingake jumlah tautan mlebu menyang kaca karo sawetara tautan metu.
    • Jumlah Inlink: Ngukur jumlah total link mlebu menyang sawijining kaca.

Kudos kanggo Klout amarga nyipta maneh ... dheweke wis dadi target gedhe kanggo media sosial sajrone pirang-pirang taun, nanging aku seneng time Kloutlaws) isih nyoba ngembangake metodologi sing gampang kanggo nemokake lan ngukur pengaruh kanthi online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.