Teori Kiss Good Bye: Lima Sipat Perusahaan sing Lumpat

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Wingi, aku rampung maca Starfish lan Spider: Kekuwatan sing ora bisa dicegah saka Organisasi Tanpa Pimpinan. Yen aku menehi peringkat, bisa uga 3 utawa 4 saka 10. Waca cepet lan pesen ing mburine pas wektune lan penting banget. Nanging, kanthi jujur, bisa uga diterbitake minangka kertas putih lan pengaruh sing padha. Iku ora ngganggu penulis ... mung yen buku kasebut minangka panemuan lan penegasan. Iku dudu buku tumindak.

Bukune Bob Prosen, Teori Kiss Good Bye pancen kosok baline. Sanalika aku njupuk buku iki, aku rumangsa yen mudhun saka eskalator lan menyang kapal roket. Aku mung liwat introduksi lan wis ana informasi sing terkenal. Mangkene nggoda - limang kabiasaan cacat sing entuk perusahaan lan organisasi ora cepet:

  1. Ora ana pituduh sing jelas
  2. Kurang tanggung jawab
  3. Rationalizing kinerja rodok olo
  4. Merencanakake minangka pengganti tumindak
  5. Aversion kanggo resiko lan pangowahan

Ummm… aduh! Bob mung ngringkes frustasi saya saya akeh karo tugasku. Aku kerja dadi perusahaan sing apik lan sukses tuwuh kaya edan. Luwih akeh karyawan lan promosi, mula kita bakal luwih alon. Bob ora ngerti apa-apa bab perusahaan kita, nanging dheweke pancen pancen wis mancep! Iki sing sabenere perkara sing nyuda kita kudu cepet ngganti.

Aku ngirim sawetara salinan buku iki kanggo sawetara wong ing organisasi kasebut. Muga-muga bisa uga entuk pambuka! Aku ora sabar ngenteni buku liyane iki. Buku kasebut ora fokus ing kabiasaan cacat iki, fokus karo apa sing dibutuhake kanggo ngganti organisasi lan supaya bisa pindhah menyang arah sing bener!

Aku yakin bakal nuduhake luwih akeh babagan buku iki karo sampeyan ing sawetara minggu sabanjure. Pilih salinan saka Teori Kiss Good Bye dening Bob Prosen satemah kita saged ngrembug sesarengan.

7 Komentar

  1. 1

    Wah, Muni kaya perusahaan sing dakgawe saiki. Katon kaya perusahaan wiwit tuwuh saka perusahaan inovatif nganti ukuran menengah dadi luwih lingkungan Perusahaan, 5 kabiasaan kasebut dadi umum.

  2. 2

    dang. perpustakaan lokalku ora duwe.

    Aku 100% karo sampeyan ing ndhuwur 5. Aku bakal nemoni "ayo ora nggatekake post mortem pungkasan lan mbaleni masalah sing padha" ing wiwitan saiki. wah

    • 3

      Menarik, engtech. Kita wedi banget karo kesalahan pungkasan sing dadi lumpuh ing mode perencanaan. Seminggu sawise diluncurake lan kita isih mbantah fitur lan fungsionalitas. Babar pisan ora sehat. Ing salah sawijining perusahaan, salah sawijining bos paling apik sing wis tau diarani "Analisis Kelumpuhan".

      Kadhangkala sampeyan mung kudu maju. Nanging, sampeyan ora bisa pindhah tanpa nyetel!

  3. 4
    • 5

      Buku sing toko kreatifku lan dheweke pancen nempuh imajinasi. Aku wis mesthi seneng maca - umume amarga aku wis bisa ngetrapake apa sing dakkarepake karo apa sing daklakoni.

      Mesthi wae, kreativitas bisa uga ora dadi sarat utama kanggo pakaryan sing dakkirim (sanajan intine). Sampeyan, mesthine, wis padha duwe pendhidhikan lan wis nglatih kreativitas - mula aku mbukak buku bisa uga ora dadi sumber sing paling apik kanggo sampeyan. Iki pancen perspektif sing menarik, Bitt! Apa sampeyan duwe toko kreatif liyane?

      Aku nyoba nggawe 1 saka 5 buku dadi fiksi supaya aku ora dikepung karo bahan kepemimpinan, teknis, lan pemasaran. Aku saiki wis telat!

  4. 6
    • 7

      Apik! Sithik Starfish banyolan! Aku wedi yen ngilangi endhas mesthi bakal mateni kita. Ironis, sanajan ana 5 masalah sing kudu diurus, sirah yaiku sing paling dipercaya karo aku kanggo ngowahi sing prelu.

      Sayange, aku ora duwe wewenang kanggo nggawe perubahan saengga luwih angel kanggo aku. Aku nyoba nggawe prabédan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.