Teori Kiss Good Bye: Lima Sipat Perusahaan sing Lumpat

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Wingi, aku rampung maca Starfish lan Spider: Kekuwatan sing ora bisa dicegah saka Organisasi Tanpa Pimpinan. Yen aku menehi peringkat, bisa uga 3 utawa 4 saka 10. Waca cepet lan pesen ing mburine pas wektune lan penting banget. Nanging kanthi jujur, bisa uga diterbitake minangka kertas putih lan pengaruh sing padha. Iku ora ngganggu penulis ... mung yen buku kasebut minangka panemuan lan penegasan. Iku dudu buku tumindak.

Bukune Bob Prosen, Teori Kiss Good Bye pancen kosok baline. Sanalika njupuk buku iki, aku rumangsa mudhun saka eskalator lan menyang kapal roket. Aku mung liwat introduksi lan wis ana informasi sing terkenal. Mangkene nggoda - limang kabiasaan cacat sing entuk perusahaan lan organisasi ora cepet:

  1. Ora ana pituduh sing jelas
  2. Kurang tanggung jawab
  3. Rationalizing kinerja rodok olo
  4. Merencanakake minangka pengganti tumindak
  5. Aversion kanggo resiko lan pangowahan

Ummm… aduh! Bob mung ngringkes frustasi saya saya akeh karo tugasku. Aku kerja dadi perusahaan sing apik lan sukses tuwuh kaya edan. Luwih akeh karyawan lan promosi, mula kita bakal luwih alon. Bob ora ngerti apa-apa bab perusahaan kita, nanging dheweke pancen pancen wis mancep! Iki sing sabenere perkara sing nyuda kita kudu cepet ngganti.

Aku ngirim sawetara salinan buku iki kanggo sawetara wong ing organisasi kasebut. Muga-muga bisa uga entuk pambuka! Aku ora sabar ngenteni buku liyane iki. Buku kasebut ora fokus ing kabiasaan cacat iki, fokus karo apa sing dibutuhake kanggo ngganti organisasi lan supaya bisa pindhah menyang arah sing bener!

Aku yakin bakal nuduhake luwih akeh babagan buku iki karo sampeyan ing sawetara minggu sabanjure. Pilih salinan saka Teori Kiss Good Bye dening Bob Prosen satemah kita saged ngrembug sesarengan.

7 Komentar

  1. 1

    Wah, kaya perusahaan sing dakgarap saiki. Iku misale jek minangka perusahaan wiwit thukul saka cilik inovatif kanggo perusahaan agêng-ukuran kanggo luwih saka lingkungan Corporate, sing 5 Sifat dadi kabeh kanggo umum.

  2. 2

    dang. perpustakaan lokalku ora duwe.

    Aku 100% karo sampeyan ing ndhuwur 5. Aku arep liwat "ayo nglirwakake kita pungkasan post mortem lan mbaleni masalah padha" ing wiwitan sapunika. dhuh.

    • 3

      Menarik, engtech. Kita wedi banget karo kesalahan pungkasan sing kita lumpuh ing mode perencanaan. Minggu saka release lan kita isih mbantah fitur lan fungsi. Ora sehat babar pisan. Ing salah siji perusahaan, salah siji saka panggedhe paling aku wis disebut "Analysis Paralysis".

      Kadhangkala sampeyan mung kudu maju. Nanging kanggo maksud sampeyan, sampeyan ora bisa mung pindhah tanpa nyetel!

  3. 4
    • 5

      Buku sing stopkontak Creative lan padha tenan tunyuk menyang bayangan. Aku tansah seneng maca – umume amarga aku tansah bisa ngetrapake apa sing wis daksinaoni ing apa sing daklakoni.

      Mesthine, kreatifitas mbokmenawa ora dadi syarat utama kanggo proyek sing dak lakoni (sanajan dadi inti). Sampeyan, mesthi, wis sinau lan wis dilatih dhewe ing kreatifitas - dadi aku guess mbukak buku bisa uga ora sumber paling apik kanggo sampeyan. Pancen perspektif sing menarik, Bitt! Apa sampeyan duwe outlet kreatif liyane?

      Aku nyoba nggawe 1 saka 5 buku dadi fiksi supaya aku ora kakubur ing materi kepemimpinan, teknis, lan marketing. Aku wis telat saiki!

  4. 6
    • 7

      Apik! Sithik Starfish humor! Aku wedi yen ngethok sirah bakal mateni kita. Ironis, sanadyan kita duwe iki 5 masalah kanggo njupuk care saka, ing sirah iku sing aku duwe paling pracaya kanggo nggawe owah-owahan perlu.

      Sayange, aku ora duwe wewenang kanggo nindakake owah-owahan dadi luwih angel kanggoku. Aku nyoba nggawe prabédan, sanadyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.