KISSmetrics Nerbitake Laporan Path sing Ndhuwur Banget

laporan dalan kissmetrics

Kayane katon tim ing KISSmetrics minangka langkah sadurunge kurva lan bisa uga ditrapake maneh kanthi tambahan iki. Yen sampeyan mbukak laporan aliran Google Analytics, sampeyan bakal entuk sawetara data sing nyenengake babagan cara tekane wong-wong lan ninggalake situs sampeyan uga aliran lalu lintas liwat… nanging sampeyan ora bisa bener-bener ngerti dalan sing dituju dening wong-wong mau.

Saiki kita duwe klien manawa nyedhiyakake wawasan manawa prospek wis ngunjungi situs kasebut selusin puluh kali lan wis tekan 40 kaca liyane… nanging nuli tekan ing papan sing tekane lan ing endi sing ditinggalake pancen angel banget. Multiply kegiatan kasebut kanthi ewonan pengunjung lan dadi mokal.

Apa yen sampeyan bisa ngenali kabeh kaca kebangkrutan ing situs sampeyan banjur ndeleng laporan sederhana sing nuduhake dalan sing dituju wong liwat situs sampeyan… bisa uga saka kaca kebangkrutan, menyang tampilan video, nganti kaca rega, nganti konversi. Menganalisa lan ngerti langkah-langkah sing ditindakake wong bisa mbantu sampeyan nyederhanakake dalan kasebut, bisa uga nggabungake sawetara konten, lan nyedhiyakake siji kaca sing lancar sing njawab kabeh pitakon sing dibutuhake.

Mangkene tampilan saka Laporan Path KISSmetrics, sampeyan bisa ngeklik kanggo nyoba kanggo nyoba-drive:

laporan-kissmetrics

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.