Agensi mbutuhake Buku iki ing Meja Kopi

Pirang-pirang taun kepungkur, aku menyang boss, sing dakkira, minangka ide sing luar biasa kanggo ningkatake iklan klasifikasi adol garasi. Mbangun aplikasi online ing ngendi pelanggan bisa nemokake omah lan ngrencanakake dina kunjungan penjualan garasi. Ing antarane, pengiklan bisa nyelehake kupon utawa loro kanggo nedha awan utawa kopi.

Rute sing direncanakake bakal nyedhiyakake aficionado penjualan garasi kanthi luwih akeh wektu lan kurang wektu nyopir. Mbok bisa nyaring miturut tembung kunci, jarak, wektu, lan liya-liyane. Bosku mikir ide kasebut duwe bathi lan aku banjur entuk sawetara kuotasi (nalika $ 10k nalika iku).

Ditolak amarga biaya.

Iku a Idhe tiwas lan wis ngganggu aku suwene 5 utawa 6 taun suwene dakeling-eling. Dina sing bakal dibangun, aku bakal nangis ngerti manawa aku bisa dadi bagean saka sesuatu sing istimewa (karo akeh aplikasi praktis liyane). Dina iki aku narik napas lega amarga pungkasane didokumentasikake ing buku anyar…
dipateni_ideas_logo_big

Aku nampa buku hardcover (dibangun karo blurb) dina iki ing surat lan pancen apik tenan. Seni babagan desain buku, kualitas publikasi, lan ide ing buku kasebut dadi salah sawijining buku paling larang regane sing dakkarepake ing meja kopi. Saben agensi kudu duwe salinan!

Rilis pers resmi ing Gagasan Pateni metu minggu iki lan pemilihan isih aktif! Aku bakal ngormati sampeyan milih Mapper Penjualan Garasi! Sampeyan bisa milih 50 ide pungkasan kanggo buku kasebut - aku dadi perusahaan bakat kreatif sing apik tenan.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.