Klear Connect: CRM Pemasaran Influencer lan Pelacakan Kampanye

Klear Connect - Pesen Influencer lan CRM
Wacan: 3 menit

Klear, teknologi pemasaran pengaruh, nambahake Klear Sambungake, solusi lengkap kanggo manajemen kampanye influencer. Pangembangan penting kanggo pemasaran influencer - kanggo merek lan pengaruh. Klear mangsuli pitakon:

Kepiye carane sampeyan nglacak kabeh?

Sambungake komunikasi streamlines ing antarane merek lan pengaruh kanthi otomatis proses manual sajrone siklus urip program influencer karo layanan obrolan terintegrasi lan kemampuan kolaborasi ing konten, lan nglacak pembayaran lan Instagram Stories.

Klear Sambungake mbisakake merek kanggo nambah hubungan influencer lan sukses kampanye, kalebu kemampuan kanggo:

  • Onboarding: Gunakake template ringkes sing bisa disesuaikan kanggo nyedhiyakake pengaruh sing penting kanggo para influencer kanggo nglakokake kampanye
  • Sinkronisasi Proyek: Streamline komunikasi karo layanan obrolan terintegrasi supaya tetep kontak terus karo pengaruh, nuduhake lan nyetujoni ide kreatif, lan tindakake babagan kampanye paling anyar 
  • Kontrak: Ngirim lan mlebu kontrak tanpa repot
  • Pelacakan Pembayaran: Pembayaran gabungan lan transfer dhuwit kanthi langsung
  • Crita Lacak: Undang Influencer kanggo ngotentikasi profil Instagram kanggo kemampuan ngawasi Stories IG

ROOT Influencer Klear

Ngatur kegiatan saben dina saka kampanye influencer bisa dadi tantangan kanggo para pemasar, luwih-luwih nalika merek duwe pirang-pirang kampanye sing mlaku bebarengan. Kita nggawe Klear Connect kanggo nglancarake proses supaya para pemasar duwe kabeh kabutuhan kampanye ing sak papan, saengga sapa wae bisa ngatur kabeh proses wiwit wiwitan nganti rampung langsung saka platform Klear. ”

Eytan Avigdor, CEO Klear lan pendiri Co

Pangukuran Kampanye Hashtag Influencer Klear

Solusi Klear yaiku antarmuka sing nyambungake merek lan pengaruh; Klear Connect dikembangake kanggo ngatasi kebutuhan CRM pangguna kanthi ngidini komunikasi transparan. Platform pemasaran influencer saiki ngidini bisnis nemokake, ngatur, ngawasi, lan nglaporake babagan interaksi pemasaran influencer ing siji platform.

Sambungake nyedhiyakake merek kanthi ringkes babagan pedoman, pengiriman, lan pangarepan merek umum supaya kalorone pihak bisa nyelarasake target. Kabeh bahan bisa dituduhake langsung karo para influencer liwat layanan obrolan terintegrasi Klear Connect, dene kemajuan bisa dilacak kanthi notifikasi wektu nyata.  

Undhangan Klear Connect

Kajaba iku, merek bisa ngundang para influencer kanggo ngotentikasi akun Instagram, saéngga bisa nglacak Kisah Instagram. Mangkene, nyederhanakake siklus kampanye manajemen pengaruh. 

Babagan Klear

Klear - Temokake Influencer

Didhisiki ing 2011, Klear minangka solusi pemasaran influencer sing lengkap, nawakake para pemasar kemampuan kanggo mbangun, ngukur lan ngukur program influencer wiwit wiwitan nganti pungkasan. Kanthi basis data paling lengkap ing pasar, Klear digunakake ing saindenging jagad dening perusahaan Fortune 500 sing paling dhuwur, uga perusahaan pemasaran lan hubungan humas utama. Kanthi kemampuan kanggo nggedhekake para influencer mikro lan ndeteksi pengikut palsu, piranti lunak pemenang penghargaan Klear minangka alat strategis strategis kanggo nguatake para pemasar kanggo ngluncurake kampanye influencer sing sukses. Saiki Klear duwe luwih saka 30 karyawan ing saindenging jagad, lan kantor ing Tel Aviv, New York, Chicago, lan London. 

Jadwal Demo Klear

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.