Killing Me (Blog) Alon-alon

RIPPengunjung: Mudhun 33%
Pratayang kaca: Mudhun 18%
Langganan RSS: Nganti 5%
Adsense: Mudhun 70%
Pangkat Technorati: Turun 4%.

Iki minangka sawetara statistikku sajrone rong minggu kepungkur ing blogku! Kanggo pengunjung biasa, sampeyan bakal ngerti yen aku ora blogging kanthi konsisten - salah sawijining aturan kardinal sing ora kudu sampeyan tindakake. Blog minangka kabeh semangat. Sawise sampeyan ilang momentum, ora ana cara liya supaya cepet-cepet mundur.

Aku wis ngelingi sawetara blogger nggawe tugas sing apik kanggo ngisi ruang mati kanthi:

  1. Nyusun maneh postingan blog sing paling populer.
  2. Duwe blogger Tamu.
  3. Narik klip multimedia (video utawa swara) sing dadi topik lan kasedhiya liwat youtube lan saluran liyane.

Siji-sijine taktik sing daklakoni yaiku terus ngirim Del.icio.us link Sejatine aku mandheg nulis, mikir babagan nulis lan mandheg melu obrolan blog liyane. Salah sawijining alasan kenapa aku ora menehi cara alternatif kanggo njaga pamiarsa yaiku aku iya pengin ndeleng apa sing bakal kelakon.

Duwe RSS feed katon minangka salah sawijining metode penerbitan sing bisa nahan (lan malah nambah) pelanggan. Aku ora positif, nanging aku gelem yakin manawa para pengunjung sing teka ing kene nganggo mesin telusuran, ngelingi pirang-pirang pelanggan sing aku duwe, lan nganggep pantes melu. Link saben dinane saka Del.icio.us paling ora nyedhiyakake sawetara rega kanggo para pelanggan anyar kasebut.

Yen sampeyan dadi pelanggan anyar, ngarepake luwih akeh saka aku! Aku lagi wae ing tengah-tengah pangowahan kerja lan ngirim aplikasi pemetaan menyang klien. Sejatine, aku uga duwe bir utawa loro saben sore minggu iki karo kanca-kanca karyawan saka majikanku saiki. Dheweke minangka perusahaan Inc 500 sing saya maju lan aku ora pengin karyawan mikir yen aku bakal ninggalake perusahaan amarga sawetara sebab negatif ... Aku mung pindhah menyang tantangan anyar lan kesempatan sing hebat.

Dina Senen bakal dadi dina pertama karo majikan anyar lan aku ngarep-arep ngenteni. Ing pungkasan minggu ngarep, kabeh kudu tenang lan aku bakal bali tumindak. Nganggo proyek iki, aku bakal entuk perusahaan pengembangan outsourcing, industri online anyar (pemasaran restoran lan pelanggan), teknologi anyar (integrasi Point of Sale) lan e-commerce. Siap-siyap kanggo sawetara konten sing apik nalika aku nyilem!

Martech Zone wunguné teka!

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Mung pengin menehi ngerti
    Aku isih maca. Bubar, metu saka
    kutha ing Juli akeh ing Liburan.
    Nanging, digawe magnet mobil kanthi
    situs webku Temokake foto ing blogku.
    Bakal seneng ndeleng apa sampeyan
    mikir?

    Gabung karo Technorati sawise maca babagan
    sampeyan ing situs kasebut.
    Saiki aku butuh luwih akeh Fav.
    Apa sampeyan duwe tips kanggo aku?

    Good luck karo sampeyan proyek anyar.

    Thanks,
    Elizabeth G.
    http://BookTestOnline.com
    http://BookTestonlinecom.blogspot.com
    http://asktheteenager.blogspot.com

  3. 3

    Dakkira aku ora kaget. Aku duwe cukup wektu kanggo mindhai feed RSS, apa maneh ngunjungi situs blog individu. (Nyalahke kabeh prekara iki!) Dadi luwih elek, yen blogger ora menehi feed lengkap, umume ora bisa maca blurb lan banjur kudu mbukak situs kasebut kanggo ngrampungake penawaran. (Nuwun sewu, nyalahke maneh, kabeh aku salah.)

  4. 4

    Ngaso ora apa-apa lan muga-muga bisa mindhah karir.

    Aja padha sumelang ing bab nomer. Blogku dhewe duwe nomer lalu lintas sing statis, tampilan kaca lan pelanggan RSS. Aku entuk lonjakan kadang-kadang saka StumbleUpon, nanging iki sejatine. Nanging aku mung duwe wektu kanggo blog kaping pindho saben minggu, dadi aku ora ngarep-arep basis pamaca kanthi cepet.

    Aku bakal nyoba taktik pangisi pangisi anyar supaya bisa ngasilake 3 postingan seminggu. Aku bakal weruh kepiye carane.

  5. 5
  6. 6

    Doug,

    Apresiasi kiriman kasebut - muga-muga bisa diganti karo proyek! Sampeyan bakal nggawe pikirane babagan momentum, kaya sing wis dituduhake. Sapa sing ngerti ekstra 2 jam ing widget awan ?! 😉

    Jon

  7. 7
    • 8

      Aku wis nulis javascript ing sikilku sawetara wektu. Thanks kanggo masang postingan iki, sanadyan! Aku pancen durung lunga lan mriksa statistik.

      Aku matur nuwun banget kanggo kanca-kanca, kaya sampeyan, sing terus bali lan ngobrol. Akeh cara, aku dadi pengamat… mriksa obrolan ing antarane wong liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.